A mém érmék készülnek a második árfolyam-emelkedésre, követik-e a főbb altcoinok?

-

A Bitcoin nemrég azzal került a címlapokra, hogy történelmi csúcsot ért el. Eközben a mém érmék egy második árfolyam-emelkedésre készülnek.

A nagyobb altcoinok követhetik a példát. Mindez a kripto befektetők érdeklődésének lehetséges eltolódására utal, így releváns időzítés, hogy megvizsgáljuk a digitális valutapiac szélesebb körű dinamikájára gyakorolt hatásukat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A BlastUP előértékesítése: A Blast ökoszisztéma első Launchpadja élőben!

A BlastUP egy úttörő launchpad a Blaston, az élvonalbeli Layer 2 megoldáson, amely mindössze 35 nap alatt gyorsan elérte az 1 milliárd dollár összértéket zárolva.

A BlastUP a pénzügyi technológia élvonalában áll, és a „Gyorsabban nőj, többet kereshetsz” mottót képviseli.

mém érmék

A BlastUP aprólékos projekt-szűréssel biztosítja, hogy csak a legkiválóbb kaliberű projektek jussanak el ökoszisztémájába.

Emellett a platform passzív jövedelemszerzési lehetőségeket kínál a staking és a farming révén, ezzel is hangsúlyozva elkötelezettségét az igazságos és kifizetődő környezet előmozdítása iránt.

A BlastUP tokenek előértékesítése jelenleg is zajlik, és minden egyes új fázissal növekszik az értékük.

A jelenlegi ár 0,05 dolláron van rögzítve, míg a DEX listázáskor az ár 0,1 dollár lesz. Itt a tökéletes alkalom, hogy a BlastUP tokeneket a legjobb áron, 50%-os kedvezménnyel vásárold meg.

>> Kapd el a BlastUP tokeneket most a maximális hozamért! <<

A BlastUP előrehaladtával továbbra is elkötelezett a Blast közösség globális központjának létrehozása mellett, amely támogatja a korai fázisú startupokat.

A BlastUP közösségközpontú megközelítésével és az innovációra való törekvésével gyorsan teret nyer az ökoszisztéma minden résztvevőjének javára.

A BlastUP ütemterve 2026-ig terjed, és az AI-vezérelt eszközök és a közösségi piactér bevezetését ígéri, tovább gazdagítva az ökoszisztéma képességeit.

A BlastUP token, a platform sarokköve, hozzáférést biztosít a többszintű IDO indításokhoz, a staking jutalmakhoz és az exkluzív hűségelőnyökhöz.

>> Ragadd meg a lehetőséget, hogy gyorsabban növekedj és többet keress a BlastUP-pal! <<

XRP árelemzés: Jogi kérdések és piaci bizonytalanság közepette lehetséges bikás emelkedés

Az XRP árfolyama 0,61 dolláron áll, minimálisan a 10 és 100 napos egyszerű mozgóátlagok felett, amelyek a vételi akciót sugallják.

A jogi kérdések ellenére a pozitív hangulat az XRP-t a legközelebbi, 0,64 dolláros ellenállási szint, vagy akár a második, 0,70 dolláros ellenállási szint felé is hajthatja.

A MACD vételi ajánlása támogatja ezt a potenciális bikás mozgást.

De ez nem csak csupa verőfény. Az XRP SEC-vel folytatott csatája némi ellenszelet hozhat. A pályája lefelé vezethet a legközelebbi támaszig, 0,51 dollárig, sőt, akár a második támaszszintet is érintheti, ami 0,43 dollár.

Az RSI és a Stochastic adatok semlegesített álláspontja azt jelzi, hogy a piac bizonytalan. Ez óvatosságot kell kiváltania a befektetők és a kereskedők körében egyaránt.

Cardano árelemzés: A Grayscale kizárás közepette: Rövid távú ígéret vs. hosszú távú bizonytalanság

Rövid távon a Cardano árfolyama ígéretes pályára látszik állni a MACD, az SMA 10 és a 100 napos mutatók vételi ajánlásait követően.

A jelenlegi 0,73 dolláros ár kényelmesen a legközelebbi 0,52 dolláros támaszszint felett van, és közelít a legközelebbi 0,75 dolláros ellenállási szinthez.

Egy ugrás a második ellenállási szintre, a 0,85 dollárra való ugrás valószínűnek tűnik, mivel ezek a pozitív mutatók a javára szólnak.

Hosszú távú perspektívából nézve azonban óvatos tónus figyelhető meg. A Cardano kizárása az új Grayscale alapból befolyásolhatja a befektetői hangulatot és árfolyam-ingadozást okozhat.

Habár az érme szilárdan tartja magát a 0,56 dolláros hosszú távú egyszerű mozgóátlagával, a 0,38 dolláros második támaszszintre való visszaesés sem zárható ki teljesen.

Az RSI és a Stochastic RSI Fast semleges ajánlásai még inkább aláhúzzák a gondos megfigyelés szükségességét.

Következtetés

A kriptopiac előrehaladtával ez a zűrzavar kiemeli a Blast ökoszisztémában rejlő ígéretes potenciált, a BlastUp pedig a stabilitás világítótornyaként ragyog.

Miközben más altcoinok, mint az XRP és a Cardano potenciált mutatnak, a BlastUP innovatív AI és Web3 eszközeivel, a közösségközpontú megközelítés iránti elkötelezettségével és exponenciális növekedési terveivel az élen jár.

A BlastUP előértékesítése kivételes befektetési lehetőséget kínál egy olyan projektbe, amely gyümölcsöző jövőt ígér, és a Blast ökoszisztémán belül a robusztus kockázatcsökkentést nagyszerű törekvésekkel hasznosítja.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Óriási növekedés a Shibarium hálózati aktivitásában

Az elmúlt hétvégén a Shibarium hálózat jelentős növekedést tapasztalt a tranzakciók számában, 441%-os emelkedést érve el. Az adatok szerint az aktivitás szombaton szó szerint az...

Minek köszönhető az Ethereum szép teljesítménye?

Az Ethereum natív tokenje, az eth, a tegnapi nap során mintegy 4,5%-kal nőtt, és június 19-én elérte a 3550 dollárt. Meglepő módon a fő hajtóerő...

Solana (SOL) árfolyam elemzés 06.21.

Prémium Solana Annak ellenére, hogy a kanadai kriptoeszköz-kezelő "3iQ" új Solana ETF-et kérelmezett Kanadában, a SOL árfolyama ezen a héten továbbra is negatív árfolyammozgást mutatott. Ez kiemeli a...

Fantom (FTM) árfolyam elemzés 06.21.

Prémium Fantom (FTM) Miközben a mémérmék rallyja megnyugszik, a szélesebb piacon a különböző szegmensekből származó altcoinok kerülnek a középpontba. Az AI tokenek mellett az Fantom (FTM) árfolyamugrása a...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!