A nagy piaci szereplők ezen a héten vásárolnak kriptovalutákat

-

Miközben a 2024-es bikafutás egyre nagyobb lendületet vesz, egyes kulcsszereplők figyelemre méltó lépéseket tesznek a kriptopénzpiacon.

Ezek a piacvezetők befektetési döntései gyakran jelzik a trendeket, értékes betekintést nyújtva.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben azokat a konkrét kriptovalutákat vesszük górcső alá, amelyeket ezek a befolyásos entitások a portfóliójukba vesznek, és az olvasóknak fontos információkat nyújtanak arról, hogy hová áramlik jelentős tőke a dinamikus kriptotérben.

A BlastUP előértékesítése elérte a 6 millió dollárt, a befektetők sietnek megvenni a $BLP-t még május vége előtt.

A jelenleg is zajló BlastUP előértékesítés közel áll a befejezéshez, hiszen már átlépte a fontos küszöböt: eddig több mint 6 millió dollár gyűlt össze.

Már több mint 15.000 ügyes befektető vásárolt BlastUP tokeneket, mielőtt azok értéke az egekbe szökne.

kripto

Az előértékesítés május végéig tart, így van még egy kis idő arra, hogy növelje kriptóállományát a BlastUP-al, a robbanásszerű, akár 1000%-os hozamot ígérő eszközzel.

A BlastUP tokeneket jelenleg néhány amerikai centért árulják, de az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dollárt.

A BlastUP token birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, beleértve az Airdropban való részvételt , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakat és a stackeléssel való kamatszerzés lehetőségét.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a hatodik legnagyobb blokklánc által támogatott TVL, valódi hasznosságot kínál a DApp vállalkozások indulási platformjaként.

A BlastUP mottójával Gyorsabban nőj, többet keress, a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Aki most csatlakozik a BlastUP-hoz, az egy olyan projekt részévé válik, amely arra készül, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Az idő sürget – vásárolj $BLP-t még május vége előtt! <<

A Toncoin (TON) árfolyammozgása és jövőbeli kilátások

A Toncoin aktuális árfolyama 5,97 és 7,56 dollár között táncol. Mostanában nem volt túl forró, az elmúlt héten 6,94%-ot esett, egy hónap alatt pedig 1,42%-kal csökkent kissé.

Ám ha visszatekintünk hat hónapra, akkor már más a helyzet, hiszen 175,90%-os hatalmasat ugrott.

Most úgy tűnik, hogy az érme egy erős emelkedést követő korrekcióban van. A 46 közeli RSI-vel nem túl heves és nem túl rideg, ami jelzi a stabilabb mozgások lehetőségét.

A Toncoin következő nagy kihívása a 8,18 dolláros ellenállás áttörése.

Amennyiben az érme nem tudja tartani a 4,99 dolláros ellenállást, akkor láthatjuk, hogy a 3,39 dollár felé csúszik.

Ám a befektetéssel kapcsolatban elmondható, hogy a holnap egy új nap, és a Toncoin mindannyiunkat meglephet.

A Solana árfolyama folyamatos emelkedést mutat a jelenlegi piacon

A Solana árfolyama 135,95 és 155,10 dollár közötti sávban mozog, ami jelentős emelkedést jelent az elmúlt hat hónapban, ami 200,28%-os növekedéssel erős emelkedő tendenciát jelez.

Az előző hónapban 19,66%-os emelkedéssel folytatódott ez a pozitív széria, míg a múlt héten 16,88%-os emelkedés volt tapasztalható.

A közeli ellenállás 166,73 dollárnál található, a támasz pedig 128,43 dollárnál.

A legutóbbi ugrások ellenére az érme mozgása korrekciósnak tűnik, mivel a rövid távú 10 napos és a hosszú távú 100 napos átlagár alatt mozog.

Mivel az RSI és a Stochastic értékek nem jelzik a túlvett vagy túladott állapotot, ez inkább a további fokozatos növekedés lehetőségére utal, mint robbanásszerű mozgásokra.

A Polygon kripto ármozgása és előrejelzések

A Polygon (MATIC) árfolyama jelenleg 0,63 és 0,74 dollár között mozog. Az elmúlt héten az árfolyam 1,78%-kal emelkedett, az elmúlt hónapban pedig enyhe, 1,93%-os emelkedést mutatott.

Ezzel szemben a MATIC árfolyama az elmúlt hat hónapban 15,17%-kal csökkent.

Az érme legközelebbi ellenállása 0,82 dollárnál található, míg a támasz 0,59 dollárnál. Figyelembe véve a 30,85-ös RSI-t és a lefelé mutató MACD-t, úgy tűnik, hogy a MATIC inkább korrekciós fázisban van, mint impulzív mozgásokban.

Amennyiben áttöri az ellenállást, a következő célpont a 0,93 dollár lehet, vagy ha a csökkenés folytatódik, akkor a 0,48 dolláros szintet tesztelheti támaszként.

Render ármomentum és jövőbeli kilátások

A Render token (RNDR) jelenleg 9,63 és 11,81 dollár között kereskedik. Az elmúlt héten az RNDR értéke körülbelül 7,13%-kal csökkent, de az elmúlt hónapban jelentősen, 28,94%-kal nőtt, ami erős rövid távú emelkedő tendenciát jelez.

Hat hónapra visszatekintve, az RNDR lenyűgöző 198,23%-ot emelkedett. Míg a piac mozgása vegyes, a 100 napos átlagár 10,25 dollár körül mozog, ami némi stabilitásra utal az utóbbi időben.

Az aktuális mutatók azt mutatják, hogy az érme sem túlvett, sem túladott, az RSI 45,03-on, a Stochastic pedig 15,89-en áll.

A MACD szintje majdnem lapos, ami arra utal, hogy az érme a konszolidáció fázisában lehet. Összességében az RNDR a jelentős emelkedés után korrekciós mozgásokat végez, új terepet keresve a potenciális előrelépéshez.

Következtetés

A piacon a nagy vásárlók több érmét is felvásárolnak. A TON, a SOL, a MATIC és az RNDR mellett döntenek, de ezek nem biztos, hogy hamarosan nagy nyereséget kínálnak.

A BlastUP kiemelkedik.

Egyedülálló ötlete és a Blast ökoszisztémában elfoglalt helye nagyobb növekedési potenciált biztosít számára.

A befektetőknek, akik a következő nagy lehetőséget keresik, érdemes megfontolniuk a BlastUP-ot. Most, hogy a bikafutás előttünk áll, ez egy vonzó lehetőség.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!