A Socios is érdeklődik a Major League Soccer iránt

-

A Socios szurkolói platform újabb célja, hogy szurkolói elköteleződési eseményeket hozzon az MLS-be, szurkolói tokenek kibocsátása nélkül.
A Socios szurkolóitoken-platform 26 Major League Soccer (MLS) csapattal lépett partnerségre, hogy szurkolói elköteleződési élményeket és jutalmakat kínáljon, de eddig még nem jelentettek be szurkolói tokeneket.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Egyesült Államok legnagyobb profi futballligája szerdán tett egy közös bejelentést a Sociosszal, amelyben részletezték, hogy a partnerség segítségével a szurkolók „exkluzív jutalmakhoz, szavazásokhoz és lehetőségekhez” juthatnak hozzá a 26 partner MLS-klubnál.


Bár a közlemény nem említett konkrét szurkolói eseményeket, azt állította, hogy „az MLS elképzelései szerint a szurkolóknak lehetőségük lesz díjakat nyerni a helyes, játékkal kapcsolatos előrejelzésekért és a kérdések helyes megválaszolásáért”.
Az MLS 2019-ben 816 millió dolláros bevételt könyvelhetett el jegyeladásból és merchandisingból 8,6 millió szurkolótól a Statista és a Wikipedia szerint.
A 2020-as és 2021-es adatok a covid-korlátozások miatt erősen torzítottak.

Professzionális Copy Trading a Bitget-től! Próbáld ki!

A Socios a honlapja szerint jelenleg több mint 125 sportcsapattal áll partneri kapcsolatban nyolc nemzetközi sportbajnokságban.
A legtöbb partnerség keretében szurkolói tokeneket hoznak létre, amelyeket a vásárlók eseményeken való részvételre és exkluzív juttatásokhoz való exkluzív hozzáférésre használnak fel.
A szurkolói tokenek önmagukban is meglehetősen nagy üzletet képviselnek, a CoinGecko adatai szerint a piaci értékük körülbelül 255 millió dollár. Az ilyen tokenek többsége az európai futballcsapatokat képviseli.
A szurkolókkal való kapcsolattartás elkerülhetetlenül magában foglalja az emléktárgyak kibocsátását is, amelyet a Socios a Chiliz (CHZ) platformmal együtt a non-fungible tokeneken (NFT) keresztül bocsátott ki európai futballcsapatok számára. A Socios és a Chiliz emellett 13 NFL-csapattal kötött marketingpartnerséget NFT-k létrehozására.
A hírt azonban az MLS-szurkolók nem fogadták kitörő örömmel a Twitteren, egyes szurkolók nemtetszésüket fejezték ki a partnerséggel kapcsolatban.
Egy gyors pillantás a Twitterre azt mutatja, hogy a liga szurkolóitól érkező tweetek többsége negatív volt, sokan a Socios európai labdarúgó bajnokságokkal meglévő partnerségére hivatkoztak.
A szurkolók visszhangját talán a feltörekvő piacról szóló mainstream médiamegjelenések táplálták.
A The Athletic sporthírportál április 29-i cikke a tokeneket és a marketing taktikákat lényegében pump and dump rendszereknek nevezte, amelyek célja a bevételek növelése.

A Dynamo Theory, a Houston Dynamo MLS-csapatot támogató közösség hivatalos Twitter-fiókja ma a következőket tweetelte:

„Soha nem fogod látni, hogy a szurkolók az egész MLS-ben úgy összefognának valami miatt, mint ahogyan [a] Socios szponzorációja miatt tették.”

Amikor megkérték, hogy erősítse meg, mit ért a tweet alatt, a fiók adminja azt mondta a Cointelegraph-nak, hogy a tweet nem a partnerség ellen szól, de hozzátette:
„Csak olvasd el a válaszokat és idézd a tweeteket minden csapat bejelentésére”.

Olvastad már? Jobb kereskedés, jobb élet – ezzel a szlogennel hódít a Bitget kriptotőzsde

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

A Bitcoin árfolyama 10%-kal emelkedik – 60 000 dolláros árfolyam van a láthatáron?

A Bitcoin (BTC) meglepte a befektetőket, mivel az éjszaka folyamán bikás teljesítményt mutatott, ami lehetővé tette, hogy átlépje az 57.000 dolláros szintet. A CoinMarketCap szerint a...

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

A Solana, és a Cardano állapotának értékelése, a Meme Moguls a figyelem központjában

Vendégbejegyzés Anatoly Yakovenko, a Solana (SOL) alapítója nemrég egy játékos tweet-tel keltett érdeklődést a kriptoközösségben, amelyben Satoshi Nakamoto-ot, a Bitcoin rejtélyes alkotóját említette. Ugyanakkor nyilvánosságra hoztak 120...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!