A szakértő kiválasztott 3 AI kriptoprojektet az 1000x megtérülésért, tudd meg, melyek azok!

-


Vendégbejegyzés


A kriptovilág tele van lehetőségekkel, és a legígéretesebbek között vannak a mesterséges intelligenciát (AI) integráló projektek.

Ezek a kripto AI projektek a technológiai határokat feszegetik, és jelentős potenciális hozamot kínálnak.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben három kiemelkedő AI kriptoprojektet – Botto (BOTTO), Optimus AI (OPTI) és RCO Finance (RCOF) – vizsgálunk meg, amelyek mindegyike forradalmasíthatja a piacot, és valószínűleg 1000-szeres megtérülést hozhat.

Az RCO Finance (RCOF): Egy AI-alapú DeFi projekt 3000%-os ROI-lehetőséggel

A szakértők első választása egy új, forradalmi kripto AI projekt, az RCO Finance, amely már a hivatalos indulása előtt is hullámokat vet a kriptoterületen belül.

Az RCO Finance (RCOF) egy úttörő AI-alapú decentralizált kereskedési platform.

A legtöbb mesterséges intelligenciával működő kriptoplatformmal ellentétben az RCO Finance teljes mértékben a mesterséges intelligenciára (AI) és a gépi tanulásra (ML) támaszkodik, kiküszöbölve az emberi beavatkozást.

A platform számos AI-alapú kereskedési eszközt kínál, köztük AI robot-ügynököket, amelyek az egyes felhasználók pénzügyi céljait, kockázattűrő képességét és befektetési horizontját elemezve személyre szabott befektetési terveket készítenek, így biztosítva, hogy a befektetési stratégiák összhangban legyenek az egyéni preferenciákkal és célkitűzésekkel.

Az RCO Finance kripto AI kereskedési eszközeit úgy tervezték, hogy jelentősen csökkentsék a piaci zajszintet, és lehetővé tegyék a kereskedők számára, hogy a jelenleg elérhető eszközöknél sokkal nagyobb statisztikai előnnyel hozzanak döntéseket.

A mesterséges intelligenciával támogatott kereskedés biztosítása mellett az RCO Finance kihasználja a blokklánc technológia erejét, hogy a felhasználók kriptopénzzel vásárolhassanak részvényeket és más valós eszközöket (RWA), amit eszköz tokenizációnak nevezünk.

És mintha ez még nem lenne elég, a projekt jelenleg kripto befektetőknek kínál lehetőséget arra, hogy részesedést szerezzenek a projektben a folyamatban lévő RCOF token előértékesítésben való részvétellel, amely jelenleg az első előértékesítési szakaszban van.

Ha valaki érdeklődik, az RCOF token a jelenlegi szakaszban tokenenként 0,0127 dollárért kapható, és a korai beszállás előnyt jelent, mivel az előértékesítési ár a következő előértékesítési szakaszokban várhatóan emelkedni fog, egészen a 0,2142 dolláros végső árig.

Botto (BOTTO): Decentralizált autonóm művészeti projekt

A 2021. október 8-án elindított Botto a művészeti alkotás forradalmi megközelítését képviseli. Egy decentralizált autonóm művész, akit a közössége irányít.

A Botto hetente lenyűgöző 350 műalkotást készít, a közösség tagjai, konkrétan azok, akik BOTTO tokenekkel rendelkeznek, szavaznak arról, hogy mely műveket találják esztétikailag a legkedvesebbnek.

A szavazás mechanizmusa nem csak a bevonódást szolgálja, hanem döntő fontosságú visszajelzésként szolgál a Botto művészeti motorja számára, irányt mutatva a jövőbeli művészeti alkotások irányának.

Az idő múlásával ez az iteratív folyamat biztosítja, hogy a létrehozott műalkotások valóban a közösség kollektív ízlését tükrözzék.

A szavazati jog biztosítása mellett a BOTTO token ára is jelentős felértékelődésen ment keresztül. A BOTTO jelenleg 0,987 dolláron áll, és az elmúlt egy év során 488,72%-os növekedést ért el.

A token piaci kapitalizációja 46,67 millió dollár, amivel a 669. helyen áll az összes kriptovaluta között.

A 24 órás kereskedési volumen a közelmúltban 170,97%-kal megugrott, elérve az 1.258.046 dollárt, ami a növekvő érdeklődést és az aktív kereskedést jelzi.

Bár a jelenlegi árfolyama jelentősen alacsonyabb, mint a 2021 novemberében elért 6,94 dolláros történelmi csúcs, a Botto lenyűgözően visszapattant a 2022 novemberében elért 0,0297 dolláros történelmi mélypontról, ami figyelemre méltó, 3228,36%-os növekedést jelent.

