A BlastUP robbanásszerű előértékesítése rekordokat dönt – 1 millió dollár gyűlt össze néhány hét alatt

-


Vendégbejegyzés


Az altcoin szezon kezdetén néhány projekt kiemelkedik, mint potenciális befutó. A befektetők folyamatosan keresik a rejtett kripto gyöngyszemeket, amelyek a jövőben hatalmas profit forrása lehetnek.

Most éppen egy bizonyos kriptoprojekt körül lüktet az izgalom, amely a következő nagy dobás lehet – a BlastUP.

A gyors felemelkedése hullámokat vetett a kriptoközösségben, és a számok még meggyőzőbb történetet mesélnek.

A BlastUP előértékesítése átlépte az 1 millió dolláros küszöböt

A BlastUP az első launchpad platform a Blast-on, az egyetlen L2 blokkláncon, amely 4%-os natív hozamot kínál az ETH és 5%-os hozamot a stablecoinok esetében.

Ennek az egyediségnek köszönhetően a Blast mindössze egy hónap alatt 1 milliárd dollár TLV-t tudott lecsapolni.

A BlastUP úgy tűnik, hogy követi a Blast lépéseit, mivel a folyamatban lévő előértékesítése során máris átlépte az 1 millió dolláros küszöböt, ami nagy feltűnést keltett a piacon.

BlastUP

A BlastUP lényegét a mottója foglalja össze: „gyorsabban növekedj és többet keress”. Az egyszerűsége és az átláthatóság azok a jellemzők, amelyek ezt a platformot a zökkenőmentes piacra lépést kereső blokklánc-startupok számára a legmegfelelőbb megoldássá tehetik.

A befektetők egyre növekvő száma szeretne korán csatlakozni, előre látva ennek a launchpad platformnak a sikerét, amely felhasználók millióinak hűségét hivatott megragadni.

A BlastUP token (BLP) ára az előértékesítés során sokkal alacsonyabb, mint a tőzsdei bevezetéskor lesz, így a mostani vásárlás okos befektetési döntés.

Fektess bölcsen! Vásárolj BlastUP tokent most a legjobb áron!

A BlastUP népszerűsége új magasságokba emelkedik

A BlastUP nagyon nagyra értékeli kiterjedt közösségének bizalmát, rendszeresen megosztva exkluzív frissítéseket az X-en.

A közelmúltbeli fejlemények során a Blastdapps szerint a BlastUP biztosította a Blast egyik legjobb startupjának helyét a Blaston, ami kiemeli előnyös helyzetét a versenytársak között.

BlastUP

BlastUP

A BlastUP bemutatkozása hatalmas hullámokat vert a kriptoközösségben, és felkeltette Benj, az X jól ismert influencerének figyelmét.

Benj egy figyelemre méltó bejegyzésben világított rá a BlastUP-ra, hangsúlyozva, hogy az egy olyan launchpad, amely értelmes hasznossággal rendelkezik, és megkülönbözteti a puszta mém érméktől.

A BlastUP egy vibráló koncepció által táplálva, úgy tűnik, hogy Benj előrejelzése szerint jelentős nyereségre van kilátásban.

Ahogy a BlastUP elrabolja a reflektorfényt, az igazi izgalom abban bontakozik ki, hogy növekvő hírnevét hogyan alakítja át ügyesen mágneses erővé, friss projekteket és befektetőket vonzva.

Csatlakozz a BlastUP-hoz MOST, hogy élvezhesd az exkluzív korai kedvezményeket.

A BlastUP a közösséget helyezi előtérbe, biztosítva az előnyöket mindenki számára

A Blast első számú launchpadként a BlastUP magasra teszi a lécet, hogy a felhasználóknak csúcsminőségű élményt biztosítson.

A BlastUP csapata a közös fejlődésre törekszik minden résztvevő számára!

A Community Incentives Programon keresztül az aktív felhasználók jutalmat kapnak a közösség növekedésének segítéséért.

Ez egy win-win rendszer, ahol mindenki kereshet, függetlenül a hátterétől vagy a szakértelmétől!

