Egy ideje már hallani lehetett pletykákat arról, hogy a Starbucks szeretne belépni a kriptoszfrérába, hogy az emberek bitcoinnal is vásárolhassanak kávét. A cég azonban pár hónapja tagadta az állítósokat.

Most újabb okunk lehet az izgalomra.

A Bakkt nemrég bejelentette, hogy a Starbucks lesz első olyan üzlettársa, amely az oldal fizetési szolgáltatását fogja használni.

A határidős kereskedelmi platform szerint a fizetési alkalmazás és üzleti portál jövő júliusra készül el.

 „Jelenleg a fogyasztói alkalmazás és a kereskedelemi felület fejlesztésén dolgozunk, emellett teszteljük együttműködésünket a Starbucksszal, melyre a jövő év első felében számíthatunk.

Kriptokoffein

A Bakkt a digitális eszközök értékének feloldására hozta meg ezt a lépést, legalábbis Mike Blandina, a cég termékigazgatója szerint.

A Bakkt sorra dönti korábbi rekordjait, miután indulása meglehetősen alulmúlta az elvárásokat. A múlt héten a cég bejelentette, hogy 1179 bitcoinnyi határidős szerződést kötöttek az oldalon, amely új rekord.

Starbucks és kripto

Miért is fontos a Starbucks számára, hogy betörjön a kriptoiparba?

A Starbucks belépésével van esély rá, hogy egyéb kereskedők is követik példáját. A Starbucks, mint indulási partner zseniális lépés hosszútávon, ugyanis üzletköre így szintén érdekeltté válhat a kriptopénzekben.

Olvastad már? A bikák kifáradtak, medvébe fordul a piac?

Forrás: cryptodaily.co.uk


Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .

Legyen szép napotok! 🙂