A Shiba Inu jelentős emelkedést mutatott, de ez csak a kezdet – Legjobb kriptók a bikafutáshoz

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiacon a közelmúltban jelentős rallyt láthattunk, különösen a mémérmék szektorában, a Shiba Inu (SHIB) pedig a vezető szerepet töltötte be.

A Shiba Inu (SHIB) csapat bejelentette új termékük, a SHIB Names elindítását, miután az árfolyam elképesztő, 385%-os rallyt produkált.

Ez az Ethereum Name Service (ENS) szolgáltatáshoz hasonló új szolgáltatás lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy univerzális névcímkéket rendeljenek a pénztárcájuk címéhez, megkönnyítve ezzel a decentralizált pénzügyi (DeFi) protokollok közötti könnyebb navigációt.

A bevezetés stratégiailag úgy lett időzítve, hogy kihasználja a közelmúltbeli mémcoin-őrületet, és célja a SHIB piaci pozíciójának megerősítése.

A csúcshoz képest 30%-os visszaesés ellenére a SHIB Names bevezetése spekulatív kereskedést váltott ki, ami bullish kilátásokra utal a befektetők körében.

A szolgáltatás 69%-os kedvezménnyel került bevezetésre a korai felhasználók számára, ami tovább ösztönzi a közösség részvételét.

Ezzel a lépéssel a Shiba Inu (SHIB) piaci kapitalizációja az elkövetkező hetekben potenciálisan a 30 milliárd dolláros határ fölé emelkedhet.

A Shiba Inu (SHIB) emelkedése lehet az első jele a közelgő fellendülésnek mind a mémek, mind az alacsonyabb értékű érmék esetében.

Mai írásunkban több projekt potenciális növekedését sikerült megvizsgálnunk, hogy kiderítsük, melyiket tekinthetjük a legígéretesebbnek.

Ahogy mindig, ne feledjük, hogy a kriptopiacon semmi sem biztos – biztosan sok meglepetés érhet minket.

A ScapesMania új magasságokba emelkedik!

A rendkívül sikeres előértékesítés után, amely 6,125 millió dollárnyi támogatást gyűjtött össze, közel 18.400 tulajdonost vonzott, és több mint 60.000 követőt vonzott, végre elérkezett a várva várt ScapesMania tőzsdei debütálása.

A $MANIA belép a PancakeSwapba, a Binance Smart Chain hálózatának népszerű DEX-jébe, amely nagy felhasználói bázisáról és likviditásáról ismert.

De ez csak a kezdet. A PancakeSwap után a projekt a CEX-listázás lehetőségeit vizsgálja, ami bővítheti a potenciális növekedés lehetőségeit. Fedezze fel a csapat megközelítését a CEX-listázással kapcsolatosan itt.

A kereskedés a MANIA/WBNB és a MANIA/USDT likviditáspárokkal indult. Az USDT a fő likviditási forrás a közösségi keresletnek megfelelően. A debütáló kereskedési nap figyelemre méltó volt.

A token ára ellenállónak bizonyult, ami robusztus tokenomikára és ígéretes projektkilátásokra utal.

A ScapesMania bebizonyította mindenkinek, hogy nem csak egy egynapos ICO projekt, hanem egy komoly vállalkozás, amely elkötelezett a közösségével együtt növekedni a tulajdonosok mellett.

shiba inu

A birtokosok száma az első 24 órában stabilan 18,41k volt, a kereskedési volumen pedig elérte a 2,26 millió dollárt.

A ScapesMania azonnal uralta a DEXTools Hot Pairs listáját. További magyarázatra nincs szükség.

Úttörő megközelítés a szerencsejátékhoz

Ha még nem tudod, miről szól a ScapesMania, íme egy gyors összefoglaló. Ez egy olyan játék ökoszisztéma, ahol a játékosok mindenféle előzetes kriptotudás nélkül merülhetnek el magával ragadó élményekben.

