A Reddit egy Ethereum Layer-2 megoldást választ

-

Az Arbitrum rollupok bevezetése segítene „az Ethereumot a Reddit szintjére hozni” – jegyezte meg a platform csapata.
A Reddit bejelentette, hogy mostantól az Arbitrum skálázási megoldást használja a Moons and Bricks nevű Ethereum-alapú közösségi pont-tokenjei skálázásához.

„Arbitrummal skálázzuk a Reddit közösségi pontjait! Ma egy új Layer-2 rollupot telepítünk az Arbitrum technológiájával. Ezt a skálázódó hálózatot a Rinkeby teszthálózaton fogjuk kipróbálni, mielőtt áttérnénk az Ethereum mainnetre” – árulták el tegnap a Reddit adminisztrátorai.

Az Arbitrum egyike annak a számos „rollupnak”, amelyet jelenleg az Ethereumhoz fejlesztenek. Lényegében az a céljuk, hogy a tranzakciók láncon kívüli végrehajtásával levegyék a terhet az Ethereum főhálózatáról.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A nevet azért választották, mert az ilyen megoldások szó szerint több tranzakciót göngyölítenek össze, hogy azok egyetlen blokkba férjenek bele.
A népszerű vitafórum januárban kötött együttműködést az Ethereum Foundationnel, hogy a Reddit különböző módokat vizsgáljon meg a kriptovaluták és a blokklánc-technológia kihasználására.
Az elsődleges hangsúly mindig is a vitafórum közösségi pontjain volt, amelyeket a felhasználók a „minőségi” hozzászólásokért kapnak.
Kezdetben a Reddit az Arbitrumot a Rinkeby teszthálózatra telepítette, hogy kipróbálja, és azt tervezi, hogy a jövőben áttelepíti az Ethereum mainnetjére, ha minden a tervek szerint alakul.
Végső soron az integrációnak segítenie kell felgyorsítani a Moons és Bricks tokenek tranzakcióit, és még a gázdíjakat is csökkenteni.

„Észre fogod venni, hogy a tranzakciók sokkal gyorsabban történnek, és ha egyszer létrehoztál egy Vaultot, nem kell majd minden hónapban folyamatosan igényelned Moonokat/Briceket. Egyszerűen varázsütésre felbukkannak nálad!”


Bár más Layer-2 skálázási megoldások, például az Optimistic Rollups és a ZK-Rollups is fejlesztés alatt állnak, a Reddit csapata az Arbitrum technológiáját találta „a legígéretesebb skálázási technológiának a közösségi pontok számára”.
Az Arbitrum fő előnyei közül a Reddit csapata kiemelte a decentralizáltságot, a fejlesztőbarátságot és a széleskörű ökoszisztéma-támogatást.

„A mai indulás nagy előrelépés, de a munkánk még messze nem ért véget. Célunk, hogy átlépjük a szakadékot a mainstream elfogadás felé, és felhasználók millióit hozzuk a blokkláncra” – összegezték a Reddit fejlesztői.

Olvastad már? A The Infinite Garden Documentary Project 1036 étert gyűjtött össze

Forrás: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin bálnák követése egyáltalán kifizetődő?

Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) ára magasabb szintre emelkedett, az új adatok azt sugallják, hogy a bálnák nem a legkedvezőbb ügyleteket biztosították a Bitcoinjaikért. A...

A Polygon (MATIC) végre 1 dollárt ér, de ezek az altcoinok 10 dollárra ugorhatnak

Vendégbejegyzés A Polygon (MATIC) a 2021-es figyelemre méltó növekedésről mint top Layer 2 skálázási megoldásról áttért, és késedelemmel szembesült a tranzakciós sebesség és a költségek javítását...

Az Ethereum eladással szembesülhet, ha eléri ezt az ártartományt

Az Ethereum (ETH) legutóbbi, 3000 dolláros ársávba való emelkedését követően a nyereséges kereskedők száma megnőtt, majd csökkent. Mivel most az árfolyam e tartomány alá esett, fennáll...

A Bitcoin (BTC) ára már márciusban elérheti a 63.000 dollárt

A Matrixport, egy vezető digitális eszközökkel kapcsolatos pénzügyi szolgáltatási platform egy merész új jelentésében azt prognosztizálta, hogy a Bitcoin (BTC) már 2024 márciusában elérheti a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!