Ezzel a BOTTO az egyik legesélyesebb kripto AI projektként pozícionálható, 603-szoros potenciális megtérüléssel, ha az árfolyam visszaemelkedik az eddigi legmagasabb szintre.

Optimus AI (OPTI): Az AI innovációt elősegítő kripto AI projekt

Az Optimus AI ezzel szemben a legnagyobb AI közösség kiépítésére és támogatására összpontosít.

Az Optimus AI-t a hivatalos Optimus Twitter elindításának napján hozták létre, és célja, hogy nyilvánosságot és forrásokat biztosítson az AI innovációknak.

Az Optimus Venture Fundon keresztül a fejlesztők pályázhatnak támogatásokra, a közösség pedig központi szerepet játszik annak eldöntésében, hogy mely projekteket támogatják, legyen szó AI-hez vagy más kripto startupokhoz kapcsolódó projektekről.

A közösség tagjainak rendelkezniük kell bizonyos OPTI tokenekkel, hogy részt vehessenek az Optimus Venture Fund által támogatott projektekről való döntésben. E tokenek szavazati jogot biztosítanak a döntéshozatali folyamatban.

Az OPTI jelenleg 0,3465 dollár körül van árazva, egy figyelemre méltó, 149,75%-os éves növekedés után. A piaci tőke 32,93 millió dollár, a 24 órás kereskedési volumene pedig 152 110,01 dollár, ami erős piaci bizalmat és jelentős kereskedési aktivitást jelez.

Az OPTI token az egyik legtrendibb kripto AI projekt token az utóbbi időben. Ha az értéke továbbra is a bikás pályán marad, akkor a befektetők nagyszerű értékállománnyal rendelkeznek majd.

AIA DeFi Platform RCO Finance, egyszeri lehetőség az életben.

Az RCOF tokenek megvásárlása 1580%-os ROI-t hoz az előértékesítés végén, és potenciális 3000%-os megtérülést, amikor a token bevezetésre kerül a kriptotőzsdéken. A csapat várakozásai szerint a token 0,4 és 0,6 dollár közötti áron kerül a tőzsdére.

Az RCOF token értékének felértékelődése mellett az RCO Finance az RCOF token tulajdonosainak hozzáférést kínál többféle ösztönzőhöz, beleértve a szintalapú jutalmakat és a vonzó éves százalékos hozammal (APY) rendelkező tétlekötési lehetőségeket.

Az RCO Finance egyedülálló staking modellje biztosítja a likviditást azáltal, hogy minden új felhasználó befizetésének 20%-át likviditási poolokba allokálja, fenntartja a konzisztens APY-kat, és ösztönzi a hosszú távú befektetéseket.

A platform emellett decentralizált irányítási modellt is alkalmaz, amely lehetővé teszi az RCOF-tulajdonosok számára, hogy szavazzanak a kritikus döntésekről, biztosítva a közösség által vezérelt fejlődést és átláthatóságot.

A fentiek mindegyike az RCO Finance (RCOF)-t egy meggyőző befektetési lehetőséggé teszi a legjobb kripto AI projektek között.

További információ az RCO Finance előértékesítésről:
Látogasson el az RCO Finance Presale oldalára
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A vicces Sealana ICO-ja hamarosan kiteszi a STOP táblát

A Solana napjainkra a mém érmék blokkláncává vált, és már számos sikertörténetet nézhetett végig közvetlenül az első sorból. Az idei, 2024-es év különösen eseménydús a...

A Binance együttműködik a makaói igazságszolgáltatással a bűnüldözés megerősítése érdekében

A Binance, az egyik vezető kriptovaluta-tőzsde, összefogott a makaói igazságszolgáltatással, hogy úttörő szerepet vállaljon egy személyes bűnüldözési képzési programban, ami jelentős mérföldkő a bűnüldöző szervekkel...

A szakértők fogadásokat kötnek a mémcoin rallyra a jelenlegi mélypont után: Melyik emelkedik először?

Vendégbejegyzés A mémcoinok a közelmúltban figyelemre méltó zuhanást éltek át, ami felkeltette az elemzők és a kereskedők érdeklődését. A piaci feltételek 2024-ben bikás trendnek kedveznek, a szakértők...

John Bollinger megtörte a csendet a Bitcoin áráról

A Bitcoin árfolyama az egekbe? John Bollinger feltárja a legfontosabb piaci meglátásait. John Bollinger, pénzügyi elemző és a Bollinger-szalagok megalkotója nemrég megosztotta gondolatait a Bitcoin (BTC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!