Felejtsd el a Cardano-t! Szakértők szerint a Scapesmania lesz a következő nagy kripto!

-


Vendégbejegyzés


Az utóbbi időben a Cardano (ADA) az ingadozó piaci hangulat középpontjában állt, árfolyama gyakori fel- és lejtmenetben volt.

Ezen kihívások ellenére a hálózatban figyelemre méltó aktivitásnövekedés tapasztalható, ami potenciálisan egy következetesebb pozitív teljesítményhez vezethet.

A Cardano (ADA) hálózata az elmúlt 24 órában 81 000 tranzakciót hajtott végre sikeresen, és a naponta aktív címek száma is nőtt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez a megugró aktivitás a növekvő elfogadottság erős mutatója, és több felhasználót, befektetőt és fejlesztőt vonzhat a Cardano (ADA) blokklánchoz.

A Cardano (ADA) ökoszisztémájának azonban nem minden aspektusa virágzik. A hálózati NFT terület kihívásokkal szembesült, az értékesítési volumen és a vásárlói érdeklődés jelentős csökkenése miatt.

Ez a csökkenő lelkesedés korlátozhatja a Cardano blokkláncon lévő NFT-piac sokszínűségét és vonzerejét, ami potenciálisan hatással lehet a művészek és fejlesztők bevételeire és kitettségére.

Az akadályok ellenére a Cardano (ADA) árfolyammozgásának tágabb, egy hónapos időtávja pozitívnak tűnik, még akkor is, ha a Cardano (ADA) az elmúlt 24 órában 3,64%-os csökkenést tapasztalt, a kereskedési volumen pedig jelentősen csökkent.

Azonban minden jel arra mutat, hogy a Cardano (ADA) tulajdonosai felismerik, hogy vannak olyan projektek, amelyek nagyobb hozamot biztosíthatnak.

Ha sikerül is a Cardano (ADA) valamilyen szintű növekedést elérnie, az nem lesz ugyanaz a rekordot döntögető hőstett.

Úgy tűnik azonban, hogy néhány token nagy potenciális sikert ígér az elkövetkező napokban, hónapokban vagy hetekben.

 

ScapesMania: Listázási előkészületek teljes lendülettel

A több mint 6 125 000 dollárnyi felhalmozott összeggel és a kriptobálnák jelentős befizetéseivel a ScapesMania útja lenyűgöző képet fest.

A számokon túl azonban a projekt sikerét a több mint 60 000 rajongóból álló, virágzó közösség táplálja.

Közös elképzelésük és aktív részvételük a ScapesMania lendülete mögött álló valódi hajtóerők.

cardano

Gyarapodás a Casual Gaming területén

A ScapesMania képes uralni a virágzó alkalmi játékszektort, amely az előrejelzések szerint 2029-re 27,56 milliárd dollárt fog érni.

Az iparág fejlődésével párhuzamosan a ScapesMania felkéri a Web3 rajongókat, hogy használják ki a növekedési lehetőségeket.

Jegyezd be a naptáradba a közelgő TGE-t 2024. február 26. és március 09. között, amelyet a PancakeSwap-on történő listázás követ.

Miért válassza a ScapesMania-t?

A számokon túl a ScapesMania csábító előnyöket kínál:

  • A szilárd tokenkezelési stratégiák, mint például a cliff és a vesting, a jövőbeli értéknövekedésre utalnak.
  • A token visszavásárlás, égetés és staking mechanizmusok révén a tulajdonosok motiváltak maradnak és aktívan részt vesznek a projektben.
  • A megfelelően strukturált tokenomika megakadályozza a kínálat kiegyensúlyozatlanságát és ösztönzi a folyamatos keresletet.

A legjobb még hátravan

Lekésted az előértékesítést vagy a nyilvános eladást? Ne bosszankodjon. Ahogy a ScapesMania felkészül a tőzsdei bevezetésre, a potenciális hozam lehetősége ugyanolyan fényes, mint valaha.

A jelenlegi csatlakozás még a korábbi szakaszokhoz képest is előnyökkel járhat, mivel tisztább a látásmód, erősebb a lendület és nagyobb a potenciális hozam.