Eközben a tulajdonosok a DAO-n keresztül profitálhatnak a projekt sikeréből, és beleszólhatnak annak irányába.

A ScapesMania kedvező helyzetben van, ha a jelenlegi bikafutás során kihasználja a növekvő alkalmi játékipart.

Ha követte a kriptohíreket, valószínűleg tanúja volt a játékprojektek sikertörténeteinek a közelmúltbeli bikapiac során. Most a ScapesMania készen áll arra, hogy elinduljon, és kibontakoztassa potenciálját egy virágzó piacon.

Miért érdemes a ScapesMania-val menni?

Kíváncsi vagy, hogy a közösség miért rajong a ScapesMania-ért?

Dekódoljuk a vonzerejét:

  • Az aprólékosan kidolgozott tokenomika biztosítja a kényes egyensúlyt, elősegítve a fenntartható ökoszisztémát.
  • A $MANIA token nem csak a fejlődő DAO-n belüli kormányzást támogatja, hanem sokoldalú játékbeli valutaként is szolgál, amely a közösség tagjainak többféle lehetőséget biztosít a részvételre és a jutalmazásra.
  • A tőzsdei bevezetés utáni erőteljes promóciós stratégiával, amelyet a sikeres marketingtevékenységek eredményei támasztanak alá, a ScapesMania tovább bővíti hatókörét a különböző platformokon és közönségeken.
  • Az iparági szakértők által támogatott és légmentes biztonsági intézkedésekkel alátámasztott ScapesMania bizalmat és elismerést élvez a kriptoközösségen belül.

Közösségi bizalom és elkötelezettség

A ScapesMania körüli pezsgés visszhangzik az egész kriptovilágban, és olyan rajongókat vonz, akik egyetértenek a ScapesMania jövőképével és értékeivel.

A buzgó támogatóktól kezdve az éleselméjű rajongókig mindenki felismeri az ebben a feltörekvő mozgalomban rejlő potenciált.

Az előttünk álló út

Az alkalmi játékipar 2027-re várhatóan 19,12 milliárd dollárra ugrik fel. Ez a rést potenciálisan jövedelmezőnek jelöli.

Az alapok létrehozásának céljait meghaladva a csapat most már teljesen belevetette magát a termékfejlesztésbe.

A projekt a gyors indulás érdekében együttműködött azokkal a fejlesztőkkel, akik 2023-ban a Metaverse/Gaming/NFT kategóriában egy rangos támogatást biztosítottak.

Sven, a ScapesMania vezérigazgatója szerint:

„Mint tudjuk, az ambiciózus célok eléréséhez egy képzett csapat meglehetősen fontos. Máris láthatjátok, mennyire képzett és hatékony az induló csapatunk. Párhuzamosan dolgozunk a terméken. A fejlesztői csapat megerősítését is kiemelten kezeljük. A műveletek racionalizálása érdekében egyesítem a vezérigazgatói és a technológiai igazgatói szerepkört.”

Csatlakozz a közösségi csatornához, hogy naprakész maradj a legújabb megjelenésekről.

Csatlakozzon a ScapesMania mozgalomhoz

A ScapesMania kalandozása még csak most kezdődik. Ahogy az alkalmi játékipar az elkövetkező években exponenciális növekedésre készül, soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy bekapcsolódjunk ebbe az ígéretes területbe.

Emlékeztek még, hogy a játékprojektek 2021-ben hogyan virágoztak? Hát, a kriptopiac jelenlegi fellendülése hasonló esélyt kínál arra, hogy jelentős nyereséget termeljen.

A bevezetés utáni stabil árral és erős kezdeti támogatással az érme már bizonyította ellenálló képességét.

A jövőbeli árfolyampálya a közösség erejétől, a fejlesztési mérföldkövektől és a robusztus marketingstratégiáktól függ, amelyekben a ScapesMania mind kiválóan teljesít, így végtelen lehetőségek állnak előttünk.

