A mai legkeresettebb érmek: Heroes of Mavia (Mavia), Dymension (DYM) és ScapesMania (MANIA)

-


Vendégbejegyzés


A kriptopiac 2024-ben újjáéledőben van, amit a jelentős befektetések és a digitális eszközökbe vetett bizalom növekedése vezet.

A MicroStrategy 37 millió dollár értékű Bitcoin (BTC) felvásárlása, amely lenyűgöző 8,1 milliárd dollárra növelte részesedését, jól példázza a kriptovalutákba, mint megbízható értéktárolókba vetett bizalmat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Az Ethhereum (ETH) pozitív lendülete, amelyet a potenciális szabályozási egyértelműség és az intézményi érdeklődés hajt, még inkább alátámasztja a piac felfelé ívelő tendenciáját.

Az átalakító változások küszöbén áll a piac, a közelgő Bitcoin (BTC) feleződési esemény és a decentralizált pénzügyek (DeFi) területén elért előrelépések a kriptovaluták növekvő elfogadottságát és hasznosságát mutatják.

Az alábbiakban említett érmék nem csak azért trendiek, mert jelenleg nagy a kereslet irántuk, hanem azért is, mert úgy tűnik, hogy potenciálisan a legbiztonságosabb befektetések közé tartoznak, és egyben a legjobb helynek tűnnek, ahonnan potenciálisan jövedelemre is lehet szert tenni.

Olvasd tovább, hogy megtudd, mely projektekre esett a választás és miért.

ScapesMania: A 6 millió dolláros előértékesítési diadal, a listázás előttünk áll

A ScapesMania az izgalom és a rajongás örvényében átviharzott az előértékesítési fázison, és elképesztő 6 millió dolláros tőkét gyűjtött össze.

A kriptobálnák több alkalommal is 20 000 dollárt meghaladó befizetéseket eszközöltek, hozzájárulva a projekt meteorikus emelkedéséhez.

A közösség, amely mostanra több mint 60 000 taggal büszkélkedhet, a projekt vonzerejét bizonyítja.

A GameFi forradalom hajtóereje

Mivel a GameFi szektor 2030-ra az előrejelzések szerint 614,91 milliárd dolláros értéket ér el, a ScapesMania élenjáróként pozícionálja magát ebben a feltörekvő piaci résben.

kripto

Egyedülálló ökoszisztémájával, amely mind a játék kezdőknek, mind a kripto rajongóknak szól, a projekt magával ragadó játékélményt kínál, emellett a token tulajdonosok számára lehetőséget biztosít a DAO irányításában való részvételre.

Út a sikerhez

A ScapesMania vezérigazgatója egy nemrégiben tartott AMA ülésen bemutatta a projekt ambiciózus útitervét.

A csapat a teljes körű fejlesztés tervei alapján stratégiai partnerségeket alakít ki bevált játékfejlesztő ügynökségekkel, és egy kiváló belső termékcsapatot állít össze.

A ScapesMania a hipotézisfejlesztés, a piaci tesztelés és a folyamatos finomítás folyamatán keresztül készen áll a fejlődésre és a növekedésre.

Csatlakozzon a kalandhoz még ma

Ha lemaradtál az előértékesítési őrületről, ne félj – az utazás a ScapesManiával messze nem ért véget. Maradj értesülve a listázási bejelentésekről, ha feliratkozol a hivatalos weboldalon található frissítésekre.

Ne hagyd ki a lehetőséget, hogy részese légy az akciónak – iratkozz fel most, és ragadd meg a lehetőséget, hogy alakítsd a kriptójátékok jövőjét!

>>> Ne maradj le – iratkozz fel most a hivatalos oldalon! <<<

Heroes of Mavia (MAVIA): Új korszak a szerencsejátékban és a token-hasznosításban

A Heroes of Mavia (MAVIA) a közelmúltban történt elindításával jelentős hatást gyakorolt a játék- és kriptopénz szektorban.

Ez a játék, amely integrálja a non-fungible tokeneket (NFT-ket) és egy egyedülálló token-gazdaságot, az indulás után mindössze két nap alatt figyelemre méltó, 33%-os árfolyam-emelkedést produkált.

Az értéknövekedés egybeesik a Bitget tőzsdére való bevezetésével és a közösségének történő stratégiai tokenszállítással.

A Heroes of Mavia (MAVIA) token, amely szerves része a Heroes of Mavia (MAVIA) ökoszisztémának, meredeken emelkedett az értéke, és nem sokkal a bevezetése után elérte a 4 dolláros csúcsot.

