A Solana kriptoelemzője szerint a SOL ára 130 dollárra csökkenhet, miközben a befektetők az Algotech-hez fordulnak

-


Vendégbejegyzés


Felejtsük el a hullámvasutat, a kriptopiac szelíddé teszi őket. A héten a Solana (SOL), az egykor domináns blokklánc projekt, potenciális árfolyam-összeomlással néz szembe, egy neves elemző sokkoló esést jósol 130 dollárra.

A hír a Solana ökoszisztémáján alapuló mémérmék kivérző piacának közepette érkezik.

Mindeközben az Algotech (ALGT), a kriptovilág egyik feltörekvő csillaga, a folyamatban lévő előértékesítésével a népszerűség növekedését tapasztalja.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ez egy őrségváltás? A befektetői fókusz eltolódik a Solanához hasonló, már befutott nevekről az Algotechhez hasonló innovatív projektek felé? Vizsgáljuk meg!

A Solana (SOL) bikák vs. medvék: A fő mutatók lefelé irányuló nyomást jeleznek, de a remény továbbra is megmarad

A Solana (SOL) natív tokenje nehezen találta meg a helyét, június 7. óta 24%-os korrekciót tapasztalt, annak ellenére, hogy június 16-án rövid ideig 151 dollárra emelkedett.

Ez a teljes kriptopénzpiaci cap-hoz viszonyított alulteljesítés, amely ugyanebben az időszakban 14%-kal csökkent, azt sugallja, hogy a SOL problémái inkább projektspecifikusak lehetnek.

Számos on-chain aktivitási mutató és a Solana Network tőkeáttételes pozíciói iránti kereslet hiánya a SOL esetében a csökkenő tendencia lehetséges folytatódása felé mutat.

Ha a vásárlási nyomás továbbra is alacsony marad, akkor a 130 dolláros kritikus támaszszint újbóli tesztelése vagy akár még alacsonyabb szint is lehet a láthatáron.

A bikák számára azonban még mindig van remény. Amennyiben a piac 127 dollár felett tudja tartani az árfolyamot, az a lendület visszanyerését és a 155 dolláros ellenállási szint potenciális tesztelését jelezheti.

Egy tágabb értelemben vett bikás piaci forgatókönyv szerint a SOL akár ki is törhet az ellenállási trendvonalból, és elérheti a 181,50 dolláros felső ellenállást.

A következő hetek döntő fontosságúak lesznek a SOL számára, mivel a SOL a potenciális kitörések és a törések között navigál, az általános piaci hangulat és az újbóli befektetői érdeklődés felkeltésének képességétől függően.

A Solana mémcoinok WIF és BONK masszív volumencsökkenést tapasztalnak.

A Solana mémcoin-területen potenciális leszámolás előtt áll, mivel mind a Dogwifhat (WIF), mind a Bonk (BONK) jelentős árfolyamcsökkenést szenvedett el.

A WIF, amely alig egy hete még a hőn áhított negyedik legnagyobb mémcoin címet birtokolta, 24%-os zuhanást szenvedett el, és a mai napon 2,01 dollár körül kereskedik.

Ez a visszaesés több tényező kombinációjának tulajdonítható, beleértve a szélesebb piaci visszaesést is.

Noha egy rövid fellendülés követte Elon Musk tweetjét, amelyben megemlítette a Dogwifhat, ez nem volt elég a lendület fenntartásához.

A Bonk (BONK), amely egykor a Solana mémcoin világának egyik kedvence volt, szintén zuhanórepülésben van.

Bár kezdetben felülmúlta az olyan bevált mémcoinokat, mint a Dogecoin (DOGE) és a Shiba Inu (SHIB), a Bonk most 0,00002043 dolláron kereskedik, ami 12,2%-os csökkenést jelent az elmúlt 24 órában.

Ez a visszaesés illeszkedik a mémcoinok iránti csökkenő befektetői érdeklődés szélesebb trendjéhez. A Bonk küzdelmei a heti grafikonon, amelyek 27%-os veszteséget tükröznek, potenciálisan medvés képet festenek középtávon.