Minek várni? Lépjen akcióba még ma! Biztosítsd a helyed egy potenciálisan kifizetődő utazásban – szerezd meg a $MANIA tokeneket a PancakeSwap-on most.

>>> Csatlakozz 38.5000 tulajdonoshoz – Vásárolj $MANIA-t a PancakeSwap-on: MANIA/WBNB, MANIA/USDT <<<

Celestia (TIA): A növekvő csillag a kripto égbolton

A Celestia (TIA) a napokban jelentős árfolyam-emelkedéssel hívta fel magára a kripto közösség figyelmét, egyetlen hét alatt 50%-os emelkedést jelezve.

Egy enyhe csökkenés ellenére a piaci hangulat továbbra is elsöprően pozitív, a befektetők bíznak abban, hogy az érme új magasságokba juthat.

2024. január közepén a Celestia (TIA) 16 dollár körül kereskedik, és lenyűgöző, 23%-os heti és 45%-os havi nyereséget mutat.

Indulása óta a Celestia (TIA) összességében 788%-os növekedést ért el, és az árfolyama rövid időre átlépte a 20 dolláros szintet, ezzel új történelmi csúcsot állítva fel.

A Celestia (TIA) egyedi projektje és a növekvő tétgyűjtési aktivitás hozzájárult az árfolyam emelkedéséhez.

A coin teljesítménye erős fundamentumokat és növekvő befektetői érdeklődést jelez, ami arra utal, hogy 2024-ben elérheti az 50 dolláros határt.

Azonban jelenleg egy árkorrekciós fázis előtt áll, ami a masszív árfolyam-kiugrások után gyakori jelenség.

A project sikere a lendület fenntartásán és a felmerülő skálázhatósági és hatékonysági kihívások kezelésén múlik.

Magic Square (SQR): A Web3 alkalmazás-ökoszisztéma úttörője

A Magic Square (SQR) a Web3 alkalmazásboltján futó projektek támogatását célzó 66 millió dolláros támogatási programjával ver hullámokat.

Az alkalmazások és játékok ismertségének és elfogadásának fokozását célzó kezdeményezés a Magic Square (SQR) elkötelezettségét hangsúlyozza a Web3 élénk ökoszisztémájának előmozdítása mellett.

A támogatási program indítása és az olyan jelentős iparági szereplők, mint a BNB Labs és a Crypto.com Capital támogatása rávilágít a Magic Square (SQR) potenciáljába vetett növekvő bizalomra.

A Magic Square (SQR) jövője fényes, mivel innovatív alkalmazásbolt modellje a Web3 tér egyik legfontosabb igényét elégíti ki.

A pályázati program jelentősen felgyorsíthatja a növekedést és az elfogadást. A minőség, a biztonság és a felhasználók elkötelezettségének biztosítása terén azonban továbbra is kihívások állnak fenn az ökoszisztémán belül.

A sikertől függ, hogy a Magic Square (SQR) képes lesz-e minőségi fejlesztőket vonzani és magas színvonalon tartani kínálatát.

ApeX Protocol (APEX): Kereskedés innovációval

Az ApeX Protocol (APEX) fejleszti trade-to-earn (T2E) programját, bevezetve a BANANA tokent a kereskedési tevékenység ösztönzésére. Ez a lépés célja, hogy növelje a platformjának láthatóságát és elkötelezettségét.

A BANANA token bevezetésétől és a T2E program kiterjesztésétől azt várják, hogy pozitív hatással lesz az ApeX Protocol (APEX) piaci jelenlétére és felhasználói bázisára.

Az ApeX Protocol (APEX) a kereskedés és a jutalmazás innovatív megközelítése a decentralizált pénzügyi szektoron belül potenciális növekedésre pozícionálja.

A sikere azonban a BANANA token elfogadásán és hasznosságán, valamint a T2E program általános teljesítményén múlik majd. Ahhoz, hogy a platform megvethesse a lábát, a DeFi versenyhelyzetében kell navigálnia.

