Amerikai hitelezők mostantól a Swipe defialapú Visa kártyáját is választhatják.

A Binance által birtokolt Swipe bankkártyakezelő bemutatott egy új Visa hitelkártyát, mellyel a felhasználók a blokklánc segítségével juthatnak hitelekhez.

A „LendFi Visa Card” nevű kártya egy új termék, amely decentralizált pénzügyi protokollokkal nyújt „szinte azonnali hozzáférést különböző hitelekhez.”

A kártya a LendFi alkalmazással együtt működik, amely egy olyan decentralizált hitelezői platform, amely mobileszközökön keresztül csatlakozik a felhasználókhoz. A Swipe egyik szóvivője szerint a platform indulásakor támogatni fogja a Compound defiprotokollt.

A bejelentés szerint az egy új blokkláncalapú hitelezői platform engedélyezi és osztja szét a hiteleket a felhasználók számára. A LendFi alkalmazáson emellett több stabilcoin is elérhető, melyeket a felhasználók beutalhatnak, hogy elköltsék őket.

A Swipe a kaliforniai Marqeta fizetési céggel együtt fejlesztette ki a kártyát. Salman Syed, a Margeta vállalkozásfejlesztési alelnöke elmondta, miszerint a kártya lehetővé teszi, hogy a hitelezők közvetlenül a kártyára adjanak ki hiteleket, amely tovább segíti a céget abban, hogy „újraszabja a hitelezői-kölcsönzői kapcsolatot.”

Még több közösségi élményre vágysz? Gyere és mondd el véleményed egy cenzúrázatlan, barátságos környezetben!

A virtuálisan kiadott LendFi Visa kártyák az amerikai hitelfelvevők számára már elérhetővé is váltak a LendFi alkalmazás letöltésével és az abba történő regisztrációval.

A virtuális jelentkezés után elérhetővé válik a fizikális kártya megrendelése is. A kártyával 4%-os pénzvisszatérítést lehet kapni minden vásárlás esetén.

A kriptopénzes hitelek a defi ipar egyik legfontosabb felhasználásának számítanak. A hagyományos pénzügyekkel szemben a defihitelezés nem igényel közvetítőt, mivel ezeket a hiteleket alkalmazásokon és egy megosztott hálózaton keresztül adják ki. Mindazonáltal a decentralizált hitelek is kockázatokkal járnak, ezek sem 100%-ig biztosak.

Olvastad már? David Guetta egy kriptopénzalapú VR-platformmal kötött üzleti megállapodást

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