A Polygon (MATIC) 5%-kal emelkedett az új partnerség bejelentése után

-

A Polygon (MATIC) ma kivonja magát a piacon a tartósan csökkenő medvés trendből, mivel 0,5613 dolláros árfolyamon cserél gazdát, miután az elmúlt 24 órában 5%-ot emelkedett.

A jelenlegi előrejelzés is azt mutatja, hogy a Polygon egy ugrásszerű emelkedésen van, ha a hétnapos kilátásait a megfelelő perspektívába helyezzük.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A Polygon feltámadása különösen a Casio elektronikai gyártóval való legújabb partnerségén alapul, amely az ikonikus G-Shock óra non-fungible token (NFT) creator átadását a Layer 2 skálázási megoldáson.

Az alkotói belépő hozzáférést biztosít az innovátorok számára, hogy hozzáférjenek a projektnek dedikált Discord-csatornához.

A frissítés szerint körülbelül 15 000 NFT-alapú G-Shock creator pass lesz, amelyet a felhasználók szeptember 23-tól kezdhetnek el igényelni.

A G-Shock NFT belépők esetében különböző terjesztési szakaszok vannak, a Casio ügyfelei a cég Casio ID azonosítójával szeptember 23. és 26. között vehetnek részt az előzetes terjesztési szakaszban, míg a nagyközönség szeptember 26. és 29. között vehet részt az NFT forgalmazási szakaszában.

Amint azt a Casio megjegyezte, a G-Shock NFT bérletek mögött álló fő cél az egyszerűség és a befogadás, ami alátámasztja, hogy a cég miért a Polygont választotta a preferált láncnak.

A Polygon növekvő ökoszisztémája

A Polygon a növekvő ökoszisztémájának köszönhetően a közeljövőben további fellendülésre van berendezkedve.

Az elmúlt év során a Polygon több olyan intézmény befogadását tapasztalhatta, amelyek a szélesebb Web3.0 ökoszisztémába lépnek be, hogy elindítsák NFT elkötelezettségi belépőiket.

A Polygon ilyen mértékű felkarolásával a MATIC iránti kereslet a közeljövőben növekedni fog, ami felfelé irányuló nyomást gyakorol az árra.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A Polygon körülbelül 81%-kal az eddigi legmagasabb árfolyama (ATH) alatt kereskedik, ami azt jelenti, hogy nagyobb hajlandósággal rendelkezik a növekedés befogadására, amely az ökoszisztémában a partnerségek sorozata révén mindenképpen megjelenik.

Olvastad már? Az Egyesült Királyságban terjednek a kriptocsalások

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Stellar (XLM) technikai elemzés 10.02.

Prémium Stellar (XLM) A Stellar (XLM) a szeptemberi veszteségek miatt a szerkesztési időben még mindig elnyomták a Stellar árfolyamát. Annak ellenére, hogy a Bitcoin (BTC) az írás időpontjában...

A Polkadot NFT-k veszítenek népszerűségükből

A Polkadot (DOT) NFT-aktivitásának csökkenését tapasztalta az elmúlt héten, ami aggodalomra adott okot. A Polkadotnak azonban van pár projektje, vajon a hálózat meg tudja-e fordítani a...

Nagyot ment a Wall Street Memes, már 120 millió dollár a piaci kapitalizáció

Vendégbejegyzés A csak nemrégiben jegyzett Wall Street Memes ($WSM) mém érme kirobbanó formában van.  A WSM token árfolyamértékeire ránézve pénteken azt láthattuk, hogy 40% körüli emelkedésnél jár:...

A Bitcoin augusztusa óta először emelkedik 28.000 dollár fölé

A Bitcoin (BTC) több mint hat hét óta először törte át a 28.000 dolláros határt, és a befektetők azt remélik, hogy a kitörés megnyitja az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!