A Litecoin okozta a Bitcoin mostani áremelkedését?

-

A digitális ezüstnek is nevezett Litecoin múlt év első félévében szép ralit hajtott végre. Néhány hónap leforgása alatt 25 dollárról 145 dollárra növelte értékét.
Ezt főleg a feleződés körüli hájp táplálta, és tényezőként akár ahhoz is hozzájárulhatott, hogy később a teljes piac egy felfelé törő trendbe fordult át.

Megismétlődhet-e a múlt évi szituáció? Besegíthet a kriptopénz a következő bikafutamnál? Willy Woo kereskedő szerint mindenre igencsak nagy esély kínálkozik.
Twitter-bejegyzésben tette közzé a Litecoin bányászásinehézség-grafikonjáról szóló elemzését. Megjegyezte, hogy bika áttörések jeleit vélte rajta felfedezni (kis kör a jobb alsó sarokban), és nem lepte meg, hogy ez a fordulat a Bitcoinra is hatással volt.


Valami hasonló történt 2019 januárjában is, és mind tudjuk, mi következett. Charlie Lee kriptója most kapott egy újabb esélyt.
A hálózat hashrátája éves minimumon van, 150 TH/s körül mozog. A kriptopénz a történelem egyik legnagyobb bányászkapitulációjával kell szembenézzen.
A bitcoinnak szintén nincs miért panaszkodnia. Ma éjfélkor már 8500 dollárhoz közelített az árfolyama. Ez akár egy újabb bikafutam kezdete lehet?
Végezetül pedig a litecoin árfolyama a BTC grafikonján oszcillál, jelenleg pedig erős támaszszinten van. A növekedés tehát bizonyos.

A közösség problémái

Bár a grafikonok szépen néznek ki, az LTC-közösségben uralkodó légkör annál rosszabb. A Litecoin Alapítvány nemrég megpróbálkozott 72 000 dollár összegyűjtésével, amellyel a hálózat modernizálódását szerették volna elősegíteni.
A rajongók felháborodtak. Azt állítják, hogy a Litecoin fejlesztésének cechét Charlie Lee alapítónak kellene állnia, aki már 2017-ben minden koinját eladta, ezzel pedig (állítólag) 200 millió dollárra tett szert.

Olvastad már? Ennyit lódítottak a 2019 végére szóló bitcoinbecslések

[forminator_poll id=”19025″]
Forrás: kryptomagazin.sk

Várjuk hozzászólásaitokat itt lent, illetve a közösségimédia-felületeken. Ne hagyjátok ki a többi hírt, és iratkozzatok fel hírlevelünkre. Ne felejtsétek el nyomon követni oldalunkat a Facebookon .
Legyen szép estétek! 🙂

Legfrissebb bejegyzéseink

Pepe (PEPE) technikai elemzés 02.27.

Prémium Pepe (PEPE) A Pepe (PEPE) február 26-án 41%-ot emelkedett, és ezzel az árak átléptek egy kulcsfontosságú ellenállási szintet. Decemberben ez az ellenállás visszaverte a bikákat. Emellett 2023...

A legjobb Layer 2-es kriptovaluták amire a bálnák összpontosítanak

Vendégbejegyezés A Pantera Capital, egy vezető blokklánc befektetési cég erős kriptobika piacra számít a következő 18-24 hónapban. Ennek a jóslatnak köszönhetően kulcsfontosságú a Layer 2-es kriptovalutákra összpontosítani,...

Hamis tárcaprogramra figyelmeztetnek a kínaiak

A kínai digitális jüan kezelésére szolgáló tárca-applikcióból felkerült az internetre egy hamisított példány, és az áldozatok minden pénzüket elveszíthetik, ha ezt telepítik az eszközükre. A...

A Bitcoin az áprilisi feleződés előtt minden idők legmagasabb szintjére emelkedik?

A kriptopénzpiac egyre inkább felforrósodik. Számos grafikon függőlegesen emelkedik, mivel a Bitcoin árfolyama évek óta először átlépte az 57 ezer dollárt. A Bitcoin egy ideje már...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!