A SHIB bikafutása folytatódhat, de EZEKKEL a feltételekkel

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Shiba Inu (SHIB)

A Shiba Inu (SHIB) lenyűgöző teljesítményt nyújtott. A mém érme március 9-én a CoinMarketCap-en keresztül az #1 helyen trendelt.

De vajon mit jelent ez a fellendülés a token jövőbeli iránya szempontjából?

Miért trendi a Shiba Inu?

Bár a világ második legnagyobb mémérméje trendben volt a CoinMarketCap-en, a közösségi volumene és a súlyozott hangulat zuhant, ami a cikk írásakor növekvő medvés hangulatra utal.

A SHIB aktuális trendjének legvalószínűbb oka az árfolyammozgás látszik. Figyelemre méltó, hogy az elmúlt hét napban az értéke 70%-kal megugrott.

Az emelkedés lehetővé tette a SHIB számára, hogy újra bekerüljön a kriptók piaci kapitalizáció szerinti top 10-es listájára.

Az utóbbi 24 órában a SHIB 6%-kal emelkedett. A cikkírás idején 0,00003547 dolláron kereskedtek vele, 20 milliárd dollárt meghaladó piaci tőkeértékkel.

Az árfolyam emelkedésnek köszönhetően az IntoTheBlock adatai szerint a SHIB befektetők több mint 75%-a nyereségben volt.

Ezt mutatják a mérőszámok

Ahhoz, hogy lássuk, hogy a SHIB folytatja-e az emelkedő tendenciát, ellenőriztem a Network Value to Transactions (NVT) arányt.

Megállapítottam, hogy az NVT-arány egy erőteljes emelkedés után enyhe csökkenést regisztrált.

Forrás: Glassnode

Ez rendszerint arra utal, hogy egy eszköz alulértékelt, és azt jelzi, hogy nagy a valószínűsége a folytatódó emelkedésnek.

A mémérme körüli bálna-aktivitás is magas volt, ami a bálnatranzakciók számának emelkedéséből is kitűnik.

Úgy tűnik, hogy a nagy játékosok is növelték állományukat, mivel a top címek által birtokolt kínálat az elmúlt hét napban nőtt.

Ugyanakkor a nagybefektetők ez idő alatt nem vásároltak aktívan SHIB-et.

Ez jól látható volt a SHIB tőzsdei és tőzsdén kívüli kínálatából, amely mindkettő stagnált, ami a kisebb vételi és eladási aktivitást tükrözi.

Forrás: Santiment

Hogy jobban megértsük, merre tarthat az SHIB az elkövetkező napokban, vessünk egy pillantást a napi grafikonjára.

Nevezetesen, a SHIB Chaikin Money Flow (CMF) lejtmenetet regisztrált, míg a mém érme árfolyama a cikkírás idején megérintette a Bollinger szalagok felső határát.

Valahányszor ilyen esemény történik, az arra utal, hogy az eszközre nehezedő eladási nyomás felerősödhet, ami árthat az árfolyamának.

A MACD ugyanakkor továbbra is a vevők javára maradt, mivel bikás felső értéket mutatott a piacon.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Az amerikai részvények most még a bitcoinnál is jobb választásnak számítanak?

A bitcoin a második negyedévben alulteljesítette az amerikai részvényeket, és ez a tendencia a harmadik negyedévben is folytatódhat. Quinn Thompson, a Lekker Capital kripto fedezeti alap...

118 millió dollárnyi kriptó likvidálódott a bitcoin volatilitása miatt

Csütörtökön a bitcoin reggel 7 óra körül coinonként 66.455 dolláron tetőzött, de délre 64.516 dollár körüli szintre esett.  A volatilis mozgások hatására 118,82 millió dollárnyi pozíció...

A legjobb altcoinok idén árrekordokat fognak dönteni

Vendégbejegyzés A 2024-es bikafutás teljes lendületben van, számos altcoin új magasságok elérésére készül. Az idei év a tapasztalt kedvencek és a friss versenyzők keverékét mutatja be,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!