A Solana (SOL) új riválisa ma csak 0,009 dollár, 2024-ben eléri az 1 dollárt?

-


Vendégbejegyzés


A Solana (SOL) ígéretes technológiája és erős közösségi támogatása ellenére kihívásokkal néz szembe a gyorsan fejlődő kriptopiacon.

A legújabb hírek szerint a platform az NFT és a hálózati aktivitás csökkenését tapasztalta, ami hatással volt a natív token, a Solana (SOL) teljesítményére.

Ez a csökkenés tükrözi az általánosabb piaci trendeket, és kérdéseket vet fel a Solana (SOL) jövőbeli pályájával és azzal kapcsolatban, hogy képes-e megőrizni versenyelőnyét.

Ilyen körülmények között egy új rivális bukkant fel, amelynek ára ma mindössze 0,009 dollár.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Miközben spekulatív megjósolni, hogy ez az új jövevény 2024-ben eléri-e az 1 dolláros árfolyamot, a kriptopénzpiac dinamikus jellege azt jelenti, hogy a feltörekvő projektek gyorsan lendületet kaphatnak az innováció, a felhasználói elfogadás és a piaci hangulat hatására.

Beszélünk még erről az izgalmas lehetőségről, amely potenciálisan túlszárnyalhatja a Solana (SOL) korábbi rekordot döntő növekedését.

ScapesMania: A nyilvános értékesítés feloldása

A ScapesMania vezérigazgatója egy nemrégiben tartott Ask Me Anything (AMA) ülésen tett úttörő bejelentésében leleplezte a Token Generation Event (TGE) elindítását a sikeres előértékesítést követően, amely lenyűgöző 5,4 millió dollárt gyűjtött össze.

Hagyd ki a közvetítőket – az élő nyilvános értékesítés kizárólag a ScapesMania hivatalos weboldalán kerül a középpontba.

Nincs korlátozás és nincs kötelező token birtoklás – csak egy közvetlen út a ScapesMania utazásodhoz!

solana

Szerencsejáték-ipari játékváltó

A ScapesMania dinamikus játék ökoszisztémaként virágzik, amely mind az alkalmi játékosokat, mind a kripto rajongókat kiszolgálja.

A játékosok zökkenőmentes élményt élveznek, elmerülve a magával ragadó játékban anélkül, hogy a kripto bonyolultságában navigálnának.

Ugyanakkor a token tulajdonosok jutalmakat kapnak, és aktívan alakítják az ökoszisztéma jövőjét anélkül, hogy a játékarénába lépnének.

A ScapesMania hasznossága túlmutat a trendeken, és a 376 milliárd dolláros játékiparban pozícionálja magát.

A visszavásárlással, égetéssel, stakinggel, a birtokosok számára nyújtott exkluzív kedvezményekkel és a DAO irányítással a ScapesMania több milliárd dolláros befolyásoló tényezővé válik a szerencsejáték területén.

>>> Csatlakozzon az élő nyilvános eladáshoz a hivatalos oldalon! <<<

A ScapesMania felemelkedése mögötti felhajtás

Az előértékesítési nyomkövetőkön stratégiailag jól pozícionált, és egy tapasztalt csapat által támogatott, erőteljes bevezetés utáni marketingstratégiával rendelkező ScapesMania vezető pozíciókat követel magának.

A biztonság a legfontosabb, a BlockSAFU által végzett szigorú okosszerződés-ellenőrzéssel és a 2023 BNB Grant-nyertes fejlesztő által lefektetett alapokkal.

A ScapesMania több mint egy projekt, a ScapesMania egy mozgalom, amely egy több mint 60 000 követőből álló, élénk közösségi média közösséggel büszkélkedhet.

Ragadd meg a pillanatot! Cselekedjen most!

A nyilvános értékesítés előrehaladtával ragadja meg a lehetőséget, hogy biztosítsa a $MANIA tokenjeit.

