A Ripple XRP várakozás! – Top 5 mém érme 2024-ben!

-


Vendégbejegyzés


Mostanában a kriptopénzek piaca pörgős időszakot él át, melyet olyan jelentős események jellemeznek, amelyek mind a hagyományos, mind a mém alapú digitális eszközöket befolyásolták.

A dinamikus környezet közepette a Ripple (XRP) egy 112 millió dolláros exploitról szóló hírekkel szembesült, ami átmeneti zuhanást okozott az értékében.

Mindezek ellenére a szélesebb piac a vibrálás és a lelkesedés jeleit mutatta, különösen a mémérmék megjelenésével és a Bitcoin ETF-ek körüli várakozással.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


E fejlemények a kriptovaluták iránti növekvő elfogadottságra és érdeklődésre utalnak, amely a hagyományos eszközökön túl a közösség fantáziáját és támogatását megragadó, mémek által inspirált tokenekre is kiterjed.

2024-ben számos projekt tűnik áttörésre késznek, ezért úgy döntöttünk, hogy összeállítunk egy listát az alulértékelt tokenekről, amelyek nem kerülnek sokba, de potenciálisan nagyon szép pénzt hozhatnak.

ScapesMania: A közönség teljes lendületben van

Egy diadalmas előértékesítést követően, amely több mint 5 millió dollárt hozott össze, a ScapesMania nyilvános eladása már folyamatban van.

A vezérigazgató egy nemrégiben tartott AMA ülésen bejelentette a márciusra tervezett Token Generation Event (TGE) eseményt.

A kizárólag a ScapesMania weboldalán megrendezett élő nyilvános értékesítés 80 millió tokent kínál 720 000 dollár értékben.

Az értékesítés élénk ütemét tekintve a korai részesedés biztosítása kulcsfontosságú a potenciális hozam maximalizálásához.

Ripple

A projekt főbb jellemzői

A ScapesMania, az élvonalbeli játék ökoszisztéma, egy úttörő lehetőséget mutatott be a kripto rajongók számára.

A Web3 és Web2 közösségek egyesítésével páratlan növekedést és elkötelezettséget ígér. A casual játékosok kedvenc időtöltésüknek hódolnak, míg a Web3 rajongók kihasználják ezt a hatalmas közönséget.

Egyik kiemelkedő jellemzője a DAO irányítása, amely lehetővé teszi a tokenek tulajdonosai számára, hogy alakítsák az ökoszisztéma fejlődését.

Az aktív részvétel nemcsak a tulajdonosi érzést erősíti, hanem a ScapesMania terjeszkedését is elősegíti a jövedelmező alkalmi játékpiacon belül.

A projekt emellett különböző ösztönzőket kínál, beleértve a visszavásárlást, az égetést és a tétet, hogy még inkább elcsábítsa a támogatókat.

Ellentétben a múló mémérmékkel, a ScapesMania tartós értéket és valós hasznosságot kínál, felülmúlva a kevésbé fontos érmék múló hype-ját.

>>> Lépj be az élő nyilvános értékesítésbe a hivatalos oldalon <<<<

A biztonság és a közösségi hitelesítés

A neves biztonsági cég, a BlockSAFU által támogatott ScapesMania intelligens szerződése szigorú ellenőrzésen esett át, ami a legnagyobb biztonságot nyújtja a tulajdonosoknak.

Ezenkívül a 2023-as BNB támogatásban részesülővel való együttműködése jelzi a nagyobb siker felé vezető pályát.

Az egyre növekvő, 60.000-et meghaladó közösségi média követőkkel a ScapesMania széles körű figyelmet és várakozást keltett.

Közeli debütálása lelkes érdeklődést váltott ki, ami a nyilvános értékesítés lendületét is elősegítette.

Használja ki a lehetőséget

A visszaszámláló ketyeg, ez az utolsó esélyed, hogy megszerezd a ScapesMania tokeneket a várva várt indulás előtt.

Ne hagyd ki ezt a rendkívüli lehetőséget, hogy alakítsd a játék jövőjét, és potenciálisan jelentős nyereséget kaszálj.

Cselekedj most, és biztosítsd a helyed a ScapesMania utazásán!

Ripple

Ripple

Ha már most is benne vagy mindabban, amit a ScapesMania kínál, akkor is van egy egyedülálló lehetőség számodra: egy különlegesen felajánlott kód, az IJE404.

A limitált idejű ajánlat a cikk megjelenésétől számítva csak korlátozott ideig érvényes.

Ez a legjobb esélyed arra, hogy 10%-os bónuszt kapj, miután a pénztárnál beírtad az IJE404-et egy speciális mezőbe, úgyhogy cselekedj gyorsan, az óra ketyeg.

Bonk (BONK): Egy új mém érme a piacon

A Bonk (BONK) a Solana ökoszisztémájának kulcsszereplőjeként emelkedik fel, amely a mém kultúrájáról és közösségi erőfeszítéseiről ismert.

A 2023 decemberében bekövetkezett 50%-os visszaesés ellenére továbbra is tőzsdén jegyzett marad, ami tartós érdeklődést jelez.

