A SUI közel 310 millió dollárnyi eszközt hidalt át az Ethereumból

-

A SUI, a SUI blokklánc natív tokenje 1,81 dollárra emelkedett, ami közel 20%-os heti nyereséget jelentett a tulajdonosoknak.

A SUI-ban lévő eszközök összértéke (Total Value Locked, TVL) az év eleje óta háromszorosára nőtt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A SUI-nál az Ethereumból áthidalt eszközök növekedése tapasztalható.

A Wormhole láncok közötti üzenetküldő platform adatai azt mutatják, hogy több mint 500 millió dollárnyi eszközt hidaltak át az Ethereumról más blokkláncokra.

Ebből közel 64%-ot, azaz 310 millió dollárt a SUI blokkláncra helyeztek át.

A SUI az ETH-ból áthidalt eszközök nagy arányával maga mögött hagyta versenytársait, a Solana, az Arbitrum, a Moonbeam, a BSC és az Optimism-et.

SUI
Forrás: Wormholescan.io

2024 eleje óta a SUI-ban zárolt összérték 211,39 millióról 606,1 millióra emelkedett, ami közel háromszoros növekedést jelent a DeFiLlama adatai szerint.

A TVL növekedése a SUI blokklánc növekvő jelentőségének mutatójának tekinthető a piaci szereplők körében.

Sui
Forrás: DeFiLlama

A Santiment adataiból kiderül, hogy a SUI a fejlesztési aktivitás alapján a top 10 kriptopénzprojekt között szerepel.

A Santiment on-chain elemzői nemrégiben megjegyezték, hogy a fejlesztési aktivitás pozitívan összefügg egy projekt relevanciájával és hasznosságával a kriptoökoszisztémában.

A SUI ökoszisztémában zajló fejlesztések valószínűleg katalizálják a token nyereségét. A SUI ára a cikk írásakor 1,81 dollár. A SUI közel 4%-ot esett a napi idősávban.


Olvastad már? Egyre több pénz áramlik bitcoin ETF-ek kibocsátóihoz

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!