Binance Coin (BNB) technikai elemzés 12.27.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Binance Coin (BNB)

A Binance Coin (BNB) december 26-án áttörte a jelentős ellenállási szintet. Egy nap alatt 266 dollárról 303,2 dollárra emelkedett, ami 14,85%-os elmozdulást jelent. A megjelenés időpontjában a BNB árfolyam a 311 dollár körül mozgott.

A Binance Smart Chain (BSC) ugyanezen a napon szőnyeghúzást tapasztalt. A célzott token az OmniCat (OMNI) volt, de a következményei túlmutathatnak a projekten.

A szőnyeghúzás híre ellenére a BNB erős bikás meggyőződést mutatott a piaci szereplők részéről. Piaci struktúrája a napos grafikonon határozottan bikás volt. Ráadásul a 266-276 dollár közötti ellenállási zónát is áttörte.

Ez a terület 2022 augusztusa óta bír jelentőséggel, ami HTF ellenállásként jelöli.

A december 16-i 305 dolláros visszautasítás szintén egy jelentős ellenállási zónából történt. A 300 dolláros szint szintén egy pszichológiai kerek szám ellenállás.

A 300-315 dolláros zóna szilárd ellenállási zóna volt az egyhetes időkeretben. Felette a 350-355 dolláros szint szintén rendkívül erős kínálati zóna. A 320-350 dolláros terület szintén éles küzdelem tárgya volt a múltban.

A cikkírás idején az RSI 80,4 volt, ami határozott felfelé irányuló lendületet tükröz. Az OBV decemberben magasabbra tendált, ami az intenzív vásárlási nyomást emeli ki.

E bizonyítékok ellenére lehetséges egy rövid visszalépés. Ha ez bekövetkezik, a 280 dolláros szint és a 260-272 dolláros régiók várhatóan támaszként szolgálnak majd.

A Hyblock likvidációs hőtérképének technikai elemzése megmutatta azokat a szinteket, amelyeket a kereskedők szorosan szemmel tarthatnak. Különösen a 260 dolláros zóna fontos a likvidációs hőtérképen.

Fentebb, a 298,8 és 308 dollár közötti zóna szintén elég sok likvidációs szintet tartalmaz.

A 260 dolláros szint mellett a 270 dolláros szint, valamint a 277-282 dolláros terület is keresleti zónaként működhet, ha a BNB ára lejjebb süllyed.

Innen várható a visszapattanás, ám a Bitcoinnak valószínűleg a 42 ezer dolláros támasz felett kell maradnia ahhoz, hogy a BNB folytatni tudja az emelkedést.Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!