A szakértő kiválasztott 5 altcoint, ami talán a legnagyobb nyereséget hozhat a jövő héten

-


Vendégbejegyzés


A rohamosan változó piacon a kiemelkedő kriptovaluták pontos meghatározása gyümölcsöző eredményekhez vezethet.

A 2024-es bikafutás kibontakozásával a jövő hét legjobban teljesítő devizapiaci szereplőinek feltárása kritikus fontosságú azok számára, akik a játékban előrébb szeretnének maradni.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben öt olyan alternatív altcoinnal foglalkozunk, amelyek a szakértők szerint hamarosan jelentős növekedési potenciállal bírnak.

Minden egyes kiválasztott érmét egyedi potenciáljuk miatt elemezünk, alapvető betekintést nyújtva mindazoknak, akik megalapozott döntéseket kívánnak hozni a virágzó kriptotérben.

A BlastUP előértékesítése néhány hét múlva véget ér, utolsó esély kedvezményes vásárlásra

A BlastUP előértékesítése lelkes érdeklődést váltott ki a kripto rajongók körében, rekord alacsony idő alatt elérve az 5 millió dollárt.

Több mint 12.000 talpraesett befektető már megvásárolta a BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

Az előértékesítés május végéig tart, így van még egy kis idő arra, hogy növelje kriptóállományát a BlastUP-al, a robbanásszerű, akár 1000%-os hozamot ígérő eszközzel.

altcoin

A jelenleg néhány amerikai centért árult BlastUP tokenek az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dollárt.

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az Airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat, valamint a stakingen keresztül történő kamatozás lehetőségét.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL szerinti hatodik legnagyobb blokklánc által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások launchpadjaként.

A BlastUP mottója a Grow faster, earn more (Gyorsabban nőj, többet keress), a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Aki most csatlakozik a BlastUP-hoz, az egy olyan projekt részévé válik, amely arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Az idő sürget – vásároljon $BLP-t még május vége előtt! <<

A Starknet vegyes jeleket mutat a piaci bizonytalanság közepette

A Starknet jelenlegi piaci teljesítménye egy kis huzavona a vevők és az eladók között, ami némi bizonytalanságra utal a piacon.

A közelmúltbeli tendenciák a jelentős izgalom időszakát követő lehűlésre utalnak, ami valószínűleg a kriptopiac szélesebb körű dinamikájával függ össze.

A Starknet körül zajló kereskedési aktivitás nem hajlik erősen egy egyértelmű irányba, mivel a kockázatvállalási hajlandóságot az óvatosság látszik kiegyensúlyozni.

A Starknet fundamentumait vizsgálva, a technológiája megfelel a blokklánc-alkalmazások skálázhatósága és adatvédelme iránti növekvő érdeklődésnek.

A Starknet szerepvállalása az Ethereum hálózati torlódásainak megoldásában pozitív hatással lehet az értékelésére, ahogy az elfogadás növekszik és a technológiai fejlesztések kibontakoznak.

A Starknet jövőbeli hangulatát valószínűleg a gyakorlati hasznossága és a blokklánc ökoszisztémán belüli elfogadása fogja meghatározni.

A Pyth Network kripto csökken és emelkedik: A ármozgás elemzése

A Pyth Network (PYTH) árfolyama jelenleg 0,57 és 0,72 dollár között mozog. Az elmúlt héten az árfolyam 3,60%-kal esett, és 37,75%-kal csökkent az elmúlt hónaphoz képest.

Fél évre visszatekintve azonban a PYTH 54,03%-ot erősödött. Az árfolyamműveletek az utóbbi időben csökkenő tendenciát mutatnak, ami inkább korrekciós fázist jelez, mint impulzív fázist.

A PYTH jövőjét illetően az árfolyam növekedést láthat, de akadályokkal néz szembe.

A legközelebbi ellenállás 0,79 dollárnál van, így kihívást kell leküzdenie. Lefelé nézve, ha 0,48 dollár alá esik, akkor 0,33 dollárnál találhat támaszt.

Az RSI és a MACD vegyes jelzései arra utalnak, hogy az előttünk álló út mindkét irányba mehet, ami óvatos, de reményteljes kilátásokat kíván a Pyth Network árfolyam-pályájára vonatkozóan.

Az Aptos kripto ármozgása és trendjei

Az Aptos (APT) árfolyama esést látott, az elmúlt héten közel 6%-ot esett. A hónap során a veszteség sokkal meredekebb, több mint 50%. Ennek ellenére az elmúlt hat hónapban több mint 30%-os növekedést mutatott.

A jelenlegi árfolyam 8,96 és 10,66 dollár között ingadozik. A mutatók azt sugallják, hogy a mozgások nem erősen impulzívak és nem is korrekciósak, de az RSI és a Stochastic enyhén az eladási nyomás felé hajlik.

Az APT-re előretekintve óvatos optimizmus ajánlott. Noha a közelmúltbeli csökkenések aggaszthatják a befektetőket, a hathónapos pozitív trendet nem lehet figyelmen kívül hagyni. Az ár most a 100 napos átlag alatt van, ami gyengeségre utal.

A 7,93 dolláros legközelebbi támasz és a 11,33 dolláros ellenállás közötti viszonylagos stabilitás azonban lehetőséget ad a fellendülésre.

Míg a közvetlen hozamok bizonytalanok lehetnek, az APT árfolyama fellendülhet, ha a szélesebb piaci feltételek javulnak.

A Celestia árfolyam bepillantás: Minták és előrejelzések

A Celestia (TIA) árfolyamában sokféle mozgást láthattunk. Az utóbbi héten az árfolyam 3,29%-kal emelkedett. Az elmúlt hónapban azonban 24,18%-kal csökkent. Tágabb értelemben véve az elmúlt hat hónap erős volt, 207,38%-os emelkedéssel.

A token jelenleg 9,67 és 12,90 dollár között kereskedik, a mozgások egy korrekciósabb fázisra utalnak, mivel az árfolyam ebben a tartományban stabilizálódik.

A TIA árának megjóslásához mind a múltbeli pályát, mind a jelenlegi piaci tényezőket alaposan meg kell vizsgálni.

A token most a közelmúltbeli sávjának alsó végéhez közelít, és ha a legközelebbi ellenállást, a 14,29 dollárt átlépi, akkor felfelé ívelhet a piac.

Az ár azonban a 7,82 dollár közeli támaszszintet is tesztelheti. Az eladási és vételi nyomás egyensúlya, ahogyan azt az olyan technikai mutatók, mint az RSI és a MACD jelzik, óvatos piaci hangulatra utal.

A hosszú távú növekedés folytatódhat, de a támasz- és ellenállási szintek rendszeres tesztelésével kell szembenéznie.

Következtetés

A szakértők öt olyan altcoint azonosítottak, amelyek jelentős növekedést láthatnak a következő héten.

Míg az STRK, a PYTH, az APT és a TIA ígéretesek, várhatóan nem fogják túlszárnyalni a BlastUP-ot.

A BlastUP kiemelkedik innovatív koncepciója és a fejlődő Blast ökoszisztémába való integrációja miatt.

Úgy vélik, hogy ez a projekt rendelkezik a legnagyobb nyereségpotenciállal, ami a 2024-es év bikás légkörében kulcsfontosságú érmeként jelöli meg, amelyre figyelni kell.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!