Arbitrum (ARB): A skálázhatóság és a hatékonyság a cél

Az Ethereum layer 2 skálázási megoldását jelentő Arbitrum (ARB) natív tokenje, az Arbitrum (ARB) elindítása óta ingadozásokkal szembesült.

Szeptemberben 2023-ban elérte a történelmi mélypontot. Azonban amikor a The Graph megerősítette az Arbitrumra (ARB) való átállását, ez lökést adott.

Ez nem csak azt tükrözte, hogy a platform milyen potenciális hatással lehet az Ethereum skálázhatóságára és hatékonyságára, hanem aláhúzta a hatékonyságát is.

A körülbelül 2 dolláron kereskedett ARB olyan előrejelzéseket mutat, amelyek az érték potenciális emelkedése felé mutatnak.

Ez eszkalálódó bizalmat jelent az Arbitrum (ARB) számára mind az Ethereum skálázhatósági kihívásaival való szembenézés képessége, mind a szélesebb blokklánc ökoszisztémán belüli pozíciója tekintetében.

Az Arbitrum (ARB) jövőbeni sikere két kulcsfontosságú tényezőn múlik: a mainnet elindításán és a technológia folyamatos elfogadásán.

Ez a platform, amely potenciálisan képes jelentősen növelni az Ethereum teljesítményét, azonban szembe kell néznie a más skálázási megoldások konkurenciájával.

Ezenkívül megküzd a bonyolult szabályozási környezetben való navigálás ijesztő feladatával.

Ahhoz, hogy ebben a dinamikus környezetben hosszú távon sikeres legyen, az Arbitrum (ARB) számára elengedhetetlen a széles körű elfogadás elérése, miközben egyidejűleg robusztus biztonságot kell nyújtania.

Következtetés

A Shiba Inu (SHIB) növekedési üteme ugyan lenyűgöző, de ha a dolgok úgy alakulnak, ahogyan ők akarják, nem fogja tudni tartani magát a legígéretesebb altcoinokkal szemben.

A szövegben említett minden egyes projekt hihetetlen lehetőségeket kínál, amelyek potenciálisan fel tudnak szárnyalni, ha minden a tervek szerint alakul.

A ScapesMania úgy tűnik, hogy a múltbeli sikereivel, erős közösségével és megnövekedett kereskedési aktivitásával a legütősebb.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania
Értkesítési csoport: https://t.me/scapesmaniaAnn

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Mik azok az oszcillátorok a technikai elemzésekben?

A bitcoin kereskedésben a technikai elemzés fontos szerepet játszik, és az oszcillátorok kulcsfontosságú eszközök ebben a folyamatban.  Az évtizedek során kifejlesztett oszcillátorok segítenek az ármozgások és...

A legnagyobb növekedési potenciállal rendelkező kriptovaluták 2024-ben

Vendégbejegyzés Bármikor kezdődhet egy új bikafutás. A kriptopiac jelenleg nyugodt, sok altcoin még mindig a mélyponton van, és potenciálisan robbanásszerű növekedésre van kilátásban. A befektetők lelkesen figyelik...

A Bitcoin 100.000 dollárig: A mélypont és a robbanásszerű mozgások elemzése

A Bitcoin gyorsan 10%-ot esett, ami széleskörű félelmet okozott. A befektetők közül sokan súlyosan érintettek, számos befektető jelentős veszteségekkel és likvidálással néz szembe. Anthony Pompliano...

Masszív bálnák halmozzák fel a Ripple (XRP) és Ethereum tokeneket a piaci volatilitás közepette: Mi a következő lépés?

Vendégbejegyzés A nagybefektetők a kedvezőtlen piaci körülmények ellenére felvásárolják a Ripple (XRP) és egy új Ethereum tokent. Vajon mit jelent a bálnák érdeklődése az XRP jövőbeli árfolyamára...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!