A WIF és a BONK együttes áresése kérdéseket vet fel a mémcoinok jövőjével kapcsolatban, különösen a Solana ökoszisztémán belül.

Az Algotech (ALGT): Mesterséges intelligenciával működő kripto készen áll a robbanásra

A Solana (SOL) kihívásaival szöges ellentétben az Algotech (ALGT) az innováció és a növekedés jelzőfényeként tűnik ki.

A projekt a befektetők figyelmét a folyamatban lévő előértékesítéssel keltette fel, amely máris lenyűgöző eredményeket ért el, és több mint 7,8 millió dollárt gyűjtött össze.

Az Algotech (ALGT) nem csak egy újabb múló mémcoin, mint a Dogwifhat (WIF) vagy a Bonk (BONK). Helyette egy egyedi és potenciálisan bomlasztó megoldást kínál a kriptopénzek piacán.

Az Algotech (ALGT) egy AI-alapú befektetési platform, amelyet úgy terveztek, hogy minden tapasztalati szintű felhasználó számára lehetővé tegye a lehetőséget.

A legmodernebb mesterséges intelligencia algoritmusok felhasználásával az Algotech (ALGT) hatalmas mennyiségű piaci adatot elemez, hogy potenciálisan jövedelmező kereskedési jeleket generáljon a felhasználók számára.

Ezáltal a tapasztalt és kezdő befektetők egyaránt képessé válnak arra, hogy nagyobb magabiztossággal navigáljanak a kriptopénzpiac összetettségében.

Következtetés: A Solana bizonytalan jövője és az Algotech közelgő Bitmart-bevezetése

Összefoglalva, a Solana (SOL) és az Algotech (ALGT) ellentétes sorsa értékes betekintést nyújt a folyamatosan változó kriptopénz-területet navigáló befektetők számára.

Amíg a Solana potenciális árfolyamcsökkenéssel és befektetői bizonytalansággal néz szembe, addig az Algotech folyamatos előértékesítési sikere és felhasználó-központú AI technológiája olyan projektként pozícionálja, amelyet érdemes figyelni.

Ahogy az elemzői előrejelzés a levegőben lóg, a befektetők számára az Algotech közelgő bevezetése a Bitmartra, egy vezető kriptopénz tőzsdére, meggyőző lehetőséget jelenthet.

A tőzsdei bevezetés nagyobb láthatóságot és hozzáférhetőséget biztosít az Algotech számára, ami potenciálisan további növekedést táplálhat, és megszilárdíthatja a kripto befektetési megoldások jövőjének vezető pozícióját.

Ha többet szeretne megtudni az ALGT elővásárlási lehetőségről:

Látogass el az Algotech elővásárlási oldalra

Csatlakozz az Algotech Közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Hallatlanul megugrott az amerikai munkanélküliség, de a BTC és 99BTC remekel, vásároljunk most?

Olyan kritikus amerikai gazdasági adatok láttak napvilágot július 18-án, csütörtökön, amelyekről neked is tudnod kell, hiszen befolyásolhatják a Bitcoin jövőbeni értékét. Gyengélkedő munkaerőpiacra utal az,...

Breaking: Joe Biden hivatalosan is visszalép a 2024-es elnökválasztási versenytől

Joe Biden elnök vasárnap bejelentette, hogy befejezi újraválasztási kampányát. A döntés hátterében a demokraták körében növekvő aggodalmak állnak, hogy a 81 éves politikus nem tudna második...

3, egy kávéscsészénél olcsóbb érme, amelyek 2024-ben megváltoztatják az életünket ☕

Vendégbejegyzés A kriptopiac nyugalomban van a várva várt bikafutás előtt. Az Altcoinok jelenleg jó belépési ponton vannak, de máris emelkednek, és bármelyik pillanatban robbanásra készen állnak. A...

Nagyon optimista Bitcoin árelőrejelzés a Mechanism Capital részéről

A geopolitikai erők kezdenek megmozdulni a Bitcoin körül, egy elemző szerint bármi lehetséges a digitális valuta árfolyamát illetően. A Bitcoin potenciálisan elérheti az 1 millió dollár...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!