A szakértő azt állítja, hogy 1000 dollár befektetés ma ezekbe a kriptókba, 2025-ben egy új ház árát fogja érni

-

A régóta várt bikafutás és altcoin szezon már csak a sarkon van. A piac továbbra is nyugodt, készül a közelgő emelkedésre.

Az altcoinok jelenleg a legalacsonyabb árfolyamokon vannak, ami csábító lehetőséget kínál a befektetőknek.

Egy szakember azt állítja, hogy egy szerény, 1000 dolláros mai kripto befektetéssel 2025-re potenciálisan egy új házat lehet vásárolni.

Ez a cikk a robbanásszerű növekedésre készülő konkrét kriptovalutákba merül el.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A piac jelentős változás küszöbén áll, nincs is jobb alkalom arra, hogy felfedezzük, mely érmék hozhatnak életbevágó hozamot.

Készülj fel a legjobb befektetési lehetőségek felfedezésére, amelyek egy kis összegből jelentős vagyont csinálhatnak.

A CYBRO előértékesítése meghaladta az 1 millió dollárt, 25 millió token már elkelt

A CYBRO egy egyedülálló piactér, amely felerősíti a Blast blokklánc natív hozampotenciálját.

A CYBRO a korai befektetők számára kedvező feltételekkel kínál belépési lehetőséget a projektbe azáltal, hogy csatlakoznak a kibontakozó CYBRO token előértékesítéshez, amely a kriptoközösségen belüli izgalom növekedésével 1 millió dollár fölé emelkedett.

kripto

Jelenleg a CYBRO tokenek több mint 2-szeres kedvezménnyel kaphatók a jövőbeli piaci árhoz képest, ami 140%-os bőkezű megtérülést eredményez.

Ráadásul azok, akik az előértékesítés során legalább 1000 dollárt fektetnek be a CYBRO-ba, heti ETH jutalmakat szabadítanak fel, amelyek a TGE után vehetők ki.

Ezenkívül a CYBRO július 15-ig aktív ajánlóprogramja három ajánlói szinten akár 12%-os extra jövedelmet kínál a tokenvásárlásból, heti USDT kifizetésekkel és dupla CYBRO pontokkal a referenciák első befizetéseiért.

Vásárolj $CYBRO-t a legjobb áron MOST, hogy 140%-os nyereséget biztosíts magadnak.

A CYBRO token feloldja a CYBRO készpénzvisszatérítést, a kereskedési és hitelezési műveletek kedvezményes díjait, a staking jutalmakat, az exkluzív airdropot és a biztosítási programot.

Ez a stabil hasznosság erős alapot teremt a CYBRO értékének emelkedéséhez a TGE után 2024 harmadik negyedévében.

A CYBRO-val növelheted kriptodat azáltal, hogy különböző trezorokba fektetsz a Blast-on, az egyetlen Layer 2 blokkláncon, amely alapértelmezett hozamot kínál az ETH és a stablecoinokat staking számára.

A CYBRO végső célja, hogy a felhasználók számára a lehető legmagasabb hozamot biztosítsa az egyes stratégiákhoz, miközben egyszerű és átlátható felületet biztosít.

Biztosítsd a helyed a CYBRO-ban 58%-os kedvezménnyel még ma! Az ajánlat korlátozott!

A ZkSync a kitörés küszöbén: A bikák 115%-os potenciális emelkedést látnak

A ZkSync (ZK) jelenleg 0,0769 és 0,2769 dollár között kereskedik, és vegyes jeleket mutat mind a bikák, mind a medvék részéről.

Az elmúlt héten tapasztalt 24,57%-os esés ellenére az érme az elmúlt hónapban lenyűgöző, 74,84%-os emelkedést produkált.

A legközelebbi ellenállás 0,3860 dollárnál található. Amennyiben a bikák legyőzik a medvéket, az árfolyam a második ellenállási szintre, 0,5860 dollárra ugorhat, ami 115% körüli potenciális emelkedést jelentene.

A 44,75-ös Relative Strength Index (RSI) és a 24,90-es Stochastic azt sugallja, hogy van még helye az emelkedésnek, míg az egyszerű mozgóátlagok egy nagyobb elmozdulás előtti konszolidációra utalnak.

A Cardano (ADA) növekedésre kész, potenciális 25%-os emelkedés a láthatáron

A Cardano (ADA) jelenleg 0,35 és 0,41 dollár között kereskedik, ami potenciális fordulópontot mutat. Habár ebben a hónapban közel 15%-ot esett, a legutóbbi adatok arra utalnak, hogy egy bullish trend alakulhat ki.

