A Pepe Coin példátlan érdeklődésnek örvend: Mi a következő nagy kripto felfedezés?

-


Vendégbejegyzés


Az utóbbi hét napban egy népszerű mém érme, a Pepe Coin (PEPE) masszívan erősödött, és mostanra az egyik legtöbbet kereskedett érme lett ugyanezen időszak alatt.

Ezzel hatalmas figyelmet keltett, és a kereskedési volumene és piaci tőkeértéke is megnőtt.

Ahhoz, hogy pontosan tudjuk, mikor történnek ilyen mozgások, éjjel-nappal tartó piacfigyelésre és a frissítések, trendek és a piaci szereplők tevékenységének folyamatos figyelésére van szükség.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az RCO Finance (RCOF) mindezt egy többszörösen gazdag platformmal valósítja meg, amely számos előnyt és kedvezményt biztosít a befektetőknek.

A Pepe Coin meglepetésszerű felfutása: A fenomén kicsomagolása

A Pepe érme birtokosai túlságosan örülnek az érme elmúlt 24 órában tapasztalt nyereségének.

A közelmúltban az érme 281%-os növekedést ért el a kereskedési volumenben, így soha nem látott magasságba, 2,89 milliárd dollárra emelkedett, és a Coinmarketcap listáján a 24. helyre került.

Sőt, e 24 érme közül a Pepe Coin (PEPE) teljesített a legjobban az elmúlt hét napban, 32,9%-ot erősödve ezzel.

Ez a fellendülés jelentős figyelmet és érdeklődést váltott ki, így a Pepe Coin (PEPE) a világ 10 legforgalmasabb érméje közé került.

A PEPE már most felülmúlta más mémalapú érmék, köztük a Dogecoin (DOGE) teljesítményét.

Ha a coin folytatja ezt a fellendülést, akkor még feljebb léphet a listán, és a világ 20 legjobb coinja közé kerülhet kizárólag a piaci tőkeérték alapján.

A mémtől a mainstreamig: Pepe Coin valószínűtlen felemelkedése

A Pepe valószerűtlen szárnyalása főként a jól ismert befektető, Pepe Bálna kereskedési tevékenységéből eredt.

E befektető nemrégiben 250 milliárd dollárt helyezett el PEPE tokenekben, amelyek értéke 2,67 millió dollárnak felel meg.

Ezzel a letétbe helyezéssel a bálna 3,6 millió dolláros nyereséget ért el az eredetileg 474,95 milliárd PEPE megvásárlásával. Emellett egymagában is fel tudta tornászni az érme értékét 0,0000104 dollárra.

A befektetők lelkesen követték ezt a fejleményt, spekulálva a PEPE jövőjéről és más tokenekről.

Mivel azonban e tokenek értéke mindig emelkedik és csökken, sokan valószínűleg inkább megfigyelik és figyelik az események alakulását, minthogy jelentős mennyiségű PEPE token megszerzésére ugranak.

Néhányan azt a kérdést teszik fel, hogy „melyek a következő piaci mozgatórugók, és milyen új technológiát és innovációt vezethetnek be?”.

pepe

A következő nagy kripto felfedezés: Mi van a horizonton?

Az RCO Finance (RCOF) egy decentralizált pénzügyi (DeFi) kereskedési platform, amely számos olyan funkcióval rendelkezik, amelyek célja a kriptokereskedés átalakítása és forradalmasítása.

A mesterséges intelligenciát (AI) és a nagy teljesítményű gépi tanulási technológiát kihasználva ez a platform a kriptopiac élére helyezi Önt, lehetővé téve, hogy több tíz, sőt száz lépéssel előrébb járjon.

Az AI-alapú befektetések előnyeit kihasználva betekintést nyerhet és követheti a trendeket, amelyek segítenek megalapozott döntéseket hozni a különböző kriptókba való befektetéssel kapcsolatban.

Emellett automatikusan tokenvásárlásokat is végezhet, és digitális eszközeivel hagyományos eszközökkel kereskedhet anélkül, hogy fiat valutára váltana.

Az RCOF előértékesített tokenjei mindössze 0,0127 dollárba kerülnek, a korai befektetők pedig exkluzív bónuszokban részesülnek, mint például nyereményjátékok és a kereskedési díjak 40%-a.

További információ az RCO Finance előértékesítésről:
Látogasson el az RCO Finance Presale oldalára
Csatlakozzon az RCO Finance közösséghez

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Notcoin (NOT) árelemzés: A kriptopiac feltörekvő játékosa

A Notcoin, egy népszerű Telegram-alapú kriptopénz, az elmúlt 24 órában figyelemre méltó árfolyam-emelkedésen ment keresztül. Ez az emelkedés a kereskedési volumen lenyűgöző növekedésével jár együtt, amely...

A Cardano a 20-napos EMA alatt – 10 %-os csökkenés jele lehet a…

A Cardano (ADA) június 7-én a 20 napos exponenciális mozgóátlaga (EMA) alá esett, és azóta közel 10%-kal csökkent az értéke. A CoinMarketCap szerint a cikk írásakor...

Mexikó 3. leggazdagabb embere a bitcoin vásárlását javasolja

Ricardo Salinas Pliego, a Salinas csoport elnöke és Mexikó harmadik leggazdagabb embere határozottan támogatja a Bitcoint. A befektetőket az úttörő kriptovaluta vásárlására buzdítja. A mexikói milliárdos...

A jövedelemadó eltörlését javasolja Donald Trump

Donald Trump amerikai elnökjelölt és korábbi 45. elnök azt az ötletet vetette fel, hogy az országban szüntessék meg a jövedelemadót, és azt vámokkal helyettesítsék. Június 13-án...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!