A svájci TAG Heuer mostantól kriptopénzeket is elfogad az USA-ban

-

A luxusórákat gyártó TAG Heuer bejelentette, hogy bevezeti az online kriptovaluta-fizetést az Egyesült Államokban élő ügyfelek számára.
A svájci vállalat a Bitpay kriptopénz-feldolgozóval kötött partnerségen keresztül biztosítja az új fizetési lehetőséget.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A luxusórák tervezője és gyártója, a TAG Heuer mostantól kriptovalutát is elfogad a kiváló minőségű termékeiért.
A több mint másfél évszázaddal ezelőtt Edouard Heuer által Svájcban alapított Techniques d’Avant Garde (TAG) a héten közölte, hogy az Egyesült Államokon belüli ügyfelek több kriptopénzzel is megvásárolhatják majd az óráit és kiegészítőit online.
A vállalat sajtóközleményben magyarázta a lépést:

„Mivel egyre több ügyfél használ vagy keres rendszeresen digitális valutákat, a TAG Heuer kulcsszereplője kíván lenni az e-kereskedelem és a kiskereskedelem közelgő átalakulásának.”

Az alternatív fizetési módot a Bitpay kriptofizetési platform segíti. A vásárlók egy tucat kriptovalutát, köztük bitcoint (BTC), bitcoin casht (BCH), ethereumot (ETH) és dogecoint (DOGE), valamint öt stablecoint költhetnek.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Tranzakciónként akár 10.000 dollárt is fizethetnek, minimális összeg nélkül.

„Nagyon szorosan követjük a kriptopénzek fejlődését, amióta a bitcoinkereskedés megkezdődött” – idézte Frédéric Arnault-t, a TAG vezérigazgatóját.

„Innovatív szellemiségű avantgárd óragyártóként tudtuk, hogy a TAG Heuer a közeljövőben az ingadozások ellenére is elfogadja a globálisan integráltnak ígérkező technológiát” – tette hozzá a vezető.
Az atlantai (Georgia) székhelyű Bitpay olyan fizetési átjáró szolgáltatást nyújt a vállalatoknak, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kriptovaluta-fizetéseket integráljanak a platformjaikra.
„Örömmel látjuk, hogy olyan globális márkák, mint a TAG Heuer, befektetnek a kriptotérbe, és a Bitpay támogatását kérik, hogy digitális platformjaikat az e-kereskedelem gyors átalakulásához igazítsák” – mondta Stephen Pair, a Bitpay társalapítója és vezérigazgatója.
A Tag Heuer amerikai weboldalán mostantól egy felugró ablak fogadja a látogatókat, amely arról tájékoztatja őket, hogy a vállalat már elfogadja a kriptopénzeket.

A digitális coinok elköltéséhez a pénztárnál a „Bitpay” gombra kell majd kattintaniuk, és ki kell választaniuk a kívánt kriptót.

Olvastad már? Elítélték a BitMEX tőzsde alapítóját

Forrás: news.bitcoin.com
Kiemelt kép: el.guy08_11

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Cardano skálázási erőfeszítései ígéretesnek tűnnek

A Cardano (ADA) az utóbbi időben nagy erőfeszítéseket tett a blokklánc skálázására. A Cardano ütemtervében megemlítette a negyedik korszakukat, amelyet BASHO-nak neveztek el. Ez az optimalizálás...

Bullish jeleket mutat a Ripple (XRP)

Prémium Ripple Március 21.-én a Ripple 30%-kal drágult, miután újra felerősödött az optimizmus, hogy a Ripple Labs megnyerheti a SEC-perét. A 0,3733 dollárról 0,493 dollárra ugrott, de visszatért,...

Az AAVE győzedelmeskedik ezekben a mutatókban

Az Aave (AAVE) összértéke a március 25-én véget ért héten 8,69%-kal nőtt. Az egyedi intelligens szerződéses letétek emelkedése a protokollt tette a legjobban teljesítő protokollt,...

Chainlink technikai elemzés 03.25.

Prémium Chainlink  Több eladási akciót figyeltek meg, és ez tükröződik a legfrissebb Chainlink árfolyam-elemzésben is, amely a mai napra vonatkozóan csökkenő jeleket mutat. A 2023. március 23.-i, 7,62...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!