Csatlakozz azonnal a ScapesMania forradalomhoz, hogy tanúja legyél az új magasságokat elérő potenciális hullámnak!

solana

solana

Ne várj, cselekedj most, és légy részese a szemed előtt kibontakozó dinamikus utazásnak.

Biztosítsd a nagyobb nyereséget a ScapesMania jelentős, 10%-os bónuszának megragadásával!

Használd az IBA561 kódot a pénztárnál egy speciális szövegdobozban, hogy még jobb üzletet köthess egy olyan kriptopénzre, amellyel az egész kriptoközösség irigyei lehetsz.

Cselekedj gyorsan – az ajánlat csak korlátozott ideig érvényes.

Solana (SOL) kihívásokkal néz szembe a csökkenő NFT és hálózati aktivitás közepette

A kriptopénz közösség figyelmét felkeltő legújabb fejlemény, hogy az egykor nagy sebességű és hatékony blokklánc technológiájáért ünnepelt Solana (SOL) mind az NFT szektorában, mind a teljes hálózati aktivitásban visszaeséssel néz szembe.

A hír azon várakozások közepette érkezett, hogy a decentralizált tőzsdéin (DEX) történő légcserék a felhasználók elkötelezettségét és a platformba való befektetést erősítenék.

A Solana (SOL) ökoszisztéma, amely különösen a decentralizált alkalmazásairól (dApp) és NFT piactereiről ismert, a napi aktív címek számának jelentős csökkenését tapasztalta, 1,17 millióról 920 000-re, ami a közösség érdeklődésének csökkenését jelzi.

Ezt az aktív részvétel csökkenését a hálózaton végrehajtott tranzakciók számának általános csökkenése kísérte, ami a Solana ökoszisztémával való szélesebb körű leszakadásra utal.

A Solana (SOL) NFT-szektora, amely korábban jelentős érdeklődésnek örvendett, szintén visszaesést tapasztal.

A Solana NFT blue-chip indexe, amely a platform legjelentősebb NFT-it méri, csökkenő érdeklődést mutat, ami tovább rontja a Solana piaci helyzetét és az ökoszisztéma egészségét.

A jelenlegi kihívások ellenére a Solana (SOL) továbbra is félelmetes szereplője a blokklánc területnek, amely a skálázhatósági és sebességi problémák megoldásának innovatív megközelítéséről ismert.

A Solana (SOL) nagy áteresztőképességével, alacsony tranzakciós díjaival és robusztus skálázhatóságával szilárd alapot biztosít a dAppok és digitális valuták fejlesztéséhez.

A platform egyedülálló funkciói, mint például a Proof of History (PoH) és a párhuzamos okos szerződések futtatási ideje, a Sealevel, a blokklánc-alkalmazások élvonalbeli megoldásaként pozícionálják.

Ahogy a Solana (SOL) átvészeli ezeket a viharos időket, a talpra állás és a jövőbeli siker kulcsa a közösségének újbóli bevonása, az NFT- és dApp-ökoszisztémák fejlesztése, valamint a blokklánc-technológia további innovációja.

Egy erős alapokkal és egy elkötelezett csapattal a Solana (SOL) képes arra, hogy leküzdje a jelenlegi akadályokat, és továbbra is jelentős szerepet játsszon a blokkláncipar fejlődésében.

Következtetés

A Solana (SOL) kritikus fordulóponton helyezkedik el, és az NFT és a hálózati tevékenység csökkenése által támasztott kihívásokkal küzd a szélesebb piaci visszaesés közepette.

A helyzet aggodalmakat ébresztett azzal kapcsolatban, hogy képes-e fenntartani versenyelőnyét a keményen versengő blokklánc ökoszisztémában.

A ScapesMania potenciális fekete lóként tűnik fel a kriptóversenyben, mivel a folyamatban lévő nyilvános eladása jelentős figyelmet vonz, és az egyedi, játékkal kapcsolatos ajánlata, valamint az élénk közösségi támogatás fényes jövőre utal.

Vajon képes lesz-e előbb-utóbb megelőzni a Solana (SOL) árfolyamát? Ezt csak az idő fogja megmondani.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!