A régóta alvó Ethereum (ETH) wallet felébredt

-

Egy korábban inaktív Ethereum tárca nemrégiben életre kelt, a Lookonchain, a kriptotárcák tevékenységeit figyelő blokkláncelemző cég szerint.

Az Ethereum nyolcadik születésnapjával egy időben egy nyolc éve alvó kezdeti érmekibocsátási (ICO) résztvevő jelentős összeget, 641 Ethereumot (ETH), azaz jelenlegi árfolyamon körülbelül 1,19 millió dollárt utalt át, és megkezdte a stakinget.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A CoinGecko adatai szerint az Ethereum a második helyen áll a kriptopénzek között, árfolyama jelenleg 1865,34 dolláron mozog.

Piaci kapitalizációja tekintélyes 224,17 milliárd dollárt tesz ki, ami jól mutatja jelentős szerepét a kriptogazdaságban.

Az Ethereum, a Bitcoin után a második legnagyobb piaci kapitalizációjú kriptopénz, az ICO árfolyama 0,31 dollár körül kezdődött, ami jól mutatja az elmúlt nyolc év csillagászati növekedését.

Az elmúlt hónapokban ezzel az eseménysorozattal párhuzamban, ismét egy Ethereum-bálna ébredt fel álmából.

Május végén egy másik Ethereum-tulajdonos, aki a nyolc évvel ezelőtti ICO óta aludt, hirtelen átutalta az összes 8000 ethert (körülbelül 14,7 millió dollár) egy új számlára.

A korai Ethereum résztvevőinek ezek a nagyszabású tranzakciói spekulációkat és párbeszédeket indítottak el a kriptoközösségen belül.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Jelentős állományuk ellenére nagyon valószínűtlen, hogy ezek a bálnák jelentős volatilitást tudnának okozni a piacon, ha úgy döntenének, hogy nagy mennyiségű ETH-t adnak el.

Azt még nem tudni, hogy ezeknek a korai Ethereum-adoptereknek a tevékenysége lesz-e érdemi hatással a szélesebb kriptopiacra.


Olvastad már? Az XRP volatilitása katasztrofálisan visszaesik

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Vége a mémszezonnak? Mi vár a mémérmékre?

A mémérmék alig egy-két héttel ezelőtt voltak a csúcson, és jelentősen felülmúlták a többi altcoint az úgynevezett „mémszezon" alatt. Ez a trend azonban megfordult, és...

Mikor ér véget a Bitcoin bull run?

A Bitcoin 65.000 dollárra emelkedése reményt adott az instabil kriptopiacoknak. A Bitcoin visszatérését követően egyes altcoinok 10%-20%-kal megugrottak, így a befektetők kíváncsiak, hogy ez vajon...

A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon. Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!