A Sauber F1 évadási joga a Stake kaszinóhoz került

-

A 2024-es, 2025-ös szezonban a Sauber csapata immár Stake F1 néven fog futni, miután a kriptós kaszinó megvásárolta a csapat Formula 1-es autóinak a névadási jogait.

A Stake így az Alfa Romeot váltja, amelyiknek 2023-ban járt le a szerződése, és amelyet az autómárka nem újított meg.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Audi pedig 2026-tól lép elő a csapat fő szponzorává, így megnyílt egy két éves periódus, amelyben ismét szabaddá vált a névadási jog. Erre a lehetőségre csapott le a Stake.

A Stake saját stream-platformja, a Kick.com már korábban is közvetítette a Sauber csapatának a promócióit, az előzetes megállapodások értelmében, 2023-ban.

Mostantól viszont a csapat hivatalos neve Stake F1 Team Kick Sauber lesz, és az első 2024-es, februári londoni futamon már így fogják kezdeni az idényt.

Szilveszterkor a népszerű kanadai rapper, Drake is bejelentette az Instagramon, hogy a Stake márka-nagykövete lesz, miután együttműködési szerződést írtak alá, és az információk alapján a 2024-ses versenyek során számos alkalommal fel is tűnik majd a futamokon.

Stake újév napján a kanadai rapperrel és Drake márkanagykövettel népszerűsítette az Instagramon a Stake F1 Team elindítását.

A Motorsport.com is hírt adott arról, hogy a Kick.com a Sauber autóinak a névadási jogaihoz is hozzájutott, így a kocsijuk a továbbiakban Kick Sauber C44 néven esz ismert.

További érdekesség, hogy a Formula 1-es csapatoknak saját maguknak kell megépíteni az autóikat, így mostantól a Stake már autógyártónak is minősül, nem csak kaszinónak.

A csapat pilótái nem változnak, Valteri Bottas és Zhou Guanyu mindketten az istállót erősítik idén is.

Az F1 számos kriptoipari vállalat fantáziáját felkeltette már, több nagy vállalat is szerette volna kiterjeszteni a felhasználóbázisát a sportág rajongóira a szponzori és reklám-megállapodásokon keresztül.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


2022 májusában az OKX bútorozott össze a McLaren csapatával, mint elsődleges szponzor, és a 2023-as idényben az ő márkaszíneik köszöntek vissza a csapat MCL60-as gépén.

A Crypto.com 2021 óta számít aktív szponzornak a Formula 1 esetében, a reklámjaikat a futamok során több esetben is látni lehetett az elmúlt években, a csapatok közül pedig az Aston Martin Aramco Cognizant F1 tartozik a tőzsde szponzoráltjai közé.


Olvastad már? Várhatóan a Meme Kombat lesz a 2024-es év kripto gyöngyszeme

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!