A PEPE követeli a koronát, mint ennek a ciklusnak a Dogecoinja, melyik érme a Shiba Inu?

-


Vendégbejegyzés


A Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) 2021-ben legendás futást produkált, meglovagolva a bikás piaci hullámot, hogy közismert nevek legyenek.

A Pepe Coin (PEPE) hasonló dicsőségre pozicionálja magát, és a mémérme izgalmas rallyja miatt a „ciklus Dogecoinja” nevet érdemelte ki.

De vajon melyik érme lenne „ennek a ciklusnak a Shiba Inu (SHIB)„, tekintve, hogy a Shiba Inu (SHIB) 2021-ben magasabb hozamot biztosított, mint a Dogecoin (DOGE)?

A szakértők szerint ez lenne az ETFSwap (ETFS), az új DeFi platform, amelynek hatalmas hype van a folyamatban lévő előértékesítésén.

Az ETFSwap (ETFS) valóban ennek a ciklusnak a Shiba Inu-ja (SHIB)?

Az ETFSwap (ETFS) nem egy mém érme, de a folyamatban lévő előértékesítése még mindig az egyik legjobb piaci belépési árat biztosítja az előttünk álló robbanásszerű ármozgásokhoz.

Az ETFSwap (ETFS) egy új Ethereum-alapú platform, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ETF-eszközökkel kereskedjenek a láncban.

E tokenizált ETF-eszközök sokkal szélesebb kínálatot fognak létrehozni a natív kripto befektetők számára, akik mostantól új piacokat fedezhetnek fel a nyereség érdekében.

Az ETF-eszközök iránti kereslet a kripto ETF-ek megjelenése óta megnőtt. A natív kripto befektetők kevésbé volatilis ETF lehetőségeket keresnek olyan iparágakban, mint az egészségügy, az energia, a technológia stb.

Ezen eszközök vásárlási folyamata azonban csak központosított platformokon zajlik, ami filozófiai akadályt jelent a kripto rajongók számára, akik értékelik a blokklánc által kínált magánszférát.

Az ETFSwap (ETFS) az ETF-piac első decentralizált platformjaként jelenik meg, és nem fogja megkövetelni a felhasználóktól a KYC-információk megadását. Az ETF-eszközök mögött ezen a platformon a hagyományos piacokon vásárolt valódi értékpapírok állnak majd.

Az ETFSwap (ETFS) olyan MiCa-szabályoknak megfelelő intézményekkel fog együttműködni, amelyek mind az értékpapír-, mind a kriptopiacokon kereskednek.

A felhasználók olyan előnyökre számíthatnak, mint a 24/7 kereskedés, gyors elszámolások, zökkenőmentes átválthatóság az ETF-ek és kriptovaluták között, passzív jövedelem a staking hozamokból, hozzáférés a likviditáshoz és még sok más.

Az ETFSwap (ETFS) egyesíti a központosított pénzügyek legjobb aspektusait a táji korlátok nélkül.

Ennél is fontosabb, hogy az ETF-piacnak a blokklánc-területre való eljuttatása jelentősen megemelné a kriptopiac értékét, és elképzelhetetlen magasságokba repítené az ETFSwap (ETFS) rendszert.

E kilátás lehetővé teszi a befektetők számára, hogy hasonló hozamokat követeljenek, mint a Shiba Inu (SHIB) 2021-ben.

A Pepe Coin (PEPE) új magasságokba ér és Dogecoin-szerű nyereséggel kecsegtet

A Pepe Coin (PEPE) lehet az év kabala mémérméje, akárcsak a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB) a 2021-es bikafutásban.

Minden mutató arra utal, hogy a Pepe Coin a bikapiac felé szárnyal, miközben a szakértők olyan trendeket vesznek észre, mint a növekvő bálna-aktivitás, a növekvő közösség és a fantasztikus mémek vonzereje.

A Pepe Coin (PEPE) egy mémérme, amelyet a népszerű internetes mém, Pepe, a béka ihletett. A mémérme egy meglehetősen medvés piacon indult 2023-ban, és a trendekkel dacolva lenyűgöző magasságokba emelkedett.

A kezdeti izgalmat követő hónapokat hosszú medvés trendek követték, mielőtt az év elején a piac lendületének visszaerősödésével újra fellendült volna.

A Pepe Coin (PEPE) e sorok írásakor 0,00001433 dolláron kereskedik, 6 milliárd dolláros piaci tőkeértékkel, és a szakértők szerint a mémérme új csúcsokra indulhat.

A Pepe Coin (PEPE) körülbelül 15%-kal alacsonyabb szinten kereskedik az eddigi csúcsához képest, és a bikapiacon magasabb árfolyamokra tarthat igényt.

Ez az ármozgás feltűnő hasonlóságot mutat a 2021-es Dogecoin (DOGE) árfolyamával, ami némi izgalmat cikázik egy teljes bikapiac előtt. Ezzel a Pepe Coin elnyerte a „ciklus Dogecoinja” címet, és a befektetők profitot akarnak fejni belőle.

Következtetés

A mémérmék, mint a Dogecoin és a Shiba Inu, a befektetők számára az egyik legnagyobb nyereséget hozhatják, amit a kriptopénzek területén elérhetnek, de az előértékesített érmék is.

Az ETFSwap (ETFS) meglovagolja a tokenizált és valós eszközök bika narratíváját, és magas haszonkulcsot mutat be az előértékesítésen való alulárazott belépése miatt.

Az előértékesített érmék bizonyított befektetések, amelyek milliomossá tehetik Önt, és érdemes megragadnia a lehetőséget a folyamatban lévő ETFSwap (ETFS) előértékesítésen.

Az előértékesítés kezdeti szakaszai több mint 2 millió dollárt gyűjtöttek össze, és a folyamatban lévő 2. szakasz előértékesítése lehetővé teszi, hogy olcsón, 0,01831 dollárért szállj be.

Használd ki ezt az egyedülálló lehetőséget az ETFS előértékesítésen történő felhalmozására.

További információ az ETFS előértékesítésről:

Látogasson el az ETFSwap előértékesítésre
Csatlakozzon az ETFSwap közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!