A múlt heti 1,83%-os emelkedés és a 100 napos átlagárnál magasabb 10 napos átlagárfolyam miatt az ADA hamarosan tesztelheti a legközelebbi ellenállást 0,45 dollárnál.

Amennyiben áttöri, a következő cél 0,52 dollár, ami egy lehetséges 25%-os emelkedést jelez.

A befektetőknek érdemes szorosan figyelniük ezeket a kulcsfontosságú árszinteket, mivel a momentumindikátorok arra utalnak, hogy a bikák hamarosan visszanyerhetik az irányítást.

Stellar (XLM) bikák szemmel tartják a legfontosabb ellenállási szinteket a kitöréshez

A Stellar (XLM) jelenleg alig 0,10 dollár alatt kereskedik. A bikák óvatos lépéseket tesznek, és a 0,1046 dolláros ellenállási szint körül érzékelik a potenciált.

Amennyiben a Stellar áttöri ezt, a következő szintet, a 0,1170 dolláros szintet célozhatja meg.

Ez körülbelül 20%-os emelkedést jelent a jelenlegi felső sávhoz képest. A 10 napos mozgóátlag stabilan a 100 napos felett helyezkedik el, ami lehetséges felfelé irányuló lendületre utal.

Az RSI 52,50-es értékével a piac kiegyensúlyozott hangulatot mutat, enyhén a bika felé hajlik. Nézzük, hogyan reagál az érme a 0,1046 dollár közelében egy esetleges erős rallyra.

Polygon (MATIC) potenciális rally a zord vizek ellenére is

A Polygon (MATIC) sziklás tengeren navigál, jelenleg 0,512 és 0,616 dollár között kereskedik.

Mivel az RSI 35 alatt van, a Stochastic pedig 9 alatt mutat, a jelek egy potenciális fellendülésre utalnak. A medvék aktívak voltak, de az érme felkészülhet a visszatérésre.

Amennyiben áttöri a 0,67 dolláros ellenállást, akkor a 0,774 dollár felé emelkedhet, ami akár 30%-os emelkedést is jelenthet.

A legutóbbi 22%-os esés az elmúlt egy hónapban ijesztőnek tűnik, mégis ez a zuhanás megteremtheti a terepet egy hamarosan bekövetkező bikás kitöréshez.

Tartsuk szemmel a 0,462 dolláros támaszt; ha ez alá csökken, az további eladási nyomást jelenthet, de ha kitart, az erőteljes emelkedést indíthat el.

Következtetés

A ZK, az ADA, az XLM és a MATIC nem biztos, hogy hamarosan jelentős növekedést mutat.

A figyelmet a CYBRO-ra kell fordítani, a decentralizált pénzügyek közelgő kiemelkedő szereplőjére. A projekt 2024 második negyedévében fogja elindítani első verzióját.

A CYBRO token előértékesítéshez való csatlakozás most vonzó belépési pontokat biztosíthat a korai befektetőknek.

Webhely: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Az Ethereum (ETH) bálna ébredezik az ETH ETF indítása előtt

Egy alvó Ethereum-cím aktiválódása mindössze egy nappal a spot Ethereum ETF-ek elindítása előtt felébredt. A Whale Alert szerint kilenc év után először aktiválódott egy 977 ETH...

A top elemző az Ethereum 5000 dollárra való emelkedését jósolja az ETF buzgalom közepette – Az altcoin szezon a következő?

Vendégbejegyzés A kriptopénzpiac jelenleg nyugodt, de várakozással teli. A befektetők türelmetlenül várják a következő bikafutást, az altcoinok pedig még mindig vonzó belépési pontokat kínálnak. A közelmúltbeli stabilitás...

Az Ethereum ETF-ek az ETH árát az év végére 20.000 dollárra nyomhatják?

A kriptovilág izgalomtól pezseg az Ethereum ETF-ek számára a közelmúltban adott zöld utat követően. Ez mérföldkőnek számító döntés, és ugyanúgy átformálhatja a piacokat, mint ahogyan...

A Kraken a Tottenham Hotspur hivatalos kriptopartnere lesz

A Kraken megosztja a Tottenham Hotspur-rel azt a víziót, hogy miként lehet kihasználni az olyan élvonalbeli technológiákat, mint a blokklánc, az ügyfelek és a szurkolók...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!