Nyerj a Fairspin-nel: TOP-3 szeptemberi nyeremények

-


Vendégbejegyzés


Az online szerencsejátékok mozgalmas birodalmában a Fairspin, egy kiemelkedő online kaszinóplatform az átláthatóság jelképévé vált, és mágnesként vonzza a játékosokat, akik fogadnak és nagyot nyerhetnek, iparági rekordokat döntögetve.

A szeptember a Fairspin három szerencsés játékosa számára a valóra vált álmok hónapja lett, akiknek játékélményei szívbemarkoló nyereményekké alakultak át.

Merüljünk el mélyebben ezekben a kivételes nyereményekben, és fedezzük fel a jövedelmező utat a további jövedelemszerzéshez.

A szeptember legszerencsésebb nyerteseinek nyereménytörténetei

TOP-1: A Sweet Start to September

fairspin

A hónapot nagyszerű stílusban indítva egy játékos aranyat talált a Sweet Bonanza tárcsáin.

A 40 dolláros téttel egy elképesztő, 829,28-szoros szorzót aktivált, ami hihetetlen, 33 172 dolláros nyereményhez vezetett. Valóban nagyon jól indult a szeptember!

TOP-2: Precious Gem Payday

fairspin

Szeptember előrehaladtával egy újabb játékos talált szerencsét a Garuda Gems világában.

A bajnok 100 dolláros téttel 189,75-szörös szorzót talált, ami 18 975 dolláros szikrázó nyereményt eredményezett. A drágakövek valóban fényesen ragyogtak ennek a szerencsés nyertesnek.

TOP-3: The Wild West Triumph

fairspin

És végül, de nem utolsósorban, itt van egy játékos, aki a Wanted Dead or a Wild játékkal a vadnyugatra merészkedett, mindössze 4 dolláros téttel.

3.145,20-szoros, elképesztő szorzót aktivált, 12.581 dollár értékű nyereményt szerezve. Ez egy vad utazás volt a nyeremények vad vidékén!

Ezek a figyelemre méltó történetek a szeptemberi csúcsnyereményekről jól mutatják a Fairspin által kínált izgalmakat és lehetőségeket.

Ez nem csak egy kaszinó – ez egy megbízható tétgyűjtő platform, ahol az álmok valósággá válhatnak.

Hallottad a történeteiket, és most rajtad a sor, hogy megkergesd a saját jackpotodat! Kezdje el a Fairspin kalandját még ma, és fedezzen fel még több realitást, hogy növelje a bevételeit.

Lehetőségek a szerencsejátékon túl: Staking a Fairspinnél

A Fairspin a hagyományos kaszinóélmény és a blokklánc technológiában rejlő lehetőségek egyedülálló keverékét kínálja, izgalmakkal és pénzügyi nyereséggel teli környezetet teremtve.

A Fairspin két Staking programot kínál, amelyek további kereseti lehetőségeket biztosítanak.

A felhasználók a likviditási Staking és a Hold To Earn opcióval fogadhatnak tokeneket és pénzeszközöket.

Nézzük meg közelebbről mindegyiket:

Liquidity Staking: Ebben a programban a felhasználók feltölthetik a tokenjeiket, hogy növeljék a TFS token likviditását a PancakeSwapon. Ezzel hozzájárulnak a TFS token pozíciójának erősítéséhez a piacon. A likviditási staking egy állandó lehetőség, és a felhasználók bármikor kivehetik a jutalmukat kifizetési korlátok nélkül. A jutalom összegét a Fairspin kaszinó bruttó játékbevétele (GGR), a stakingben található tokenek száma és a felhasználó tétjének hossza alapján számított szorzó alapján számítják ki.

Hold To Earn: Ez a program lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy meghatározott ideig TFS tokeneket tartsanak a Fairspin weboldalán, és jutalomként további TFS tokeneket szerezzenek. A jutalom összege a választott tartási időszaktól, a kaszinó bevételétől és az egyidejűleg TFS tokeneket birtokló felhasználók számától függ. Három tartási időszak áll rendelkezésre: 8 óra 1%-os jutalompótlékkal, 1 nap 2%-os jutalompótlékkal és 3 nap 0,5%-os járandósággal. Még ha a kaszinó egyenlege negatív is lesz a birtoklási időszak alatt, a kezdeti tokenek teljes egészében visszakerülnek a felhasználóhoz.

Emellett a játékosok minden egyes tét után TFS tokeneket szereznek a Play to Earn programon keresztül.

Ez a funkció illeszkedik a játéktevékenységek és teljesítmények monetizálásának trendjéhez, átlátható, zökkenőmentes és jutalmazó játékélményt kínálva.

A játékos által felhalmozott tokenek mennyisége minden egyes alkalommal növekszik, ami az adott játéktól és a staking nagyságától függően változik.

Összességében a Fairspin programjai lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy további jövedelemre tegyenek szert, részt vegyenek a TFS token növekedésében, és különböző bónuszokat és kiváltságokat élvezzenek a platformmal való elkötelezettségük alapján.

Fedezze fel a Fairspint: Ahol az álmok nyereményekké válnak

A Fairspin a felpezsdítő játékélményen túl egyedülálló lehetőségeket kínál a pénzügyi nyereségre a staking- és hűségprogramjain keresztül.

A szeptember rendkívüli győzelmeket hozott a Fairspin játékosok számára, bizonyítva, hogy az álmok valóban valósággá válhatnak az online szerencsejátékok birodalmában.

Ezek a diadalmas történetek a lehetőségeket képviselik, amelyek arra várnak, hogy Ön is megragadja őket.

Legyen Ön a következő, aki nagyot nyer, és fedezze fel a Fairspint – a megbízható staking és a potenciális jövedelem kapuját!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért téved a SEC a kriptovaluták értékpapírként való osztályozásában?

Charles Hoskinson, a Cardano (ADA) társalapítója azzal érvelt, hogy a szabályozókat nem szabad megvakítani a maximalista állításokkal, miszerint a Bitcoin és az Ethereum nem értékpapírok. Az...

Vitalik Buterin: A mesterséges intelligencia komoly fenyegetést jelent

Az Ethereum társalapítója, Vitalik Buterin figyelmeztetést adott ki az emberi intelligenciát felülmúló és a földön uralkodó fajjá váló szuperfejlett mesterséges intelligencia (AI) lehetséges veszélyeire. Az Ethereum...

Az FTX népszerűsítéséért beperelik a sportligákat

Most egész sportligák néznek szembe perrel, amiért a szurkolóik számára látható FTX promóciókat mutattak be. Mindez azután történt, hogy az FTX befektetői a tőzsde összeomlását...

Cardano (ADA) technikai elemzés 11.28.

Prémium Cardano (ADA) A Cardano (ADA) 0,40 dollár felett kell zárnia ahhoz, hogy tartósan 0,46 dollárig emelkedjen. A Cardano (ADA) jelenleg egy nagyon fontos keresleti zónán belül mozog,...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!