A PEPE árfolyammozgása ezektől a bálnáktól függ

-

Az Etherscan adatai július 10-én hatalmas PEPE átutalásról számoltak be. Ismeretlen pénztárca 9 trillió PEPE tokent utalt át 82 millió dollár értékben a Bybitre.

Ez a transzfer akkor történt, amikor a PEPE árfolyama körülbelül 9,7%-kal emelkedett. A várakozásoknak megfelelően ez táplálta a kíváncsiságot a lehetséges jövőbeli árnövekedéssel kapcsolatban.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A feladó 0x88a14933…23e323ade3 néven azonosított címe nem ismeretlen a nagy aktivitástól vagy a gyakori tranzakcióktól.

pepe
Forrás: Etherscan

Jelenleg a cím 100,22 ETH egyenleggel rendelkezik, ami 311 399 dollár értékű. A cím emellett 29 különböző tokenben 275 325 480 dollár értékű tokeneket is tart.

Ezen a címen a közelmúltban több nagy értékű Ethereum átutalást is végrehajtottak a Bybit forró pénztárcájára, többek között 2.900 ETH, 8.000 ETH, 10.000 ETH és több 9.000 ETH tranzakciót.

A feladó aktívan utalt különböző tokeneket, ami változatos kereskedési tevékenységre utal. Gyakori tranzakciós története potenciális likviditáskezelési stratégiákra utal.

A PEPE bálna aktivitás és elosztása

Az IntoTheBlock szerint a bálnák jelentős részeket birtokolnak ebből az altcoinból, a legnagyobb tulajdonos a teljes kínálat 12,17%-ával rendelkezik.

A másik oldalon a PEPE bálnák eloszlásának elemzése azt mutatta, hogy a befektetők kevesebb mint 1%-ot tartanak.

A nagy tranzakciós volumenek kiugrása a történelmi adatok szerint gyakran pozitívan korrelál az árfolyam-emelkedéssel.

Így például 2023 májusában és 2024 márciusában jelentős áremelkedések követték a tranzakciós volumen kiugrásokat.

Forrás: IntoTheBlock

A Coinglass adatait tovább elemezve jutott hozzá a likviditáshoz, amelyet a bálna-aktivitás megugrása hozhatott létre. Eszerint többször is volt likvidációs tüske.

Ez a tüske jelentős ármozgásokkal is egybeesett. Ez azt jelenti, hogy a bálna-aktivitás által vezérelt magas kereskedési volumen nagyobb likvidálásokhoz vezethet. Tágabb értelemben ez azt jelenti, hogy a piac érzékeny a nagyobb ármozgásokra.

Forrás: Coinglass

A következők jönnek

A PEPE árfolyama az utóbbi időben stabil volt, jelentős ármozgások nélkül, de ez a bálna-tevékenység megváltoztathatja ezt.

A PEPE áttörheti a kulcsfontosságú árszinteket, ha elég bikás lendület halmozódik fel. Ellenkező esetben az árfolyam-konszolidáció folytatódhat a grafikonokon.

Olvastad már? A Fear&Greed Index másfél éves mélypontra ért

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

A legfőbb okok amiért az XRP ár jelentős emelkedést tapasztalhat

A kriptopiac megosztott a Ripple vs. SEC ügyben, és vegyes a véleményük a július 31-ig történő lehetséges megegyezésről vagy megoldásról. A spekulációkat tovább fűszerezve Zach Rector...

Bitcoinért kínál európai uniós állampolgárságot egy kriptoalap

Egy új alap elérhetővé tette a Bitcoin-tulajdonosok számára azt a lehetőséget, hogy a portugál aranyvízum-programon keresztül európai uniós polgárrá váljanak. Alessandro Palombo, az Unbound Fund társalapítója...

Gazdagodjon meg a választások napjáig: Az 5 legjobb altcoin, amibe érdemes most befektetni

Vendégbejegyzés A kriptopiac továbbra is nyugodt, és egy potenciális bikafutás küszöbén áll. Az altok továbbra is vonzó belépési ponton vannak, fokozatosan emelkednek és készen állnak egy...

Kamala Harris véget vethet a Ripple vs. SEC pereskedésnek?

Azok számára, akik abban reménykednek, hogy a Ripple vs. SEC per hamarosan lezárul, James Murphy ügyvéd, más néven MetaLawMan, megadja a választ. Az ő spekulációi azt...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!