A Sui Network kritikákat kapott a pénzügyei miatt

-

A Sui Network tisztázta a tokenkészletével kapcsolatos félreértéseket, amelyeket a közösségi médiában keltettek a felhasználók.

Egy X-en megjelent bejegyzésben a vállalat cáfolta a pénzügyeivel kapcsolatos kritikákat, amelyek a SUI token elosztását és ellenőrzését érintették.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A pénz a helyén van, és figyelnek rá

A nyilatkozatban a Sui kijelenti, hogy a költségvetése és a pénzügyi helyzete megbízható, és hiteles harmadik feleket bíz meg a tokenek tárolásával.

sui
Forrás: X

A tokeneket előre meghatározott ütemterv szerint bocsátják ki, nyilvánosan hozzáférhetők, és vállalat, a hálózat alapítói nem ellenőrizhetik a kincstárat vagy a befektetőknek, beleértve a közösségi tartalékként kiosztott tokeneket is.

A nyilatkozatban azt is elmondták, hogy a Sui Alapítvány kezeli a zárolt tokeneket tároló elsődleges pénztárcát, amelyeket meghatározott feltételek mellett bocsátanak ki.

A tokenkibocsátások különböző projekteket támogatnak, beleértve a Move programozási nyelv fejlesztését, a hálózati biztonság javítását, fejlesztői versenyeket és fejlesztői támogatásokat egyaránt.

A staking jutalmak letétbe helyezett derivatívákból és hálózati jutalékokból származnak, amelyeket mind visszaadnak a közösségnek.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!

Centralizációs kockázatok

Azonban Justin Bons a Cyber Capitaltól aggodalmát fejezte ki a Sui-csapat tokenállományai miatt.

Forrás: X

Bons arra utalt, hogy az alapítók a letétbe helyezett tokenek jelentős részét ellenőrizhetik, ami centralizációs kockázatot jelent, és nagyobb átláthatóságot és elszámoltathatóságot kért a Suittól.

A Sui vitatja Bons állításait, és kijelentette, hogy nyilvánosságra hozták, hogy az összes tokent, akár elosztották, akár nem, jogi és szabályozási szabványoknak megfelelően kezelik, melyeket hiteles őrzési szolgáltatók, mint a BitGo, az Anchorage és a Coinbase Prime felügyelnek.

Bons kétségbe vonta a Sui átláthatósági állításait, felszólítva őket, hogy hozzák nyilvánosságra a pénzügyi helyzetüket, és demonstrálják, hogy az alapítók nem mozgathatják a cég vagyonát, és nem is férhetnek hozzá.

A cégben bízva

Bons azt sugallta, hogy a tokenek aktuális helyzetének félreértelmezése, hogy forgalomba kerültek-e, vagy tartalékolva vannak, megnehezítheti az átláthatóságot, és egyértelmű bizonyítékra van szükség arra, hogy a kiosztott tokenek biztonságosan őrzöttek és nem manipulálhatók.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


2023 szeptemberében a Sui Network megoldása leegyszerűsítette a Web3 bejelentkezéseket a felhasználók számára az alkalmazásaiban a Google, a Facebook és a Twitch rendszerén keresztüli bejelentkezéssel.

Bevezetése óta komoly hírnevet szerzett a nagy tranzakciós volumenek kezelésében, amelyet ráadásul kifejezetten alacsony jutalékok mellett tudnak megoldani.

Olvastad már? A legjobb 5 trendi kripto, amelyet azonnal meg kell vásárolni

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.16.

Prémium Dogecoin (DOGE) A Dogecoin (DOGE) befektetők az utóbbi időben nehéz időszakot éltek át, különösen a mémcoin többszöri árfolyamkorrekciója miatt a grafikonokon. A helyzet azonban még rosszabb is...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!