Ez az árváltozás a piac és a játék közösségének lelkes fogadtatását tükrözi.

A Heroes of Mavia (MAVIA) jövőképe ígéretesnek tűnik, tekintettel a játék és a blokklánc technológia kombinálásának innovatív megközelítésére.

A játék sikeressége a különböző piacokon, köztük Kínában és Nigériában, valamint a játék gyors elterjedése erős növekedési potenciálra utal.

A projektnek ugyanakkor olyan kihívásokkal kell szembenéznie, mint a felhasználói elkötelezettség fenntartása és a változékony kriptopénzpiacon való eligazodás.

Ezen akadályok leküzdéséhez és a hosszú távú siker biztosításához kulcsfontosságú a folyamatos innováció és a közösség támogatása.

Dymension (DYM): Rollapp-alkotással forradalmasítja a blokkláncot

A Dymension (DYM) gyorsan magára vonta a kriptopénz közösség figyelmét, a natív érméje, a Dymension (DYM) röviddel a bevezetése után bekerült a piaci kapitalizáció szerinti top 100 kriptopénz közé.

A rollapp kreációs platformjának bevezetése és a mainnet elindítása hozzájárult az árfolyamának és piaci jelenlétének jelentős fellendüléséhez.

A Dymension (DYM) 2024 februárjában 7,5 dollár körüli árfolyamon kereskedett. Ez az értékelés azt tükrözi, hogy a piac optimistán látja a Dymension (DYM) innovációs potenciálját a blokklánc területén belül.

A Dymension (DYM) növekedésre kész, az árfolyam-előrejelzések szerint 2025-re 17,88 dollárra emelkedhet.

A platform egyedülálló megközelítése a rollapp létrehozásának lehetővé tétele jelentős lehetőséget kínál a terjeszkedésre és az elfogadásra.

A Dymension (DYM) azonban meg kell küzdenie a piaci verseny és a szabályozási bizonytalanság kihívásaival.

A Dymension (DYM) fenntartható sikere és piaci elfogadottsága szempontjából kulcsfontosságú lesz az erős fejlesztői közösség támogatása és az ütemtervben szereplő kulcsfontosságú mérföldkövek elérése.

Következtetés

A kriptopiac 2024-ben figyelemre méltó fellendülésnek lehet tanúja, amelyet a jelentős befektetések, a digitális eszközökbe vetett növekvő bizalom és az átalakító változások előrejelzése táplál.

A MicroStrategy jelentős Bitcoin (BTC) felvásárlása és az Ethereum (ETH) pozitív lendülete, amelyet a szabályozási egyértelműség és az intézményi érdeklődés hajt, alátámasztja a piac erőteljes felfelé ívelő tendenciáját.

A Bitcoin (BTC) közelgő feleződése és a decentralizált pénzügyek (DeFi) területén elért előrelépések tovább hangsúlyozzák a kriptovaluták növekvő elfogadottságát és hasznosságát.

Az élénk piaci forgatókönyv közepette a ScapesMania (MANIA) jelentős érdeklődésre számíthat, ami a kriptopénzek dinamikus és fejlődő jellegét tükrözi.

Webhely: https://scapesmania.io/
Twitter: https://twitter.com/ScapesMania
Telegram: https://t.me/scapesmania

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Kombinált bitcoin- és etheralapot bocsátanának ki a Nasdaq-on – hírösszefoglaló

A Hashdex egy kombinált Bitcoin és Ether kriptoalap elindítását tervezi a Wall Streeten, miután az Egyesült Államokban zöld utat kapott a szabályozó hatóságoktól. Ugyanebben az időszakban...

Nem a kripto-ETF-eknek kedvez a Federal Reserve legújabb lépése

A Federal Reserve múlt heti álláspontja a jelek szerint csökkentette az intézményi befektetők piacokba vetett bizalmát, mivel a múlt héten az összes kriptotőzsdei tőzsdén kereskedett...

A SEC jóváhagyta az Ethereumot: Felkészülés az altcoin piaci fellendülésre

Vendégbejegyzés A SEC közelmúltbeli döntése újfent a figyelem középpontjába állította az egyik vezető kriptovalutát. A piaci szereplők kíváncsian várják, hogy ez a fejlemény hogyan befolyásolja a szélesebb...

Bajban a Trump token – eladásba kezdtek a bálnák

Egy jelentős mémcoin bálna, 3,7 millió dollár profitot könyvelhetett el, miután értékesítette MAGA (TRUMP) tokenjeit a jelenlegi piaci hullám közepette. A „0x52C0” azonosítóval jelölt bálnatárca az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!