Ne várj tovább. Iratkozz fel a bejelentkezésekre, és készülj fel arra, hogy csatlakoztasd a pénztárcádat egy olyan vállalkozáshoz, amely megváltoztathatja a játékot.

>>> Értesülj elsőként: Feliratkozás a listázási frissítésekre <<<

cardano

A Cardano (ADA) az aktivitás és a bevételek megugrását tapasztalja: Pozitív kilátások 2024 első negyedévére?

A kriptopénz közösség figyelmét felkeltő legújabb fejlemény, hogy a Cardano (ADA) a növekedés és a megnövekedett aktivitás jelentős jeleit mutatja.

A Cardano (ADA) hálózaton megugrott a tranzakciók és az aktív címek száma, ami a blokklánc növekvő elfogadottságát és hasznosságát jelzi.

cardano

A Cardano (ADA) hálózata az elmúlt 24 órában 81 000 tranzakciót hajtott végre sikeresen, ami az aktivitás megugrását mutatja.

Ez a fokozott aktivitás nemcsak a hálózat skálázhatóságát és hatékonyságát bizonyítja, hanem a felhasználók, befektetők és fejlesztők növekvő érdeklődését is jelzi.

A napi aktív címek számának növekedése tovább erősíti ezt a tendenciát, ami arra utal, hogy egyre többen foglalkoznak a Cardano (ADA) ökoszisztémával.

A Cardano (ADA) bevétele jelentős ugrással, 66,7%-kal nőtt negyedéves (QoQ) alapon, és 2023 negyedik negyedévében elérte az 1,43 milliárd dollárt.

A növekedés a Cardano (ADA) árfolyamának lenyűgöző teljesítményének és a tranzakciós díjaknak a hálózat megnövekedett aktivitása miatti emelkedésének tulajdonítható.

A Cardano (ADA) decentralizált pénzügyi (DeFi) szektorán belül is figyelemre méltó növekedés tapasztalható, a Spectrumhoz hasonló decentralizált tőzsdék (DEX) és az olyan hitelezési protokollok, mint a Liqwid Finance, a Total Value Locked (TVL) növekedését hajtják.

Miközben a hálózat DeFi és tranzakciós mérőszámai emelkednek, a Cardano (ADA) NFT térsége kihívásokkal szembesült, az értékesítési volumen és a vevői érdeklődés csökkenésével.

Ez a visszaesés hatással lehet a Cardano (ADA) NFT-piacának sokszínűségére és vonzerejére.

A hálózat aktivitásának és a bevételek növekedésének általános pozitív lendülete azonban optimista kilátásokat mutat a Cardano (ADA) árfolyamára vonatkozóan 2024 első negyedévében.

A jelenlegi trendek és a piaci hangulatot figyelembe véve a Cardano (ADA) ára várhatóan stabilabb és potenciálisan emelkedő pályára kerül.

A Cardano (ADA) árfolyam legutóbbi 10,90%-os növekedése az elmúlt hét napban arra utal, hogy a token jelentősen hozzájárulhat a hálózat bevételeihez 2024 első negyedévében.

Amennyiben a DeFi és a hálózati aktivitás lendülete folytatódik, a Cardano (ADA) árfolyama a piaci körülményektől és a befektetői hangulattól függően közelebb kerülhet az 1 dolláros határhoz.

Következtetés

A Cardano (ADA) hálózati tevékenysége jelentős rugalmasságot és növekedést mutatott az ingadozó piaci hangulat közepette, a tranzakciók és az aktív címek számának jelentős növekedése robusztus elfogadási görbére utal.

A hálózati aktivitás ilyen mértékű megugrása, valamint a bevételek 66,7%-os növekedése QoQ, alátámasztja a blokklánc egyre növekvő hasznosságát és vonzerejét a felhasználók, befektetők és fejlesztők körében.

Másrészről a ScapesMania ebben a konkrét időpontban jobb alternatívának tűnik, mivel sikeres előértékesítésével, nyilvános értékesítésével és a rendkívül jövedelmező alkalmi játékpiacra való stratégiai összpontosításával magára vonta a figyelmet.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!