A Shanghai frissítés végrehajtva a testnet-en

-

Az Ethereum validátorai már csak egy lépésre vannak attól, hogy leválthassák az ethereiket a Beacon Chainről.

A Shapella hard fork végrehajtásra került a Goerli tesztnet-en – ez az utolsó tesztfutás, mielőtt az Ethereum validátorai kivehetik az Etherüket a Beacon Chain-ből.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

A hard forkkal kapcsolatban azonban voltak problémák.

Tim Beiko Ethereum core fejlesztő megjegyezte, hogy miközben a befizetések feldolgozása zajlott, a folyamat nem ment olyan zökkenőmentesen, mint ahogyan az elképzelhető lett volna, mivel több tesztnet validátor nem frissítette a kliensszoftverét a Goerli fork előtt.

Ezt azzal magyarázta, hogy a testnet validátoroknak „kevésbé voltak ösztönzve” a frissítésre, mivel a Goerli ETH semmit sem ér”, de elvárják a validátoroktól, hogy az Ethereum mainneten a fork előtt elvégezzék a megfelelő beállításokat.

Az Ethereum Investment Proposal EIP-4895 révén a Beacon Chainből származó, feltett ETH-t a teljesítési rétegbe „nyomják”.

Teljesen automatizált kereskedési szoftver, ami éjjel-nappal teszi a dolgát, ez a Zeta Broker! Próbáld ki akár ingyenes demószámlán most!

Bár a Shapella frissítése öt különböző EIP-t tartalmaz, az EIP-4895 messze a legjobban várt EIP, mivel egy lépéssel közelebb viszi az Ethereumot a teljesen működőképes proof-of-stake rendszerhez.

A Shapella most várhatóan április elején lép életbe az Ethereum mainneten.

A Goerli végrehajtását az EthStaker egy március 15-i élő streamben osztotta meg a YouTube-on.

Olvastad már? A Bitcoin ára új 2023-as csúcsra emelkedik

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Federal Reserve a bankválság ellenére ismét kamatot emel

Az eddigi legjelentősebb ülését követően a Federal Reserve újabb 25 bázispontos kamatemelés mellett szavazott. A döntés vitatott volt, mivel ellentmondásosak voltak a vélemények arról, hogy...

12%-kal nőtt a SushiSwap TVL-je az utóbbi hónapban

A SushiSwap (SUSHI) főkönyvvel kapcsolatos tevékenységek egyre szilárdabbak maradtak. Meglepő módon ez annak ellenére volt így, hogy nemrégiben kiderült, hogy az automatizált piacmaker (AMM) az...

Közeledik a 30 ezerhez a Bitcoin árfolyama

Egyes elemzők úgy vélik, ha az USA makrogazdasági adatai kedvezően alakulnak, akkor a BTC akár át is törheti a 30 ezer dolláros ellenállást. A Federal...

A Zeta Broker kereskedési robot beállítása és használata

Ebben a cikkben a Zeta Broker éles számlára történő beállítását mutatjuk be hasznos tanácsokkal, tippekkel és trükkökkel kiegészítve. Weblapunk itt érhető el, ahol regisztráció után ingyen...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!