A cég ingyenes online kurzusokat tart a bitcoinról. Lehet, hogy ezzel több céget is meggyőzhet?

A MicroStrategy ingyenes, online kurzusokat fog tartani a bitcoinról február 3-án és 4-én.

A magyar INLOCK-nál több mint 8% fix éves kamatot is kaphatsz kriptomegtakarításaid után.

A cég az elsők között szállt be nagy pénzekkel a bitcoinba, és ezzel elindította eddigi legnagyobb emelkedését. A Square 50 millió dollárral szállt be. Lehet, hogy még több vállalat fogja követni a MicroStrategy példáját?

Michael Saylor, a MicroStrategy vezérigazgatója azt írta, „február 3-án és 4-én ingyenes online bitcoin kurzusokat fognak rendezni vállalatok számára.”

A MicroStrategy 2020 augusztusa és szeptembere között 425 millió dollárral szállt be a bitcoin világába. Még több vásárlást és a bitcoin áremelkedését követően a cég bitcoinvagyona már átlépte a 2,3 milliárd dollárt.

Az első napon arról beszélnek, hogy szállhatnak be a cégek a bitcoinba. „Az első nap arról szól, hogy a cégeknek milyen kérdéseket kell megoldaniuk, hogy kialakítsák saját bitcoinstratégiájukat.”

Az első napon Saylor két előadást is tart. Az egyik a bitcoin makrostratégiáról szól, elmondják hogyan szolgálhat biztosítékként a bitcoin, és hogy mi áll a bitcoin intézményi elterjedése mögött.

A második előadás a vállalati stratégiákról szól, vagyis arról, hogyan tudják a vállalatok integrálni a bitcoint. A többi előadás olyan témákat érint, mint a bitcoin pénzügyi és jogi kérdései.

Érdekel a tőzsde? Szeretnél beletanulni a Bitcoin és kriptovaluta kereskedésbe? Akkor látogass el a Cryptofalka oldalára!

A második nap során a MicroStrategy „áttekintést nyújt a különböző beszállási lehetőségekről és bitcoinpiacterekről.” Itt olyan cégek szerveznek előadásokat, mint a Binance, Coinbase és a Fidelity.

A kérdés már csak az, Elon Musk is részt fog venni?

Olvastad már? Trump korábbi tanácsadója szerint a „bitcoin a 2000-es évek Amazonja”

Forrás: decrypt.co

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon. Legyen szép napotok! 🙂