A digitális hajsza: Az iGaming elősegítheti a kriptopénzek elterjedését?

-


Vendégbejegyzés


Az iGaming világa az elmúlt évtizedben jelentősen megnőtt, havonta több mint egymillió új felhasználó csatlakozik hozzá.

Mi tehát a mainstream titka? Vizsgáljuk meg ebben a cikkben.

A játékot megelőzve: A piac

A digitális korszak újradefiniálja a szórakozást, az iGaming piac pedig ennek a forradalomnak az élvonalába tartozik, összefonódva a kriptovaluták virágzó világával.

Ez az összefonódás egy alapvető változást tükröz, amelyet az iparág globális tájképének 2022-es 105 milliárd dolláros, és 2028-ra várhatóan 214 milliárd dolláros növekedése támaszt alá.

A növekvő népszerűség és a határtalan növekedési kilátások miatt a piac jövője fényesnek tűnik.

A kripto elfogadása az iGaming-ben

A kriptopénzek elfogadása az iGamingben számos előnyt teremt a játékosok és az üzemeltetők számára egyaránt.

Az egység számos lehetőséggel ruházza fel a játékosokat, beleértve a robusztus biztonságot, az anonimitást, az azonnali tranzakciókat és az új bevételi forrásokat.

A legfrissebb statisztikák szerint a Bitcoin-tranzakciók mintegy 60%-a szerencsejátékhoz kapcsolódik. Ugyanakkor az iGaming projektekben elhelyezett összes fogadás egyharmada kriptovalutákkal történik.

A kriptopénzek elfogadását olyan innovatív iGaming központok segítik elő, mint a Fairspin, a Weiss.bet és néhány más.

E platformok olyan egyedi funkciókat kínálnak, mint a natív tokenek, a likviditási tétlekötési lehetőségek, a Play to earn modellek és még sok más, a játékosok élményét javító funkciók.

Valós eset: Fairspin kriptokaszinó

Az iGaming területén a sikeres kriptointegráció egyik legjobb példája a Fairspin, egy vezető kriptokaszinó, amely világszerte páratlan játékélményt nyújt a játékosoknak.

A platform az izgalom és a kriptovaluták előnyeinek exkluzív kombinációját kínálja.

A Fairspin kitűnik a legjobb szolgáltatók széleskörű játéklehetőségével, az iparágvezető bónuszokkal, a zökkenőmentes tranzakciókkal, valamint az átláthatóság és a tisztesség iránti elkötelezettséggel.

Emellett a dedikált TFS Token bevezetése minden játékosnak további passzív kereseti lehetőségeket kínál.

Intelligens szerencsejáték forradalom: TFS Token

A TFS Token a Fairspin saját fejlesztésű digitális érméje, amelyet arra terveztek, hogy megnövelje a játékosok jutalmait és kereseti lehetőségeit.

  • A Play to Earn program a rakeback forradalmi megközelítését vezeti be – a játékosok mind a nyertes, mind a vesztes fogadások után TFS-ben kapnak jutalmat.
  • A Hold to Earn program lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy TFS tokeneket tegyenek fel 500%-os APR hozamlehetőséggel, jutalomként a Fairspin platform napi bevételének egy százalékát keresve.
  • A Liquidity Staking program lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a kaszinó bruttó játékbevételéből részesedjenek a TFS Tokenek decentralizált tőzsdéken, például a PancakeSwap-en történő kereskedésével.
  • Az Affiliate Program lehetővé teszi a résztvevők számára, hogy új játékosok ajánlása révén részesedést szerezzenek a kaszinó bevételeiből.

Az alábbi videólinkre kattintva többet megtudhatsz a TFS tokenről.

Miért olyan népszerű a Fairspin Casino?

  • A Fairspin számos előnyt kínál a kivételes játékkalandhoz, az átlátható és gyors tranzakciókat helyezi előtérbe többféle fizetési lehetőséggel. A platform támogatja az alapvető fiat valutákat, mint az USD és az euró, valamint több mint 30 kriptovalutát, köztük a BTC-t, USDT-t, ETH-t és a TFS Tokent.
  • A kaszinó több mint 7500 játéknak ad otthont több mint 80 szolgáltatótól, olyan jól ismert címekkel, mint a Pragmatic Play, az Evolution Gaming és a Playson. A Fairspin játékválasztékában nyerőgépek, rulett, kártyajátékok és sportfogadás is megtalálható.
  • A platform úttörő szerepet játszik a kripto iGamingben való használatában, kihasználva a blokklánc technológia erejét. A Fairspin a Trueplay megoldását alkalmazza, az adatokat egy megváltoztathatatlan főkönyvbe továbbítja a folyamatos ellenőrzések érdekében. Ez a kombináció a biztonság, a méltányosság és a kényelem exkluzív keverékét nyújtja.
  • A kaszinók bónuszok sokaságával csábítja a játékosokat. Az üdvözlő csomag akár 450%-os bónuszt és 140 ingyenes pörgetést tartalmaz az első 4 befizetéshez. A törzsvendégeknek heti 5%-os cashback bónuszt biztosítanak.
  • A platform VIP klubja 10 szinten keresztül nyújt exkluzív és személyre szabott élményt. A VIP-rendszer olyan jutalmakat biztosít, mint a heti akár 100 ingyenes pörgetés, akár 100%-os befizetési bónuszok és személyre szabott segítségnyújtás.

A jövő feloldása: A pillanat most van

Mivel egyre több játékos fogadja el a kriptopénzek kényelmét, az iGaming iparág fantasztikus növekedést tapasztal.

A Fairspin-nél a kripto használata túlmutat a puszta tranzakciókon és jutalmakon, biztosítva az átláthatóságot, a biztonságot és a kivételes játékosélményt.

Csatlakozz az intelligens innovációk digitális trendjéhez a Fairspinnel, a kriptokaszinók területén vezető szerepet betöltő, megbízható Fairspinnel.

Tedd meg az első befizetésed még ma, és navigálj a holnapi virágzó jövődbe bizalommal!

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Captain Tsubasa NFT focijáték debütál az Oasys blokkláncon

A klasszikus japán anime sorozat, a Captain Tsubasa bemutatta NFT focijáték formájában tér vissza az Oasys blokkláncra. A web3-as játékokra specializálódott Oasys május 20-án jelentette be,...

Ez az új kripto előértékesítés közelít a 3 millió dollárhoz

Képzelj el egy kriptovalutát, amelyben egyesül az internet mém kutyák iránti megszállottsága és a mesterséges intelligencia (AI) világa. A WienerAI (WAI) csapata pontosan ezt hozta el...

A Bitcoin ára eléri a 70.000 dollárt, amint BTC ETF vásárlása megugrik

Az elemzők szerint a Bitcoin árfolyama új csúcsok felé tart most, hogy a közelmúltbeli konszolidációs szakasz véget ért. A Bitcoin árfolyam a hőn áhított 70.000 dolláros...

Ez olyan, mintha 10 dollárért SOL-t vásárolnál: A szakértők ezeket az altcoinokat nevezik meg Solana jövőbeli versenytársaiként

A blokkláncplatformok versenyének birodalmában az altcoinok egy válogatott csoportja robusztus teljesítményével kelt hullámot, és a jól ismert Solana hálózat lehetséges riválisaiként pozícionálja őket. Mi teszi ezeket...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!