A Raboo 100-szoros növekedését jósolják az indulás után. Az USDT és USDC árai stabilak maradnak

-


Vendégbejegyzés


Az USDT és USDC stablecoinok olyan befektetési alternatívák, amelyek nem szenvednek akkora ingadozást, mint más kriptoeszközök, például a mémcoinok.

Míg a stabilitást sok befektető értékelheti, éppen a piaci volatilitás az, ami megnyitja az utat a nagy nyereségek előtt.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Példa erre a Raboo, mivel az elemzők a natív token árfolyamának 100-szoros növekedését várják a bevezetés napján.

A projekt már az előértékesítés 3. szakaszában is potenciált mutat, és sok kereskedő figyeli a várható növekedést, amelyet egy ilyen alacsony kezdeti befektetés hozhat.

Olvasd el a cikket, hogy megismerd és részese légy 2024 legizgalmasabb mémcoinjának.

USDT: Stabilitás rekord nyereséggel

A források szerint csak idén a Tether (USDT) piaci kapitalizációja elérte a fontos mérföldkövet, meghaladta a 111 milliárd dollárt.

Minden kétséget kizárva a tulajdonosai számára, ez az egyik legmegbízhatóbb stablecoin a kriptográfiai ökoszisztémában.

Ennek nagy része pedig az amerikai dollár értékéhez való közelségének köszönhető. 2024 első negyedévében a Tether Holdings 4,52 milliárd dolláros nettó nyereséget ért el, ami elsősorban a Bitcoin és az arany nyereségének köszönhető.

A stabilitás sok befektetőt vonz, bár a token nem rendelkezik 100-szoros felértékelődési potenciállal, mint egyes altcoin projektek.

Az olyan új blokkláncokkal való integráció azonban, mint a TON és a Celo, növelheti a hálózat felhasználóinak számát.

A Tether vezérigazgatója kijelentette, hogy az USDT bevezetése a TON-ban növeli az aktivitást és a likviditást, és a hagyományos pénzügyi rendszerhez közelebbi pénzügyi élményt kínál.

USDC: A token mögött álló projekt új távlatokat keres

Az USDT-hez hasonlóan az USDC árfolyama is az amerikai dollárral megegyező.

A stablecoin a Circle gondozásában van, amely a januárban közzétettState of the USDC Economy 2024” jelentésben tárta fel számadatait.

A token több blokkláncba is integrálódott, és meghaladja a dollárbilliókat a tranzakciókban.

A vállalat pedig fontolgatja az USDC tőzsdei bevezetését (IPO), hogy még hitelesebb legyen a pénzügyi szektorban.

A kriptoeszköz piaci kapitalizációja elérte a 33,5 milliárd dollárt, és tovább emelkedik.

A token ára stabil marad, kis ingadozásokkal 1 dollár körül. 100-szoros árfolyam-kiugrások, amelyek izgatják a befektetőket, ugyan nem láthatók, de a platform által hozott intézkedéseket, amelyek garantálják az USDC tartalékok esetleges hiányának fedezetét, a piac jó véleménnyel van a vállalatról.

Raboo (RABT): a 100x-os hozamjóslás megmutatja a SocialFi, a MemeFi és a blokklánc kombinációjában rejlő lehetőségeket

A mémek piacát 62 milliárd dollárra értékelik, és ebbe a kriptovaluták mindenükkel beszálltak.

A stabil árakat keresőkkel ellentétben, például az USDT és USDC tulajdonosokkal szemben a mémek és a digitális világok egyesítése a hozamlehetőségek miatt vonzó.

A Raboo, amely az előzetes értékesítési fázisban 0,003 dollárról 0,0042 dollárra emelkedett tokenenként, a piaci tőkeérték alapján a 20 legnagyobb kriptovaluta közé kíván kerülni.

raboo

A 100-szoros növekedési előrejelzés nem a bizonytalanság jeleként értékelhető. A projektet a SOLIDProof auditálta, és az Ethereum hálózatán fog működni.

Ahogy a CryptoSlate adatai rámutatnak, az AI kriptopiac körülbelül 150%-kal nőtt. A mémek pedig sikeresek.

A saját közösségi médiatartalmak pénzzé tételének lehetősége sok felhasználót ragad meg.

A Raboo egy elkötelezett közösséget kíván támogatni, amely a hálózat ökoszisztémájában való részvétellel tokenjutalmakat szerez.

Következtetés

Az olyan stablecoinok, mint az USDC és az USDT nagyra értékeltek stabilitásuk miatt.

De a RABT-hoz hasonló mémcoinok, ahol minél többet vállalsz, annál többet keresel, 100-szoros hozamot kínálhatnak.

A Raboo egy biztonságos Post-to-Earn platformon fogja összekapcsolni a mémecoinok rajongóit a világ minden tájáról. Csak hozzátok el az ötleteket, hogy jutalmakra áhítozzatok.

A Raboo előértékesítésében itt vehet részt.

Telegramhttps://t.me/RabootokenPortal
Twitterhttps://twitter.com/Raboo_Official

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

A rendőrség tudja, hogy nem csak a bűnözők használják a bitcoint

A Chainalysis csütörtökön tett közzé egy blogbejegyzést, amelyben bemutatták a bűnüldözés és a kriptopénzek kapcsolatáról szóló tanulmányuk eredményeit. A cég több, mint 800 közszolgálati alkalmazottat...

Bitcoin (BTC) árfolyam elemzés 06.22.

Prémium Bitcoin (BTC) A 65.000 dolláros támasz elvesztése után a Bitcoin (BTC) árfolyama most minden erejét latba vetve próbálja tartani a 64.000 dolláros támaszt. A token feletti eladási...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!