A régóta alvó Ethereum (ETH) wallet felébredt

-

Egy korábban inaktív Ethereum tárca nemrégiben életre kelt, a Lookonchain, a kriptotárcák tevékenységeit figyelő blokkláncelemző cég szerint.

Az Ethereum nyolcadik születésnapjával egy időben egy nyolc éve alvó kezdeti érmekibocsátási (ICO) résztvevő jelentős összeget, 641 Ethereumot (ETH), azaz jelenlegi árfolyamon körülbelül 1,19 millió dollárt utalt át, és megkezdte a stakinget.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A CoinGecko adatai szerint az Ethereum a második helyen áll a kriptopénzek között, árfolyama jelenleg 1865,34 dolláron mozog.

Piaci kapitalizációja tekintélyes 224,17 milliárd dollárt tesz ki, ami jól mutatja jelentős szerepét a kriptogazdaságban.

Az Ethereum, a Bitcoin után a második legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptopénz, az ICO árfolyama 0,31 dollár körül kezdődött, ami jól mutatja az elmúlt nyolc év csillagászati növekedését.

Az elmúlt hónapokban ezzel az eseménysorozattal párhuzamban, ismét egy Ethereum-bálna ébredt fel álmából.

Május végén egy másik Ethereum-tulajdonos, aki a nyolc évvel ezelőtti ICO óta aludt, hirtelen átutalta az összes 8000 ethert (körülbelül 14,7 millió dollár) egy új számlára.

A korai Ethereum résztvevőinek ezek a nagyszabású tranzakciói spekulációkat és párbeszédeket indítottak el a kriptoközösségen belül.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Jelentős állományuk ellenére nagyon valószínűtlen, hogy ezek a bálnák jelentős volatilitást tudnának okozni a piacon, ha úgy döntenének, hogy nagy mennyiségű ETH-t adnak el.

Azt még nem tudni, hogy ezeknek a korai Ethereum-adoptereknek a tevékenysége lesz-e érdemi hatással a szélesebb kriptopiacra.


Olvastad már? Az XRP volatilitása katasztrofálisan visszaesik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin számára látható akadályok

A Bitcoin világában egyre inkább felmerül egy probléma, amelynek súlyos következményei lehetnek a kriptovaluta jövőjére nézve. A híres Bitcoin elemző, Willy Woo, most figyelmeztet a BTC...

Maker (MKR) technikai elemzés 09.24.

Prémium Maker (MKR) A Maker (MKR) közelmúltbeli 27%-os helyreállítási nyereségét veszély fenyegeti, miután 1300 dolláron megingott. A nyereségek, amelyek az 1000 dollárról 1300 dollárra történő emelkedés után kerültek...

Az eToro készen áll az európai kriptoszolgáltatások biztosítására

Az eToro, a kereskedési és befektetési platform, a CySEC CASP (Crypto Asset Service Provider) jóváhagyását követően megérkezett Ciprusra. Amint 2024 decemberében hatályba lép az EU kriptoeszköz-piacokról...

Az FBI körözte a Wex kriptotőzsde társalapítóját

Az orosz kriptovaluta világ ismét reflektorfényben van, miután Aleksey Bilyuchenko, a Wex kriptotőzsde egyik alapítója, a BTC-e tőzsde örököse, csak néhány év börtönt kapott. A...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!