A profit maximalizálása a Bitcoin feleződése előtt: 3 altcoin, amit figyelni kell

-


Vendégbejegyzés


2024-ben a kriptopiacon optimizmus uralkodik, amit a főbb kriptopénzek, mint a Bitcoin (BTC) és az Ethereum (ETH) oldalazó kereskedése és az előző év negyedik negyedévében tapasztalt enyhe fellendülés jellemez.

A Bitcoin spot ETF-ek jóváhagyása, valamint az Ethereum ETF-ek és a Bitcoin közelgő feleződésének várakozása kulcsfontosságú tényezők, amelyek ezt az optimizmust elősegítik.

A piacot azonban az óvatosság is jellemzi. Úgy tűnik, hogy a „buy the rumor, sell the news” elv érvényesül.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Bitcoin felezés, amely esemény csökkenti az új bitcoinok bányászatáért járó jutalmat, és amelyet inflációellenes intézkedésnek tekintenek, várhatóan a kínálat korlátozásával támogatja a piaci árakat.

Ebben az összefüggésben több altcoin is felbukkant, mint a Bitcoin (BTC) és Ethereum (ETH) vásárlóinak potenciális vetélytársai.

Erős sajátosságaik és alacsonyabb volatilitásuk miatt az alább felsorolt kriptopénzek közül néhányról azt feltételezik, hogy még a felezés előtt masszív emelkedést tapasztalhatnak.

Olvasd tovább, hogy megtudd, melyek azok.

 

ScapesMania leleplezése: A feltörekvő kriptocsillag

A változékony kriptopénzpiacon a kereskedők és a rajongók kihívásokkal küzdenek a jövedelmező vállalkozások azonosítása során.

A befutott óriások és a feltörekvő projektek a lehetőségek és az akadályok keverékét teremtik meg, megnehezítve a jelentős hozamok keresését.

Bizonytalanság közepette a növekedési potenciállal rendelkező projektek új perspektívát nyújtanak a kripto rajongói számára.

Olvasd tovább, hogy felfedezd az egyik ilyen ígéretes projektet, a ScapesManiát.

bitcoin

A ScapesMania legfontosabb mérföldkövei

A ScapesMania februári pénzgyűjtő kampányának befejezéséhez közeledve egyre nő a várakozás.

A közelgő bevezetés a népszerű tőzsdei platformokra új magasságokba repítheti a ScapesMania tokent.

A projekt már több mint 5.000.000 dollárnyi összeget biztosított a közönség és a kiskereskedők hozzájárulásaiból.

Bár az előértékesítés még folyamatban van, lehetősége van arra, hogy kedvezményes áron szerezze be a tokenjeit. Cselekedjen gyorsan, mielőtt túl késő lenne!

Ami megkülönbözteti a ScapesManiát

A kriptoprojektekkel zsúfolt világban a ScapesMania több megkülönböztető jellemzője miatt is kiemelkedik:

  • Stratégiai bevezetés utáni marketing: A ScapesMania sikerhez vezető útja a bevezetés utáni marketinggel kezdődik, amelyet egy széleskörű szakértelemmel rendelkező csapat irányít.
  • Gyakorlatiasság egy telített piacon: A ScapesMania jelképe kiemelkedik a mémekkel teli piacon, elkerülve a hype-ot és a piramisjátékokat. A projekt a praktikusságot hangsúlyozza, és inkább a tartalomból, mint a szenzációhajhászásból él.
  • Előnyök a token tulajdonosok számára: A digitális eszközök birtoklásán túl a ScapesMania egyedülálló előnyöket kínál a projekt résztvevői számára, hogy elkötelezettek és motiváltak maradjanak.

>>> Ne hagyja ki az elővásárlási kedvezményt – az utolsó napok, hogy cselekedjen! <<<

A Web3 közösség megerősítése

A ScapesMania közösségének felhatalmazása túlmutat a tokenek tulajdonlásán:

  • DAO kormányzás a befolyásért: A ScapesMania a DAO-kormányzás révén felhatalmazza közösségét, lehetővé téve a token-tulajdonosok számára, hogy befolyásolják a projekt irányát. Ez a befolyás kiterjed a 376 milliárd dolláros alkalmi játékiparra is.
  • Bónuszlehetőségek: A ScapesMania tokenek megszerzése összesen akár 102%-os bónuszokat is felszabadít. Ezen felül a tulajdonosok ajánlói jutalmat kaphatnak, ha bemutatják a ScapesManiát barátaiknak.

A ScapesMania szilárd alapjai

A ScapesMania egy díjnyertes csapattal büszkélkedhet, amely támogatást szerzett egy blokklánc iparági óriástól.

A projekt alkotói aktívan részt vesznek egy több mint 60.000 követőből álló közösségben.

A legújabb fejlemények lendületet mutatnak, mivel a 20.000 dollárt meghaladó befizetésekkel rendelkező kriptobálnák a ScapesManiát választják potenciális nyertesüknek.

Az előértékesítési lehetőség megragadása

Az előértékesítés visszaszámlálásával a lehetőség, hogy kedvezményes tokeneket kaparintsanak meg, egyre jobban kicsúszik a kezükből.

Használja ki a lehetőséget, hogy csatlakozzon ehhez a feltörekvő csillaghoz – cselekedjen most!

bitcoin

bitcoin

Ha már benne vagy mindabban, amit a ScapesMania kínál, akkor van egy egyedülálló lehetőség számodra: egy speciálisan felajánlott kód, az YRK805.

