A Raboo árak emelkednek, mivel a Shiba Inu és a NEAR továbbra is lefelé ívelő spirálban maradnak

-

A Bitcoin és más altcoinok számára a kriptopiacon a Bitcoin feleződése utáni rali kezdetének tűnő időszak után az utóbbi időben más-más szerencse érte a kriptopiacot.

Az olyan altcoinok, mint a Near Protocol és a Shiba Inu (SHIB) küzdenek azért, hogy a fejüket a medvés vizek felett tartsák.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Mégis más a helyzet az AI kriptovaluta, a Raboo ($RABT) esetében, amely 60%-os árfolyam-emelkedést regisztrált az előértékesítésük első négy szakaszában.

Miközben a Shiba Inu már most is a mémérme szektor egyik csúcságyúja, a Raboo egy új projekt, amely alig várja, hogy forradalmasítsa a mémjátékot. A befektetőket izgalmas idők várják a projekten.

Az AI kripto, a Raboo 60%-os nyereséget eredményez

A legsikeresebb kriptoprojekteket az különbözteti meg a többitől, hogy egyedi innovációikat hogyan viszik be a DeFi iparágba.

A szakértők mindig keresik az ilyen projekteket, amelyek kiemelkednek a tömegből, és ez megmagyarázza a Raboo által kapott figyelmet.

A Raboo több okból is hatalmas hullámokat csap. Az egyik az, ahogyan a projekt a technológiát, a mesterséges intelligenciát és a mémkultúrát egy élvezetes SocialFi ökoszisztémává ötvözi, valós alkalmazásokkal és jutalmakkal.

A Raboo projekt célja, hogy a szórakozás szerelmeseit és a mémérmék rajongóit egy élénk közösségben egyesítse.

A Raboo közösség tagjai generatív mesterséges intelligencia segítségével mémeket hozhatnak létre, és mémjeiket pénzzé tehetik.

Sőt mi több! A Raboo tokenomikája szerint egy deflációs intézkedés lesz érvényben: 45.000.000 $RABT tokent égetnek majd el, hogy egy kis szűkösséget teremtsenek és feljebb tornázzák a Raboo értékét.

A Raboo ($RABT) 0,003 dollárról indult, és most az előértékesítés 4. szakaszában 0,0048 dollárra emelkedett. Ez 60%-os nyereséget jelent az 1. fázis befektetőinek.

A Shiba Inu árfolyam-zuhanása hamarosan lassulni fog?

A kriptopiac idén általában szabálytalan mozgásokat produkált. A mémérmék híresek a meglepő árfolyam-kiugrásokról, de a Shiba Inu táborában egészen a közelmúltig nem volt minden csillogás.

A Shiba Inu feltámadása május 27-én kezdődött, amikor napi 8,2%-os emelkedést regisztrált.

A következő három napban a Shiba Inu kriptó továbbra is lenyűgözött, 0,00002933 dollárra emelkedett 0,00002432 dollárról 0,00002933 dollárra, ami három nap alatt 20,6%-os emelkedést jelentett.

Az elmúlt 7 nap nem volt jó a Shiba Inu befektetők számára, a token ára több mint 13%-ot zuhant.

Míg a bikák konszolidálódnak a SHIB altcoin árfolyamán, az elemzők egy arany kereszt mintát is azonosítottak a Shiba Inu óránkénti grafikonjain.

Ez annyit jelent, hogy a Shiba Inu rövid távú mozgóátlagai keresztezték a hosszú távú mozgóátlagait.

Ez összességében arra utal, hogy a SHIB ármozgásaiban még további hullámzások következhetnek. De ahogy mindig, soha nem lehet tudni, hogyan alakulnak ezek a dolgok a kriptopiacon.

A NEAR Protocol küzdelmei… ismét…

A Near Protocol a DeFi ipar AI szektorának egyik vezetője. De a projekt valahogy egy ideje már nehezen felel meg az elvárásoknak.

A Near Protocol jelenlegi ATH-ját még két évvel ezelőtt határozták meg, és azóta a NEAR alig közelítette meg ezt a teljesítményt.

A márciusi Bitcoin-ihlette rally során a Near Protocol árfolyam-emelkedést élvezett, ami az altcoin árfolyamát a 9 dolláros határ közelébe repítette.

Habár a 9 dolláros ellenállási szintet megverte, az AI kriptók iránti új érdeklődés elég volt ahhoz, hogy a Near Protocol a víz felett tartsa a fejét.

Az érme végül május közepén lendületet vett, de amikor a NEAR befektetők már kezdtek izgatottá válni, a NEAR visszaesésnek indult.

Az elmúlt héten a NEAR napi veszteségeket könyvelhetett el, és jelenleg az érme 19%-os heti lejtmenetben van, körülbelül 7,36 dollárról a jelenlegi 5,99 dollárra esett.

Számos elemző szerint nincs vége a Near Protocol lejtmenetének, mivel a befektetők már máshol keresnek nyereséget.

Következtetés

A Near Protocol a túlélésért küzd, és úgy tűnik, hogy a harsogó Shiba Inu veszít az erejéből. A Raboo viszont még több profitért harcol.

A szakértők arra tippelnek, hogy a Raboo az előértékesítés végére 233%-os pumpát végez.

Továbbra is rengeteg profitot lehet szerezni, és az innovatív funkciókkal, amelyekkel a kriptopiacot megörvendeztetik, a $RABT token számos olyan segédprogramot fog élvezni, amelyek idővel felpörgetik az értékét.

A Raboo előértékesítésben itt vehetsz részt:
Telegram: https://t.me/RabootokenPortal
Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Jupiter (JUP) árfolyam elemzés 07.23.

Prémium Jupiter (JUP) A Jupiter (JUP) pénteken az 1 dolláros ellenállás felett zárt, és a június 2. hetében elvesztett terület felett. A mai napon a JUP volumen zavart...

1 milliárd dollárnyi BNB tokent égetett el a Binance

Majdnem egy milliárd dollárnyi Binance Coin égett el, amikor a BNB Alapítvány végrehajtotta legújabb, minden eddiginél nagyobb égetését. A BNB Alapítvány nemrég jelentette be a...

A Ethereum ETF bevezetése a horizonton, Dymension és Bittensor tömeges nyereségre törekszik, míg a DTX Exchange ellopja a reflektorfényt

Vendégbejegyzés A jelenlegi piaci helyzet masszív fejlemények küszöbén áll. A sok közül a spot Ethereum ETF indítása van a csúcsponton. A Dymension (DYM), a Bittensor (TAO) és...

A Polygon a második helyen áll az Ethereum után a tokenizált eszközök piacán

A Polygon alapítója, Sandeep Nailwal szerint a Polygon immár a második helyen áll az Ethereum után, mint a legnépszerűbb tokenizációs platform. Ezt a vélményt támasztja alá...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!