A luxusórákat gyártó TAG Heuer bejelentette, hogy bevezeti az online kriptovaluta-fizetést az Egyesült Államokban élő ügyfelek számára.

A svájci vállalat a Bitpay kriptopénz-feldolgozóval kötött partnerségen keresztül biztosítja az új fizetési lehetőséget.

Próbáld ki a BitPadrét, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A luxusórák tervezője és gyártója, a TAG Heuer mostantól kriptovalutát is elfogad a kiváló minőségű termékeiért.

A több mint másfél évszázaddal ezelőtt Edouard Heuer által Svájcban alapított Techniques d’Avant Garde (TAG) a héten közölte, hogy az Egyesült Államokon belüli ügyfelek több kriptopénzzel is megvásárolhatják majd az óráit és kiegészítőit online.

A vállalat sajtóközleményben magyarázta a lépést:

„Mivel egyre több ügyfél használ vagy keres rendszeresen digitális valutákat, a TAG Heuer kulcsszereplője kíván lenni az e-kereskedelem és a kiskereskedelem közelgő átalakulásának.”

Az alternatív fizetési módot a Bitpay kriptofizetési platform segíti. A vásárlók egy tucat kriptovalutát, köztük bitcoint (BTC), bitcoin casht (BCH), ethereumot (ETH) és dogecoint (DOGE), valamint öt stablecoint költhetnek.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

Tranzakciónként akár 10.000 dollárt is fizethetnek, minimális összeg nélkül.

„Nagyon szorosan követjük a kriptopénzek fejlődését, amióta a bitcoinkereskedés megkezdődött” – idézte Frédéric Arnault-t, a TAG vezérigazgatóját.

„Innovatív szellemiségű avantgárd óragyártóként tudtuk, hogy a TAG Heuer a közeljövőben az ingadozások ellenére is elfogadja a globálisan integráltnak ígérkező technológiát” – tette hozzá a vezető.

Az atlantai (Georgia) székhelyű Bitpay olyan fizetési átjáró szolgáltatást nyújt a vállalatoknak, amely lehetővé teszi a vállalkozások számára, hogy kriptovaluta-fizetéseket integráljanak a platformjaikra.

„Örömmel látjuk, hogy olyan globális márkák, mint a TAG Heuer, befektetnek a kriptotérbe, és a Bitpay támogatását kérik, hogy digitális platformjaikat az e-kereskedelem gyors átalakulásához igazítsák” – mondta Stephen Pair, a Bitpay társalapítója és vezérigazgatója.

A Tag Heuer amerikai weboldalán mostantól egy felugró ablak fogadja a látogatókat, amely arról tájékoztatja őket, hogy a vállalat már elfogadja a kriptopénzeket.

A digitális coinok elköltéséhez a pénztárnál a „Bitpay” gombra kell majd kattintaniuk, és ki kell választaniuk a kívánt kriptót.

Olvastad már? Elítélték a BitMEX tőzsde alapítóját

Forrás: news.bitcoin.com

Kiemelt kép: el.guy08_11

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!