Arbitrum (ARB) árfolyam elemzés 01.03.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Arbitrum (ARB)

Az Arbitrum (ARB) árai hatalmasat emelkedtek, és a szerkesztési idő alatt elérték az 1,92 dollárt.

A CoinGecko megjegyezte, hogy ez az ARB minden idők legmagasabb árfolyama, bár a Binance TradingView adatai szerint az ARB 2023. április 18-án elérte az 1,82 dollárt.

A skálázhatóság problémájának megoldására szolgáló Layer 2 megoldások megjelenése a növekvő tranzakciós díj és a lassabb feldolgozási sebesség miatt vált szükségessé. Az Arbitrum decemberben megnövekedett felhasználói aktivitást és a bevételek növekedését tapasztalta.

Az egynapos grafikonon látható, hogy november 22-e fordulópont volt. A 0, 93 és 1 dollár közötti ellenállási régió támogatássá változott, és az árak magasabbra pattantak.

November 25-én a grafikonon a piaci struktúra bika irányba fordult, és azóta is így van.

Az RSI is többnyire semleges 50 felett maradt az elmúlt hat hétben. Ez szintén a bikás trend irányába mutatott. A sajtó idején a mutató 79-es értéken állt, ami intenzív felfelé irányuló lendületet jelzett.

Az OBV viszont csak karácsony után mutatott emelkedő tendenciát. Ez ellentmondásos jel volt, mivel az árak emelkedése ellenére is cáfolta a vételi nyomás hiányát.

A Fibonacci-szintek ábrázolása néhány kulcsfontosságú meghosszabbítási szintet mutatott. Az elmúlt hetekben a 23,6%-os és a 61,8%-os szinteket tiszteletben tartották.

Ezért valószínű, hogy az 1,79, 1,94 és 2,14 dollár jelentős akadályt jelenthet a vevők számára.

A két fontos szint 2023 április közepéről származik, amikor az ARB elérte az 1,74 és 1,82 dollárt a Binance-en. Ezért lehetséges, hogy a bikákat egy kicsit visszaszorítják erről a területről.

Az ARB társadalmi volumene december 16-án erős csúcspontot ért el, és hathavi csúcsra emelkedett. Bár a volumen azóta csökkent, november eleje óta összességében emelkedő tendenciát mutat.

Az aktív címek mérőszáma erőszakos emelkedést látott, és az egészség erős jele.

Az MVRV arány szintén hathavi csúcson volt, ami azt jelenti, hogy a tulajdonosok nagy haszonban vannak. Ez ösztönözheti az eladási nyomást, mivel a nyereség könyvelésére törekednek.

A piac rövid távon túlterhelt lehet, ami ismét visszahúzódást hozhat.

Ez nem indokolja a token shortolását, de egy 1,6 és 1,5 dollárra történő csökkenés valószínűleg érdekelné a swing kereskedőket. A felhasznált életkor mérőszám csendes volt, leszámítva egy december 28-i ugrást.

Ennek a metrikának a megugrása a korábban szunnyadó ARB tokenek nagymértékű mozgását jelezné, ami megelőzhetné az eladási hullámot.FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Kiterjedt FUD-dal néz szembe a Bitcoin a közösségi oldalakon

A Santiment Bitcoinra vonatkozó közösségi hangulatjelzője pirosan villog, mivel a vezető kriptovaluta árfolyama a 65.000 dolláros szint körül mozog. A Santiment kriptopénz-intelligencia platform adatai szerint a...

A piaci szakértő, aki 2023-ban sikerre vitte a Solana-t, öt altcoint azonosított 55x potenciáljával

Vendégbejegyzés A piaci szakértő, aki korábban a Solana 2023-ban sikerre vitte, most öt új altcoint emel ki, amelyek jelentős növekedési potenciállal rendelkeznek. A jelenlegi, 2024-es bikafutamban...

3 millió dollárt sikerült visszaszereznie a Krakennek a Certikkel folytatott fiaskója után

Nick Percoco, a Kraken biztonsági főnöke megerősítette, hogy a kriptotőzsde visszaszerezte a számlájáról nemrég ellopott pénzösszegeket, amit egy sebezhetőséget követően veszített el. Június 20-án Percoco az...

Maximalizáld a hozamod: fedezd fel a mesterséges intelligencia előnyét az RCO Finance-szel

Vendégbejegyzés A jelenlegi AI hype közepette egy úttörő AI kriptokereskedési platform, a RCO Finance kihasználta az AI és a gépi tanulás (ML) erejét, hogy forradalmasítsa a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!