A 2024-re vonatkozó előrejelzések széles skálán mozognak, jövője a mémek vonzerejétől, a piaci volatilitástól, a stratégiai partnerségektől és a közösségi elkötelezettségtől függ.

Honk (HONK): A BONK-kal való növekvő rivalizálás

A Honk (HONK) 800%-os árfolyam-emelkedéssel hívja ki a Bonk (BONK) dominanciáját az indulás óta, és célja, hogy meghaladja a piaci tőkeértékét.

Az egyedi tokenomika és a nulla tranzakciós illeték politika vonzza a befektetőket.

A Bonk halványuló rallyja ellenére a Honk (HONK) növekedése továbbra is erős, amit a tőzsdei bevezetések és a tervezett airdrop is támogat.

A jövője a Bonkkal való rivalizálás közepette a lendülettől, a közösség bővülésétől és a tőzsdei listázásoktól függ.

Memecoin (MEME): Navigálás a medvés trendben

A Memecoin (MEME) egy medvés trenddel néz szembe, de bikás visszatérésre utal, az ellenállási szintek és a technikai mutatók óvatos piaci hangulatot jeleznek.

A prognózisok potenciális növekedésre utalnak, az előrejelzések 2033-ig terjednek, amit a piaci feltételek, a közösség elkötelezettsége és a Memecoin ökoszisztéma fejlődése befolyásol.

A Memecoin (MEME) képessége a fellendülésre és a befektetők vonzására létfontosságú, bemutatva a piaci hangulat és a közösségi dinamika által vezérelt mém coinok változékonyságát.

Dogecoin (DOGE): Új felhasználók fogadása

A Dogecoin (DOGE) növekvő aktív címeket és új felhasználói regisztrációkat tapasztal, ami növekvő érdeklődést jelez.

Az elfogadás ilyen mértékű megugrása hatással lehet a piaci dinamikára és a befektetői hangulatra, ami potenciálisan növelheti a volatilitást és a kereskedési volument.

A Dogecoin (DOGE) jövője azon múlik, hogy a verseny és a piaci volatilitás közepette fenntartja-e ezt az érdeklődést a szélesebb körű elfogadás érdekében, és a felhasználók számának növekedése és a közösség elkötelezettsége révén megerősíti-e vezető mém érme státuszát.

Shiba Inu (SHIB): Az optimizmus táplálása égetési kezdeményezésekkel

A Shiba Inu (SHIB) jelentős növekedést tapasztalt az égetési arányában, több millió érme elégetésével.

A kezdeményezés célja, hogy csökkentse a kínálatot és növelje az árat, optimizmust generálva a befektetők körében.

Az enyhe csökkenés ellenére a Shiba Inu (SHIB) árfolyama potenciális kitörési lehetőséget mutat a 0,00001 dollár fölé.

A műszaki elemzés bikás trendre utal, a támaszszintek tartják magukat, és a mutatók felfelé mutató lendületet mutatnak.

A Shiba Inu (SHIB) égetési stratégiájának hatékonysága és a piaci dinamika kulcsfontosságú lesz az árfolyam mérföldkövek eléréséhez.

Következtetés

A kriptopénzek piaca 2024-ben egy vibráló és dinamikus színtér, ahol a mém érmék jelentős szereplőként jelennek meg az olyan hagyományos eszközök mellett, mint a Ripple (XRP).

A ScapesMania még ebben a kontextusban is kiemelkedik a sikeres előértékesítéssel és az alkalmi játékpiacra való összpontosítással, a tartós érték és a gyakorlati alkalmazás lehetőségei miatt, ellentétben a más mém-tokeneket övező, gyakran rövid életű hype-okkal, még akkor is, ha azok növekedésre vannak kihegyezve.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Cardano 1,7 milliárd dollárral növeli a piaci tőkeértéket

A Cardano, az egyik legmenőbb kriptovaluta, ma figyelemre méltó feltámadást tapasztalt, több mint 1,7 milliárd dollárral növelve piaci kapitalizációját. Ez a fellendülés a kriptopénzek piacán tapasztalható...

Három év börtönt kapott a biztonsági szakértő, aki két tőzsdét is meghekkelt

Ez az első eset, hogy az USA-ban börtönbüntetést kapott valaki azért, mert kihasználta egy okosszerződés kódhibáját, a bíróság ráadásul az ellopott 12 millió dollár visszafizetésére...

Az elemző masszív árrallyt jósol az altcoinok számára, amelyet a BTC feleződése vált ki, a SOL, DOT, TON, OP és BLP-re utalva

Vendégbejegyzés A kriptopiac egy izgalmas szakaszba lép, ahogy a Bitcoin következő feleződése közeledik. Az elemzők a kiválasztott altcoinok felé fordítják figyelmüket, jelentős értéknövekedést várva. Közülük a SOL, a...

Megsínylette a Solana a kriptopiaci zuhanást

A SOL token árfolyama 11%-ot esett a hétvégén, és a derivatíva-piacon ez hatalmas zuhanáshoz vezetett. A határidős kötések tömegével likvidálódtak, és egyetlen nap leforgása alatt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!