A PayPal Cryptocurrencies Hub-ot indít a piacra lépés részeként

-

A PayPal bevezette a Cryptocurrencies Hub funkcióját a felhasználók egy kiválasztott csoportja számára, ami jelentős lépés a fizetési óriás azon törekvésében, hogy kripto-barát platformként határozza meg magát.

Ez az ajánlat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a PayPal-fiókjukon belül kriptovalutákkal, köztük a Bitcoinnal is foglalkozzanak, újradefiniálva a platform képességeit.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A dollárral fedezett stablecoin, a PayPal USD (PYUSD) közelmúltbeli bemutatása tovább erősítette a vállalat előretörését a digitális eszközök világában.

A PayPal által felvázolt új feltételek szerint a Cryptocurrencies Hub átjáróként fog szolgálni a kriptovaluták világában navigálni kívánó felhasználók számára.

A felhasználók kriptovalutákat vásárolhatnak és adhatnak majd el, valamint a PayPal-on keresztül fizetéseket is megkönnyíthetik.

A hub központi szerepe kiterjed a PYUSD és különböző más kriptoeszközök közötti konverzió lehetővé tételére is.

Lényeges, hogy a PayPal a kriptovaluták hubjáról szóló pontosítása szerint a felhasználók nem fogják birtokolni a tényleges digitális kriptoeszközöket az egyenlegükön belül.

Ehelyett az egyenleg az egyes kriptoeszközök meghatározott mennyiségének tulajdonjogát tükrözi.

Nevezetesen, nem minden PayPal-felhasználó kap általános hozzáférést a Cryptocurrencies Hubhoz.

A dollárral támogatott Paypal stablecointól a felhasználóbarát kriptointegrációig

A vállalat egyénileg fogja értékelni a jogosultságot. Bizonyos földrajzi korlátozások azonban érvényesek.

A Hawaii lakosai például egyelőre ki lesznek zárva a Cryptocurrencies Hub bevezetéséből.


Csatlakozz Prémium csoportunkhoz, ahol exkluzív tartalmakhoz, elemzésekhez és érdekességekhez nyílik hozzáférésed.


A PayPal lépései a kriptotérben nem jöttek ellenőrzés nélkül. A PayPal USD elindítása vegyes reakciókat váltott ki a kriptoközösségben, és vitákat váltott ki a lehetséges következményekről.

Míg egyesek a PYUSD-t az Ethereum szélesebb körű elterjedésének katalizátoraként látják, mások óva intenek a decentralizációra és a személyes eszközkontrollra gyakorolt lehetséges következményektől.


Olvastad már? Az egyik legrosszabb hírű börtönbe került az FTX tőzsde alapítója

Kiemelt kép: Bybit

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Ezért indította el a Tottenham a digitális szurkolói tokent

A Chiliz és a Socios a Tottenham Hotspur-rel együttműködve elindította a SPURS Fan Tokent, amely a sport világszintű ökoszisztémáját bővíti. A szurkolói elkötelezettség erősítése felé tett...

A PEPE 4.negyedéve ígéretesen indul, folytatódik-e a növekedés?

Aligha volt unalmas fejezet a Pepe (PEPE) békás témájú termék rövid történetében. A mémcoint szeszélyes árfolyam-ingadozásai, amelyek egy portfóliót megalapozhatnak vagy megtörhetnek, sok kriptopénz megfigyelő érdeklődését...

Jövő héten kezdődik az FTX tőzsde alapítóinak a büntetőpere

Sam Bankman-Fried, a becsődölt FTX tőzsde alapítója és ügyvezetője a jövő héten áll a bíróság elé. A vádak között csalás, összeesküvés, értékpapír-csalás, és pénzmosás is...

Miért érdemes odafigyelni az Arbitrumra?

Az Arbitrum nagyjából egy hete indította el a saját fejlesztési programját, egyfajta ösztöndíjat, és már most látszik a hálózati változásokból, hogy a kezdeményezés megfelelő útra...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!