A Revolut az alapcsomagban is elérhetővé tette a kriptopénzek használatát

-

A mostanra mintegy 10 millió felhasználóval rendelkező brit fintech cég legújabb dobása, hogy a Standard alapcsomagot használó kártyatulajdonosok számára is lehetővé tette a kriptopénz-váltást.
Az egyik legnagyobb és legsikeresebb fintech cég Európában komolyan belekezdett a kriptók tömeges elérhetővé tételébe.

Bitcoin vásárlás, eladás gyorsan, kényelmesen, egyszerűen, biztonságosan. Válts kriptovalutát, mint például az Ether, Litecoin, Bitcoin Cash. Kattints a részletekért!

A napokban minden felhasználójuk megkapta az emailt, amelyben bejelentik a kriptopénzes funkció aktiválását a Strandard felhasználók számára is.
A Gold verzió funkcióit még a hónapban élesítik. A cég, amely gyorsabb és hatékonyabb bankolást ajánl, mostanra jutalékmentes devizatőzsdét, részvénytőzsdét, P2P kereskedést, és végre a kriptotőzsdei szolgáltatást is elérhetővé tette.
A jelek szerint tényleg rá akarják irányítani a felhasználóik figyelmét a fiat pénzek mellett létező alternatívákra.
A Revolut felhívta az ügyfelei figyelmét a példa nélkül álló mennyiségi lazításra, amely a világon mindenhol teret nyert mostanra, és rávilágított annak leértékelő hatására.
Így adta magát, hogy a cég felajánlja választható opcióként a kriptopénzeket.
A bitcoin kiválóan alkalmas vagyontárolásra, mivel a vásárlóereje nem csökkenhet a készletének növelése miatt, nem tud elinflálódni.
A Központi Bankok nem tudnak a fiat pénzekhez hasonló módon befolyást gyakorolni a rendszerre.
Ezzel az elérhetővé tett metódussal az ügyfelek így képessé válnak a portfóliójuk diverzifikálására.

Pénznyomtatás, ahogy rég nem láttuk

A FED az USA-ban 6 billió dollárt nyomtatott, a Bank of England pedig ajánlatot tett „végtelen mennyiségű” pénz létrehozására. Ezzel pedig elkezdődött az egész világon ugyanez, válaszul a járványra.
A valóságban persze nem valódi nyomtatásról van szó, a kormányok a mennyiségi lazítással növelik a rendelkezésre álló készletet. A kormányzatok a bankoktól a frissen létrehozott „fedezet” segítségével vásárolják vissza az államkötvényeket, így biztosítva a likviditást.
A végeredmény viszont nem változik. A lazítás a pénz értékcsökkenéséhez vezet, a Revolut pedig figyelmeztetni akarta erre a felhasználóit.
A cég már több alkalommal is bizonyította az elköteleződését a pénzügyi műveltség terjesztése irányában.
Alig pár hete indítottak egy appot, amellyel a gyerekek tudják megtanulni, hogyan kezeljék a pénzt.
Most, hogy a kriptopénzeket bármely felhasználójuk számára elérhetővé tették, a fiatalabb generáció is képes lesz megérteni, miért is problémás a jelenlegi rendszer, és egyben megismerhetnek alternatívákat is.

Olvastad már? Saját bányászközösséget indít a Binance

Forrás: bitcoinist.com
Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon.
Legyen szép napotok! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

A Bitcoin árfolyama 10%-kal emelkedik – 60 000 dolláros árfolyam van a láthatáron?

A Bitcoin (BTC) meglepte a befektetőket, mivel az éjszaka folyamán bikás teljesítményt mutatott, ami lehetővé tette, hogy átlépje az 57.000 dolláros szintet. A CoinMarketCap szerint a...

A legjobb kriptók, amiket az altcoin szezon előtt meg kell vásárolni

Vendégbejegyzés A digitális eszközökre összpontosító befektetési cég, a Pantera Capital virágzó kriptobika piacot jósol a következő 18-24 hónapban. Ez a bikás előrejelzés megteremti a feltételeket azon befektetők...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!