A kriptoguru, aki 1000 dollárból 3,2 millió dollárt csinált a PEPE-vel, visszatért a kriptopiacra, hogy befektessen a nagy potenciállal rendelkező altcoinba.

-


Vendégbejegyzés


A június a mém coin fellendülésével kezdődik a bikapiac berkeiben belül. A befektetők olyan érmék felé húznak, amelyek hatalmas haszonkulcsot biztosíthatnak, mint a PEPE.

Azonban fény derült a DTX Exchange nevű feltörekvő projektre.

A vezető kriptoelemzők és guruk a projekt felé fordultak a hatalmas előértékesítési siker és az egyedi jellemzők miatt. A platform piaci őrületet keltett.

pepe


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Bár a június valószínűleg a radikális változások időszakát jelzi a mémérme-piacon, a közelgő áringadozások miatt a DTX Exchange a legjobb befektetés ebben a bikafutásban.

A vezető kriptoguruk ezért a DTX előértékesítésre összpontosítanak.

A PEPE 100%-os bikás felfutása júniusban: Jövőbeli árelőrejelzés

A Pepe (PEPE), amelyet a piaci kapitalizáció alapján a 28. kriptopénzként rangsorolnak a CoinGecko-n és a top 50-ben a CoinMarketCap-en, figyelemre méltó előrelépést tett a kriptopénzek piacán.

A PEPE piaci kapitalizációja június 1-jén több mint 6 milliárd dollár volt.

A PEPE az elmúlt egy hónapban figyelemre méltó 107%-os növekedést ért el, amivel mind a piac egészét, mind a többi mémérmét megelőzte.

A kiemelkedő teljesítményének köszönhetően a PEPE meghaladta az 50, 100 és 200 napos exponenciális mozgóátlagait (EMA), ami egyértelmű bikás tendenciát mutat.

Néhány elemző medvés jeleket emelt ki, rámutatva, hogy a PEPE napi Relatív Erősség Indexe (RSI) 70 fölé lépett, ami egy túlvásárolt szint, amely gyakran jelzi az árfolyamkorrekciók vagy konszolidációk kezdetét.

Ha az RSI 70 fölé emelkedik, nagyobb az esélye az eladásnak. Másrészről a piacok sokáig túlvett állapotban maradhatnak, ami lehetővé teszi az árak további emelkedését.

Az a tény, hogy a PEPE napi Relatív Erősség Indexe (RSI) 70 fölé emelkedett, ami egy olyan túlvett szint, amely gyakran árkorrekciókat vagy konszolidációkat előz meg, egyes elemzők szerint medvés jel.

Ha az RSI 70 fölé emelkedik, nagyobb az esélye az eladásnak. Másrészt a piacok sokáig túlvett állapotban maradhatnak, ami lehetővé tenné az árak további emelkedését.

Ezen ármozgások ellenére a befektetők a DTX Exchange felé vonzódnak, a növekedési potenciálját megcélozva.

A DTX Exchange vírusszerű előértékesítése elnyerte a befektetők bizalmát

A PEPE árfolyam-ingadozásai közepette a figyelem a DTX Exchange (DTX) felé fordult, egy gyorsan bővülő kriptopénz-kereskedelmi platform felé, amely a kereskedőknek és befektetőknek nyereséges pozíciókat kínál a bikapiacon.

A DTX-en a befektetők számos eszközzel kereskedhetnek, például részvényekkel, devizákkal, kriptovalutákkal és CFD-kkel (Contract-for-Differences).

A DTX a legmodernebb DeFi platformjával és előkelő funkcióival a kereskedési iparág egyik főszereplőjévé válhat.

A DTX Exchange által biztosított kiterjedt referenciaanyag, amely grafikonok, diagramok és elemzési eszközök sokaságát tartalmazza, lehetővé teszi a kereskedők számára, hogy jól tájékozott döntéseket hozzanak.

A hálózat olyan lehetőségeket kínál, amelyeket villámgyors végrehajtási sebességének köszönhetően azonnal ki lehet használni.

„A DTX egy jegy az exponenciális nyereséghez!” Állítja egy vezető kriptoguru

A DTX jó úton halad az 1 millió dolláros előértékesítési cél elérése felé, miután már több mint 2 millió dollárt gyűjtött a privát seed roundban és több mint 100 000 dollárt a nyilvános előértékesítésben mindössze két nap alatt.

A DTX tokeneket jelenleg darabonként 0,04 dollárért értékesítik, de a közelgő körben várhatóan 0,06 dollárra emelkednek, ami lenyűgözi a piaci elemzőket.

Az előértékesítés során eddig összegyűjtött közel 650 000 dollárral a DTX népszerűsége csak növekszik, köszönhetően a legmodernebb funkcióinak és a piacon való stratégiai pozícionálásának.

A kriptopénzek piacán jelentős változás tapasztalható, mivel a befektetők a jól ismert altcoinok, például a PEPE helyett az olyan új lehetőségekre kezdenek összpontosítani, mint a DTX.

A legfontosabb tudnivalók

A DTX gyors felemelkedése a kriptopénzek piacán napvilágot látott.

Egy kriptopénz-szakértő, aki nagy hasznot húzott a PEPE-ből, most a DTX-et tartja szem előtt, mint a legnagyobb befektetést ebben a bikapiaci időszakban, mivel a PEPE árai ingadoznak.

További információk:
Látogasson el a DTX előértékesítésre
Whitepaper
Csatlakozz a DTX közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Évente 1000 csúcsszakember kiképzésére készül a nigériai kormány

A nigériai kormány éves képzési programot indított 1000 állampolgár számára a mesterséges intelligencia és a blokklánc területén, hogy Nigériát a globális gazdaságok elé helyezze, és...

A Bitcoin kiskereskedelmi érdeklődés csökken: A következő a sorban az Ethereum érmék a tőkeáramlásért?

Vendégbejegyzés A hétköznapi befektetők érdeklődése a Bitcoin iránt csökken. Ez az elmozdulás az Ethereum és alternatív tokenjei felé irányuló tőkeáramlást jelenthet. Az olvasók felfedezhetik, hogy mely digitális...

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!