Solana (SOL) technikai elemzés 05.21.

-

Prémium tartalom!

Üdvözlünk a prémium oldalunkon! Az iratkozz fel gomb megnyomása után regisztrálhatsz az e-mail-címeddel, és két prémium csomag közül választhatsz – havi vagy éves előfizetést. Kriptoworld Prémium csoportunk azt a célt tűzte maga elé, hogy segítsen a kriptopénz világának felfedezésében és megértésében. Az összes tag hozzáférést kap a legfrissebb piaci hírekhez, elemzésekhez és a legjobb befektetési lehetőségekhez a piaci trendek alapján. Ezenkívül a tagok hozzáférést kapnak exkluzív, discord szobához, ahol szakértők osztják meg tapasztalataikat és tudásukat a kriptopénzek világában. Csatlakozz most a Kriptoworld Premium csoportunkhoz, hogy előnyöket juthass a kriptopénzek piacán!
Havonta akár egy pizza áráért! 🙂

Prémium

Solana (SOL)

A Solana (SOL) ára olyankor mutatott erőt, amikor a Bitcoin és az Ethereum árai egy nagyon szűk tartományon belül konszolidálódtak.

A legújabb bikás lökés a szinteket 180 dollár fölé emelte, ami az 175 és 195 dollár közötti kritikus ellenállási zónán belül van.

Mivel a piacok mostanra reményteljesebbé váltak a közelgő tendenciát illetően, a SOL árfolyam-rally fölött medvés felhők kezdtek lebegni.

A SOL árfolyama medvésen kezdte a napi kereskedést, és jelentős eladási nyomás keringett a feje felett.

Az árfolyam rövid távon a 185 dollárnál található ellenállás és potenciális megfordulási zóna közelében mozog.

Tekintettel az Elliot-hullámok elméletére, úgy tűnik, hogy a SOL árnak sikerült befejeznie a C fő hullám 5. hullámát.

Ha a felfelé irányuló vonal áttörésre kerül, akkor a C hullám vége megerősíthető, és ennek eredményeképpen a SOL ár attól tart, hogy hamarosan az ideiglenes támogatási zónába megy le.

A 4 órás grafikonon az árfolyam emelkedő trendben található, de felkészült arra, hogy egy figyelemre méltó visszahúzódáson menjen keresztül.

Azután, hogy a medvék beavatkozása miatt nem sikerült az emelkedő párhuzamos csatorna ellenállása fölé emelkednie, a SOL árfolyam felkészült arra, hogy medvés visszahúzódással nézzen szembe, és elérje a csatornán belüli emelkedő trendvonalat.

Amennyiben a bikák nem tudják tartani a rallyt a trendvonalon, amely 175-177 dollár körül esik, a bontás az 160 dollár alatti szinteket húzhatja, amely az egyik döntő trendforduló zóna.

Ezenkívül az RSI a felső küszöbérték fölé emelkedett, a túlvásárolt zónába lépett, és medvés visszaesésen ment keresztül.

Ráadásul félő, hogy folytatódhat a lefelé irányuló tartomány, ami növelheti a kriptóra nehezedő eladási nyomást.

Így a következő néhány óra a nap zárásáig rendkívül fontos a Solana (SOL) árfolyam-rallye szempontjából, mivel egy medvés visszahúzódás eltörölheti az elmúlt hetekben elért összes nyereséget.

A precíziós kereskedés itt kezdődik, Útmutató a TradingView sikeres használatához!


FONTOS: Az itt megtalálható oktatási anyag nem minősülnek befektetési tanácsadásnak. Szimplán ismeretterjesztő, informatív céllal jöttek létre. Ezen információk felhasználójának tudnia kell, hogy a piac kiszámíthatatlan és kereskedései után vállalnia kell a következményeket. A sikeres, profitábilis kereskedés nem garantált. Megosztom a gondolataimat, kereskedéseimet, pozíciómat, de felelősséget nem tudok és nem is fogok érte vállalni. Minden ember más kockázattűrő képességgel rendelkezik, ezért nem lehet mindenkinek egy általános választ adni, ami megfelelő lenne. Egyediek vagyunk. Ami valakinek jó befektetés, az másnak nem biztos. Ilyenkor fontos, hogy személyre szabottan kell döntést hozni, hiszen mindenki más gazdasági helyzete, célja, illetve gondolkodásmódja.


Nem ígérek / ígérünk semmilyen fix hozamot, profitot, amit a kereskedésekkel el tudsz érni.

Legfrissebb bejegyzéseink

Venni vagy eladni az XRP-t? Az Arbitrum árcsökkenése miatt a tulajdonosok elővásárlási lázba jönnek!

Vendégbejegyzés Eddig hosszú év volt a kripto befektetők számára. A Bitcoin megfeleződésével és a kriptovilág nagy érméit övező egyéb drámákkal együtt a tulajdonosoknak alkalmazkodniuk kellett, vagy...

Újabb jogi eljárással néz szembe a Ripple Labs a CEO „félrevezető kijelentései” miatt

Az Egyesült Államok szövetségi bíróságának bírája zöld utat adott a Ripple Labs ellen indított polgári értékpapír-pernek, elutasítva a vállalat gyorsított eljárásra vonatkozó ajánlatát. A perben...

Nem csak nekünk van melegünk: a DOGE, a SHIB és a PEPE gurul lefelé a kripto domboldalon

Vendégbejegyzés A DOGE, a SHIB és a PEPE érmék bizony verejtékben fürödnek, annyira erősen kínlódnak, hogy megállítsák a zuhanást. Amíg összeszedik magukat, jó, ha körbenézünk olyan...

A blokkláncok macOS-e? 60%-kal növelte DEX-volumenét a Solana májusban

A decentralizált tőzsdék (DEX-ek) májusi növekedési volumenének több mint 60%-át a Solana blokkláncon regisztrálták a Pantera Capital kockázati tőkecég által összeállított adatok szerint. E növekedés mögött...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!