A korlátozott ideig érvényes ajánlat a cikk megjelenése óta csak korlátozott ideig érvényes.

Ez a legjobb esélyed, hogy 10%-os bónuszt kapj, miután a pénztárnál beírtad az YRK805 kódot egy speciális mezőbe, úgyhogy cselekedj gyorsan, az óra ketyeg.

Ethereum (ETH): A bikás kilátások közepette ellenállás kihívások

Az Ethereum (ETH) a közelmúltban bikás struktúrát mutatott a heti grafikonon, jelentős ellenállási szintekkel 2,400 és 2,600 dollárnál.

A Bitcoin (BTC) spot ETF jóváhagyásáról szóló hírek rövid időre a 2,7 00 dolláros helyi csúcsra repítették az Ethereumot, de ezen a szinten visszautasítással szembesült.

A heti piaci struktúra továbbra is bikás, a 2,100 dollár a magasabb mélypont. Az Ethereum (ETH) árfolyammozgása azt sugallja, hogy a 2100-2200 dolláros sáv egy kulcsfontosságú keresleti zóna.

A 2370 dolláros ellenállás kihívást jelenthet az Ethereum (ETH) bikák számára. Az Ethereum (ETH) jövője óvatosan optimistának tűnik.

A 2420 és 2450 dollár közötti tartományban a becslések szerint közel 3 milliárd dolláros likviditási szintek vannak, a magasabb szinteken további ellenállással.

Solana (SOL): DePIN piaci részesedése

A Solana (SOL) az utóbbi időben megugrott, csatlakozva más jól teljesítő kriptovalutákhoz.

A Solana (SOL) token jelentősen emelkedett, elérve a legmagasabb pontját január közepe óta.

A Solana (SOL) szerepe a mém érmék iparágában, különösen a Bonk és a Wen tokenek felemelkedésével hozzájárult a teljesítményéhez.

A Solana (SOL) token január 23-án egy hosszú lábú Doji-mintát alakított ki, ami egy lehetséges visszafordulást jelez, és az 50 napos és 100 napos exponenciális mozgóátlag (EMA) felett maradt.

A Solana (SOL) kilátásai bikásak, mivel közeledik a 100 dolláros pszichológiai szinthez.

E szint feletti áttörés további emelkedést eredményezhet a tavalyi 126 dolláros csúcs felé, ami 27%-os növekedést jelent a jelenlegi szinthez képest.

Avalanche (AVAX): A hirtelen megugró piaci teljesítmény

Az Avalanche (AVAX) nemrégiben 10%-os árfolyam-ugrásnak volt tanúja az elmúlt héten, amivel a piaci tőkeérték alapján vezető kriptopénzek között az egyik legnagyobb erősödésnek örvend.

Ez az ugrás az Avalanche (AVAX) árfolyamát 36 dolláros 10 napos csúcsra emelte, amit a napi kereskedési volumen 34%-os megugrása kísért.

Az Avalanche (AVAX) közelmúltbeli árfolyam-emelkedése az Avalanche alapú decentralizált közösségi alkalmazás, a The Arena fokozott aktivitásához kapcsolódhat.

Az Avalanche (AVAX) közvetlen kilátásai bikásnak tűnnek, a megnövekedett keresletnek a határidős piacon és a The Arena alkalmazás növekvő népszerűségének köszönhetően.

Következtetés

2024-ben a kriptopiacot az óvatos optimizmus és a stratégiai pozícionálás keveréke jellemzi, különösen a közelgő Bitcoin-feleződéssel összefüggésben.

Különösen az altcoinok, mint például a ScapesMania vonzzák a figyelmet, mint potenciális lehetőségek a hozam maximalizálására a felezés előtt.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

A legjobb 3 Ethereum token, amivel 2024-ben kriptomilliomossá válhatsz

Az Ethereum tokenek hatalmasat emelkedtek a kriptopiacon az Ethereum ETF-ek jóváhagyásával kapcsolatos közelmúltbeli bejelentés miatt. A kriptoelemzők arra számítanak, hogy az Ethereum hálózat és az összes...

Top 5 altcoin, hogy egy kis befektetésből vagyont termeljünk

A kriptopiac 2024-ben is pezseg. Elérkezett lehet a pillanat, hogy felfedezzük az altcoinokat, amelyek hatalmas potenciális nyereséget kínálhatnak. Ez az útmutató öt olyan ígéretes lehetőségbe...

Tranzakciós adót vezetne be Törökország a kriptokereskedésre

Törökország új adók bevezetésére készül, beleértve a kriptopénz-kereskedelemre kivetett 0,03%-os tranzakciós adót, egy jelentős adóügyi reform részeként. A lépés célja az ország 2023-as földrengések okozta...

Mark Cuban szerint a „Gensler” miatt Biden elveszítheti az elnökséget, a DTX Exchange túlszárnyalhatja az olyan DeFi titánokat, mint a Chainlink és az Avalanche

Vendégbejegyzés Mark Cuban szerint a SEC elnöke, Gary Gensler nagyban befolyásolhatja a következő elnökválasztást. Cuban úgy véli, hogy szigorú politikája Joe Biden elnöki székébe kerülhet az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!