A Simplex és a Visa együtt adna ki kriptopénzalapú betéti kártyákat

-

A Simplex fiat-kripto belépési szolgáltató a Visával együtt adna ki kriptopénzalapú betéti kártyákat.
A Simplex több mint 200 társvállalata adna ki betéti kártyákat ügyfeleik számára, amely még közelebb hozhatja a kriptopénzek elterjedését.

A Simplex és a Visa hétfőn jelentette be együttműködésüket. A Simplex egy fiat-kripto belépési szolgáltató, amely mostantól a Visa hivatalos üzlettársa.
A Simplex szóvivője elmondta, hogy az új társulás leginkább a vállalatok közötti forgalmat fogja szolgálni.

„Ez lehetővé teszi üzlettársaink számára, hogy bármelyikük kiadhasson egy kripto vagy fiat Visa kártyát.”

Nimrod Lehavi, a Simplex alapítója és vezérigazgatója elmondta, hogy a Visával létrejött együttműködés egy fontos lépés a cég számára abban, hogy elérhetőbbé tegyék a digitális valutákat. Októberben a Simplex egy tether-euro váltót is hozzáadott platformjához.
A kripto betéti kártyák továbbra is fontos elemei a „fiatszerű egyszerűség” megoldására a kriptopénzek elköltésének tekintetében. A digitális valuták elterjedése mikrofizetésekre továbbra is egy fontos mérőszáma a kriptopénzek elterjedtségének.
2020-ban egyre több kriptocég adott ki saját betéti kártyát, amellyel kriptopénzt költhetünk. A Binance Card a legutóbbi ilyen, amely decemberben indult el európai ügyfelek számára. Korábban a BlockFi is bejelentette, hogy saját kártyát indít.
Nemrég a Coinbase is saját kriptokártyát indított, ám ezeket továbbra is harmadik felek állítják ki.

Olvastad már? Ethereum: túl a 730 dolláron. Mi jöhet ezután?

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) és más kriptodevizák a közel-keleti feszültség növekedésével elvéreznek

A kriptopénzek piaca hatalmas mértékű reakciót jegyzett a közel-keleti feszültségek eszkalálódására. A Bitcoin (BTC), a néhány perc alatt értékének közel 8%-át veszítette el, miközben más...

ONDO (ONDO) árfolyam elemzés 04.13.

Prémium ONDO (ONDO) Az ONDO (ONDO) függetlenítette magát a szélesebb kriptopiactól, mivel a napi grafikonja zöld maradt, míg mások elvéreztek. Tény, hogy az ONDO-nak sikerült az altcoinok királyát,...

A CYBRO előértékesítése: A Dogecoin, Shiba Inu és Dogwifhat befektetői mellett, lovagolja meg a hype-ot, és szerezz profitot!

Vendégbejegyzés A kriptopiacon zajlik a legújabb előértékesítési lehetőség, látszólag olyan nagy nevek nyomdokaiba lépve, mint a Dogecoin és a Shiba Inu. Egy új játékos lép a...

Dogecoin long vagy short? Íme, hol állnak a kereskedők a DOGE 13%-os esése után

A piac elemzése során kiderült, hogy a kereskedők a Dogecoin (DOGE) legutóbbi küzdelmei ellenére is pozitívan álltak a Dogecoin hozamához. A DOGE korábban úgy tűnt,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!