A Poloniex, amely idén februárban egyesült a Circle pénzügyi céggel, jelenleg a 47. legnagyobb kriptotőzsde a világon.

 

Vegyél részt promóciós játékunkban, és vidd el a több mint 20.000 forint összértékű nyeremények egyikét!

A Poloniex is beszállt azon egyre gyarapodó tőzsdék közé, akik be akarnak törni az intézményi befektetős piacára derült ki egy december 4. blogbejegyzésből. Ez a piac sokak szerint jelentősen hozzájárulhat a jövőben a kriptopénzek árfolyamának emelkedéséhez.

„ A kis- és nagybefektetők is számos kriptopénz közül választhatnak, kiépített segítségrendszerrel és jól működő API (alkalmazásprogramozási interfész) szolgáltatásokkal.„ A Poloniex arra koncentrál, hogy megfeleljen a befektetők elvárásainak”

A szolgáltatások felhasználóinak lehetőségük lesz legalább 250.000 dolláros üzletek megkötésére.

A szolgáltatás indítása mellett a cég december hónapra minden kereskedő számára ingyenessé teszi a BTC/USDC váltást.

Annak ellenére, hogy a Bitcoin és altcoinok értéke továbbra is csökkent az elmúlt hetekben és hónapokban, az intézményi befektetők érdekeltsége továbbra is nő.

Az iparágon belüli óriásokon kívül (mint a Coinbase) olyan cégek is elkezdtek kriptopénzek után kacsingatni, mint a Fidelity Investments és az Intercontinental Exchange.

Egy októberi cikk szerint az intézményi befektetők hajtották végre a legtöbb 100.000 dollár fölötti kriptopénzvásárlást az elmúlt időszakban, leváltva a magas jövedelmű magánszemélyeket ezen a téren.

 

Forrás: cointelegraph.com

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyd ki a többi hírt, és iratkozz fel hírlevelünkre. Ne felejtsd el nyomon követni oldalunkat a Facebookon és az Instagramon. Legyen szép napod!

Ha tetszenek a posztok és az oldalam, illetve szeretnéd támogatni a munkámat, akkor itt megteheted:

BTC: 37Vhz41ZecsMqmDkCntAmY8JUsu6Jp32DC

LTC: MGfcUc7YSHLbYuoEEaoFvhZBLRW1KuSnRE

ETH: 0x7A653baD688C5c09C2D8A4A1eb39C1505e48CaCd

KÖSZÖNÖM!