A blokklánc startupok sikerére összpontosítva

A BlastUP a projektek sikerére törekedve bevezette a Launchpad Accelerator-t, amelynek célja, hogy segítse a projekteket a dokumentáció és a tokenomika finomításában a zökkenőmentes tőkebevonás érdekében.

A biztonság kiemelt helyet foglal el a BlastUP stratégiájában, amit a szigorú projekt-átvilágítás is példáz.

Ez a szolgáltatás biztosítja, hogy csak a legkiválóbb kaliberű projektek lépjenek be, megvédve ezzel az egész ökoszisztéma integritását.

A biztonság iránti erős elkötelezettség a BlastUP-ot megbízható platformként határozza meg, amely jó helyzetben van a jövőbeni fenntartható növekedéshez.

A BlastUP-on sikerrel indított projektek hatása visszahat az egész ökoszisztémára, és alakítja a natív token teljesítményét.

Számtalan előny a BlastUP token (BLP) tulajdonosok számára

A BlastUP token számos előnyt biztosít birtokosai számára, exkluzív hozzáférést biztosítva számukra különböző előnyökhöz, mint például:

  • Többszintű IDO bevezetések
  • Vonzó staking rewards
  • A projektindításokból származó bevételek egy részéből működtetett visszavásárlási mechanizmus.

A BlastUP célja továbbá, hogy erősítse a közösségét azáltal, hogy Airdropon keresztül ingyenes tokeneket oszt szét a korai Blast felhasználók, a BLP előértékesítő vásárlói és a Közösségi ösztönző programhoz hozzájárulók között.

Előre tekintve a BlastUP készen áll arra, hogy az AI és a Web3 eszközök képességeinek kihasználásával átalakítsa a startupok indítását a Blast hálózaton.

A 2026-ig tartó utat felvázoló stratégiai terv olyan lenyűgöző elemeket mutat be, mint az AI-alapú IDO-szűrő, az AI-vezérelt startup-csapatoknak szánt eszközök és a közösségi piactér.

Mindez alátámasztja az ökoszisztéma általános képességeinek fejlesztése iránti szilárd elkötelezettséget.

Záró gondolatok

A BlastUP megjelenése nagy dolog a DApp-fejlesztés számára a Blast ökoszisztémában.

Az erős közösség építésére és a natív tokenjük értékének biztosítására összpontosítanak, stratégiai megközelítést alkalmazva a hosszú távú növekedés érdekében.

A várakozásokat felülmúlva, néhány hét alatt már több mint 1 000 000 dollárt gyűjtöttek össze.

A BlastUP token előértékesítése gyorsan halad, ezért a korai befektetőknek érdemes gyorsan cselekedniük.

A figyelem, amit a BlastUP kap, a potenciális hatásáról árulkodik, ami rejtett kripto gyöngyszemnek számít ebben az izgalmas altcoin szezonban.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A jegybankok 94%-a saját digitális valuta bevezetésén dolgozik

A Nemzetközi Fizetések Bankja, a BIS legújabb felmérése szerint a jegybankok 94%-a vizsgálja egy jegybanki digitális valuta, más néven CBDC bevezetésének lehetőségét. Különösen a fejlett...

A Raboo árak emelkednek, mivel a Shiba Inu és a NEAR továbbra is lefelé ívelő spirálban maradnak

A Bitcoin és más altcoinok számára a kriptopiacon a Bitcoin feleződése utáni rali kezdetének tűnő időszak után az utóbbi időben más-más szerencse érte a kriptopiacot. Az...

Ausztráliában jóváhagyták az első spot Bitcoin ETF-et

Az ausztrál értékpapír-tőzsde, az ASX jóváhagyta az első spot Bitcoin ETF-et, a kereskedés pedig június 20-án kezdődik. Új piacokat hódít meg a VanEck Ausztrália legnagyobb értéktőzsdéje, az...

A 99Bitcoins és a ZKsync szuper airdropot tart

Sokak örömére két hamarosan bevezetésre kerülő kriptovaluta, a ZKsync és a 99Bitcoins még az árfolyam-emelkedéssel tarkított CEX-jegyzésük előtt tart egy nagyszabású airdropot. A kriptovaluták kedvelői folyton...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!