A SAND jóslatok egy csapásra elszállnak, mivel az ár 6%-kal esett 24 óra alatt

-

A Sandbox (SAND) az elmúlt 30 napban ígéretes bikarallyt élt át, mivel az árfolyama 40%-kal emelkedett.

A dolgok azonban az elmúlt 24 órában besavanyodtak, mivel az ára több mint 6%-ot süllyedt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A cikk írásakor a SAND 0,5962 dolláron kereskedett, piaci kapitalizációja több mint 1,2 milliárd dollár volt.

Ettől függetlenül a token a cikkírás idején a tranzakciók számának növekedését tapasztalta. De vajon ez elég lesz-e ahhoz, hogy a SAND újraindítsa a bikarallyt?

Mi romlott el a The Sandbox esetében?

Már korábban beszámoltunk be arról, hogy a SAND-nak nincsenek kulcsfontosságú ellenállási zónák előtt, de a kriptoszféra kiszámíthatatlanságának más tervei voltak.

Éppen ezért megnéztük a Sandbox likviditási szintjeit, hogy lássuk, mikor volt a token tanúja a nagy eladásoknak.

A Hyblockon keresztül végzett elemzés szerint a likvidáció meredeken megnőtt a 0,64 dolláros szint közelében, ami után a token árfolyama lefelé és oldalazva mozgott.

A befektetőknek tehát ezt a szintet kell szemmel tartaniuk.

SAND

Forrás: Hyblock Capital

A SAND körüli bálna-aktivitás növekszik

Annak ellenére, hogy a token árfolyama korrekciót tapasztalt, a nagy tranzakciók hatalmas emelkedését regisztrálta.

Ali Martinez, egy népszerű kriptoelemző nemrég egy tweetet tett közzé, amelyben kiemelte, hogy az elmúlt 24 órában jelentősen megnőtt a 100.000 dollár feletti SAND tranzakciók száma, amelyeket elsősorban intézményi befektetők hajtottak végre.

Megnézve a Santiment adatait, hogy kiderüljön, a bálnák is vásároltak-e SAND-ot a megjelenés idején. Elemzésünk szerint a top címek által tartott kínálat az elmúlt napokban megnőtt.

Érdekes módon a Whalestats szerint a The Sandbox az ötödik helyen állt azon kriptók listáján, amelyeket a top 100 Ethereum bálna vásárolt az elmúlt 24 órában.

SAND

Forrás: Santiment

Bár a bálnák bizalmat mutattak a SAND iránt, a piac egésze nem osztozott hasonló hangulatban. A SAND kínálata a tőzsdéken meredeken nőtt, míg a tőzsdéken kívüli kínálata zuhant.

Ez azt jelentette, hogy a jelentés időpontjában a SAND-on jelentős volt az eladási nyomás.

Ahhoz, hogy jobban megértsük, mit várhatunk a SAND-tól, ellenőrizzük a napi grafikonját.

Azt találtuk, hogy mind a Chaikin Money Flow (CMF), mind a Relative Strength Index (RSI) a cikkírás idején csökkenést regisztrált. Ezek a mérőszámok megnövekedett esélyt mutattak egy folytatódó lejtmenetre.

A MACD azonban továbbra is a vevők mellett maradt, mivel ebben az időszakban bikás kereszteződést mutatott.

SAND

Forrás: TradingView

Olvastad már? A MATIC visszamászik az 1 dolláros szintre

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Mémcoinok a Holdra? A kriptoelemzők a mémcoinok fellendülésének lehetőségét látják a piac élénkülésében

Vendégbejegyzés A piac fellendülésének kezdetével néhány kevésbé ismert kriptovaluta, a gyakran mémcoinoknak nevezett kriptopénzek felkeltik az elemzők figyelmét. Ezeket a furcsa, az internetes kultúra által inspirált tokeneket...

Távozik a SEC-től a kriptocégek réme

Az Egyesült Államok Értékpapír- és Tőzsdebizottsága (SEC) végrehajtási osztályának kriptoeszközökkel és kibernetikai eszközökkel foglalkozó részlege vezetője kilenc évnyi szolgálat után távozott az ügynökségtől. Az ő...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!