A Nubank kriptopénz-szolgáltatása mostantól minden ügyfél számára elérhető

-

A Warren Buffett által támogatott Nubank, a világ egyik legnagyobb digitális banki platformja mostantól kriptovaluta-kereskedelmet kínál mind az 54 millió ügyfele számára.
A Nubank bitcoint is tart a mérlegében. A saját blogjukon jelentették be, hogy a világ egyik legnagyobb digitális banki platformja mostantól minden ügyfele számára kínál kriptopénz kereskedést.
A bank mintegy 54 millió ügyfelet szolgál ki Brazíliában, Mexikóban és Kolumbiában.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!

„A Nubank Cripto a megoldás kriptovaluták vételére és eladására közvetlenül a Nu alkalmazáson keresztül. A kriptovaluták Nubankon keresztüli vásárlási lehetősége mostantól minden ügyfelünk számára elérhető. Annak érdekében, hogy biztonságosabban léphessen be ebbe az univerzumba, úgy döntöttünk, hogy először a piacon lévő legnagyobb kriptovalutákat kínáljuk: a bitcoint és az ethert.”

Az induláshoz a Nubank partnerséget kötött a Paxosszal, egy kriptovalutákra szakosodott tőzsdével. A kriptokereskedési lehetőséget először májusban jelentették be, és Brazíliában indították el az első körben.
A Nubank májusban azt is bejelentette, hogy anyavállalata, a Nu Holdings „készpénzének ~1%-át bitcoinra váltotta”.
Warren Buffett Berkshire Hathawayje jelenleg a Nu Holdings részvényese. Az amerikai értékpapír- és tőzsdefelügyelethez (SEC) benyújtott 13F-bejelentése szerint a Berkshire 2021. december 31-i állományában több mint 1 milliárd dollár értékben voltak Nu Holdings-részvények.
A Berkshire Hathaway 500 millió dollárt fektetett be a Nu Holdingsba tavaly júniusban is, hónapokkal a vállalat tőzsdére lépése előtt.
Buffett azonban nemrég azt mondta, hogy nem fog kriptovalutákba befektetni, mert azok nem termelnek semmit. A Berkshire alelnöke, Charlie Munger szerint pedig a kripto „ostoba és gonosz” dolog.

Olvastad már? Bitcoin összeomlás: Mi áll a kriptovaluta újabb összeomlása mögött?

Forrás: news.bitcoin.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin robbanásszerű emelkedése jöhet

Henrik Zeberg prominens kereskedő bikás kilátásait fejezte ki a Bitcoinról, több kulcsfontosságú tényezőre hivatkozva, amelyek alátámasztják álláspontját. Egy nemrégiben közzétett tweetjében Zeberg kiemelte a Bitcoin és...

Ethereum technikai elemzés 06.01.

Prémium Ethereum Az Ethereum árelemzése azt tükrözi, hogy a medvék átvették az irányítást a piac felett, miközben a bikák küzdenek a lendület visszaszerzéséért. Az eladási nyomás hatására...

Az amerikai befektetési bank TD Cowen bezárja kripto üzletágát

Az amerikai befektetési bank, a TD Cowen bejelentette, hogy egy évvel az indulás után bezárja kriptopénzekkel foglalkozó egységét, a Cowen Digitalt. A bank 2022 márciusában indította...

A Bitcoin újra túlszárnyalja magát, 2023 a BTC éve?

A Bitcoin meredek növekedése az amerikai bankválság közepette megerősítette a régóta támogatott narratíváját, miszerint biztonságos eszköz. Az elmúlt hónapokban a világ legnagyobb piaci tőkeértékű kriptoeszközének számító...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!