A magyar forint is elérhető valuta a Wirex új funkciói használatakor

-

A Wirex legújabb, Mastercard kártyája 19 kripto és fiat valutát képes majd költeni a Wirex applikációján belül.

A Wirex – az első olyan kriptopénzplatform, amely mögött ott áll a Mastercard – egy új, többféle valutát költő kártyát mutatott be a kibocsátóval való együttműködése révén.

A Wirex egy londoni székhelyű kriptofizetés-feldolgozó, amelyet a brit Financial Conduct Authority (FCA) szabályoz, és amely Európában kriptokártya-kezelési engedélyekkel rendelkezik.
A multivalutás Wirex-kártya hivatalos bejelentése még nem történt meg.
Annak érdekében, hogy mindennapi fizetésekre ösztönözzék a felhasználókat, a vállalat frissíti meglévő „cryptoback” jutalmazási programját is, amely ez idáig legfeljebb 1,5%-os visszatérítést biztosított bitcoinban minden egyes bolti tranzakció után.
A jutalmak mostantól 2%-ra növekednek online és a boltokban is, és legfeljebb 6%-os jutalom érhető el évente az ügyfelek natív Wirex Token egyenlege után is.
A mastercardos ajánlaton túl a Wirex számos új funkciót is bevezet, amelyek főleg az LHV fizetési megoldásokat szolgáltató vállalattal való együttműködés révén valósulhatnak meg.
Az Európai Gazdasági Térségben ezek a funkciók már elérhetők, beleértve 5 új nemzeti valuta hozzáadását: ezek a horvát kuna, a cseh korona, a lengyel złotyi, a román lej és a magyar forint.

Korábban ebben az évben a platform aktív felhasználóinak a száma elérte a 3 milliót, miközben egyre inkább megjelentek azok a mainstream felhasználók is, „akik jellemzően nem számítanak keményvonalas kriptopénz-felhasználóknak” – mondta a vezérigazgató.
A Wirex szolgáltatása 130 országban teszi lehetővé felhasználói számára, hogy elköltsék kriptopénzeiket és fiat valutáikat a már meglévő Visa kártyán és mobilapplikáción keresztül.
A műanyag lapkák világa és a kriptopénzek közötti összefonódás erősödő jelei fokozatosan megmutatkoztak az utóbbi időben. Ennek köszönhetőn mind a Mastercard, mint pedig a Visa folytatja a prominens kriptopénzcégekkel történő gyümölcsöző együttműködések építését.
A Coinbase kártyája volt az első fizikai kriptokártya, amelyet az Egyesült Államok piacán mutattak be, és mind a Visa, mind pedig a Masercard fizetéi hálózatát támogatta.
A Mastercard az idei évben aktívan keresgette a kriptováltókat és -fizetési szolgáltatókat, hogy azok részt vegyenek nemrég kierjesztett kriptopénzkártya-programjukban.
Idén nyáron a Visa felvázolta digitális valutákkal kapcsolatos megközelítését. Mindez megerősítette azt a tényt, hogy a kriptopénzek egy olyan fogalommá váltak, amelyek már kinőtték magukat a fintechek világából.

Olvastad már? Új rekord a Bakkt határidős BTC-piacán

Forrás: cointelegraph.com
Kiemelt kép: decrypt.co

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


 

Legfrissebb bejegyzéseink

A Bitcoin white paper visszatér a Bitcoin.org weboldalra

Jogi korlátozások miatt az Egyesült Királyságban élő felhasználók továbbra is csak korlátozottan férhetnek hozzá a Bitcoin white paper-hez a Bitcoin.org weboldalon. A Bitcoin white paper újra...

A BlastUP előértékesítése elérte a 7 millió dollárt, utolsó napok a $BLP megvásárlására

Vendégbejegyzés A BlastUP, a Blast elsőszámú launchpadja, az első IDO-k sikeres elindításával megerősítette robusztus hasznosságát. Miközben az előértékesítése a befejezéshez közeledik, továbbra is jelentős figyelmet kap...

Bitcoin (BTC) technikai elemzés 05.25.

Prémium Bitcoin (BTC) A Bitcoin (BTC) árfolyama új történelmi csúcsot készül elérni, miután korábban a 70.000 dolláros határon túlra szökött, és a piaci szereplők azon tűnődnek, hogy...

A Pepe és Meme AI bálnák beváltják a pénzt: A Raboo az újabb, aki 100-szoros profit előtt áll?

Vendégbejegyzés A kriptovilág zsong, ahogy a bálnák készpénzre váltják a Pepe és a Meme AI érméket, de a reflektorfény a Raboo-ra terelődik. A Raboo jelenleg az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!