A Reddit kriptovalutája a MOON 90%-ot zuhant

-

AReddit közösségi médiaplatformhoz szorosan kapcsolódó MOON kriptopénz értéke elképesztő, 90%-os esést szenvedett el, ami feldühítette a közösséget.

A közelmúltbeli kereskedési grafikonokon látható összeomlás sok befektetőt és rajongót megdöbbentett, és megkérdőjelezte a Reddit legutóbbi lépéseit.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A MOON/USD árfolyamgrafikonja egyértelmű és erőteljes visszaesést mutat, a token a 0,65 dolláros csúcsról a közelmúltbeli 0,05 dollár közeli mélypontra zuhant.

reddit
Forrás: tradingview.com

Egy ilyen gyors és mély zuhanás elkerülhetetlenül felveti a kérdéseket a lefelé tartó spirál mögött álló katalizátorokkal kapcsolatban.

A meredek zuhanás okainak mélyebb vizsgálata a Reddit nemrégiben tett bejelentésére utal.

A platform bejelentette döntését, hogy november elejére leállítja a közösségi pontok bétáját.

Ez azt jelenti, hogy a felhasználók nem fognak többé pontokat gyűjteni a Reddit Vaultjukban.

Ez azért különösen jelentős, mert a közösségi pontrendszer volt a MOON egyik elsődleges hasznos funkciója, amely a keresletet ösztönözte és a felhasználók elkötelezettségét motiválta a platformon. A MOON lényegi értéke sok tekintetben ehhez az ökoszisztémához kötődött.

A Reddit a közösségi pontrendszer megszüntetésének elsődleges okaként a skálázhatóság korlátait és a változó szabályozási környezetet jelölte meg.

Az, hogy a termék nem tudott a platformon belüli keresletnek megfelelően skálázódni, valamint az a döntés, hogy az erőforrásokat más funkciók, például a Contributor Program és a Subreddit karma felé terelik, rosszul érintette a közösséget.

Visszatérve a grafikonra, látható, hogy a kereskedési volumen jelentősen megnőtt a csökkenés ezen időszaka alatt.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


Ez a volumennövekedés tömeges kivonulásként vagy eladásként értelmezhető, a kiábrándult befektetők részéről, akik megpróbálják csökkenteni a veszteségeiket.

A hosszú medvés gyertyák, amelyeket magas kereskedési volumenek kísérnek, pánikszerű eladások képét festik, ami tovább gyorsítja a csökkenést.

Olvastad már? A Dogecoin lenullázza magát?

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A Paxos megkapta az engedélyt a stablecoinok kibocsátására Abu-Dzabiban

A Paxos kripto cég két elvi jóváhagyást kapott a Financial Services Regulatory Authority-tól az Abu-Dhabi Global Market-en. A vállalat szerdán közzétett sajtóközleményében közölte, hogy az engedélyek...

A Bitcoin tőzsdei kínálata 2017 decembere óta a legalacsonyabb szintre csökken

A Bitcoin-tulajdonosok egyre inkább az önmegőrzés mellett teszik le a voksukat, miközben a kriptopénz-tőzsdékbe vetett bizalom egyre csökken. A Bitcoin a mai nap folyamán rövid időre...

Beperelték Cristiano Ronaldo-t a Binance népszerűsítéséért

A futball szupersztár Cristiano Ronaldo egy nem tervezett csoportos perrel néz szembe, amiért a Binance kriptotőzsdét népszerűsíti. A november 27-én az Egyesült Államok egyik floridai kerületi...

Binance coin (BNB) technikai elemzés 11.29.

Prémium Binance coin (BNB) BNB ár csökken 250 dollár alatt - Hogyan lehet visszaállítani, ha egyáltalán sikerül. A Binance coin (BNB) árfolyama jelentősen csökkent a múlt héten, ami...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!