A Meta állítólag az NFT-k integrálását tervezi a Facebookon

-

A Meta állítólag olyan integrációt tervez, amely lehetővé teszi a közösségimédia-felhasználók számára, hogy NFT-iket a Facebookon és az Instagramon is megjeleníthessék.
A Meta multinacionális technológiai konglomerátum a hírek szerint beleveti magát a non-fungible tokenekbe (NFT-k) egy olyan funkció integrálásával, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy NFT-iket a Facebook- és Instagram-profiljukon mutogassák.

Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A jelentés szerint a Meta jelenleg olyan prototípusokon dolgozik, amelyek lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy gyűjthető tokeneket minteljenek.
A Meta egy olyan piactér esetleges elindításáról is tárgyal, amely lehetővé teszi az NFT-k vásárlását és eladását. Bár a hír a közösségi médiát használó NFT-rajongók millióit izgathatja, az összes projekt még korai stádiumban van, és ennek megfelelően még változhat.
A hírek azt követően érkeztek, hogy a Meta több munkatárs felvételéről is döntött. Még január 12-én a Meta kezdeményezte, hogy több alkalmazottat vegyenek fel, és mintegy száz ember ugrott át hozzájuk a Microsofttól.
Eközben, hogy elkerüljék, hogy a munkatársak átpártoljanak a Metához, az Apple 50.000 dollártól 180.000 dollárig terjedő bónuszokat ajánlott fel alkalmazottainak, részvényopciókkal együtt.
A korábban Facebook néven ismert Meta átnevezése lehetővé teszi, hogy a vállalat a közösségi médián túli kezdeményezésekre összpontosítson.
Tavaly a vállalat bejelentette terveit egy olyan metaverzum létrehozására, amely összekapcsolja a fizikai élményeket az online közösségi élményekkel.
Az NFT-k világában a potenciális bevételeket egyre nehezebb figyelmen kívül hagyni. Egyre több hagyományos márka veti bele magát az NFT-térbe, és vizsgálja, hogyan lehet keresni a piacon.
Nemrég az Opensea vezető NFT-piactér havi tranzakciós volumene meghaladta a 3,5 milliárd dollárt. Ez azt jelenti, hogy csak a platformon belül naponta több mint 169 millió dollárt költenek NFT-kereskedelemre.

Az NFT-értékesítések nyomon követési statisztikái szerint az NFT-piacon eddig összesen 25 milliárd dollár értékben történt értékesítés.

Olvastad már? Egy indonéziai iszlám szervezet új fetvát bocsát ki a kriptohasználat ellen

Forrás: cointelegraph.com

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Legfrissebb bejegyzéseink

Bitcoin technikai elemzés 06.07.

Prémium Bitcoin  Az Egyesült Államok továbbra is szabályozási nyomást gyakorol a kriptovalutákra, és a Binance tőzsde ismét a figyelem középpontjába került. Egy korábbi, márciusi CFTC-bejelentés után az amerikai...

A SEC főnöke: „Nincs szükségünk több digitális valutára”

A CNBC-nek adott keddi interjújában Gary Gensler, az amerikai értékpapír és tőzsdefelügyelet (SEC) elnöke határozottan kifejtette álláspontját a digitális valutákkal kapcsolatban: "Nincs szükségünk több digitális...

Litecoin technikai elemzés 06.06

Prémium Litecoin Bár a legutóbbi amerikai SEC-bejelentés hasonlít a korábbi CFTC-bejelentéshez, az LTC-t nem említik értékpapírként. Ugyanakkor a MATIC, a SOL, az ADA és mások értékpapírként lettek kiemelve. Az...

Az ADA 7%-kal esik vissza a Binance-per miatt

A Cardano (ADA) tulajdonosok nem gondolták volna, hogy az elmúlt 24 órában 7,64%-ot zuhannak, amikor a token viszonylag jó szezont futott. Az amerikai tőzsdefelügyeletnek (SEC)...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!