A legjobb kriptovaluták jelenleg a bikapiacon: Shiba Inu(SHIB), Meme Moguls (MGLS), és Avalanche (AVAX)

-


Vendégbejegyzés


A kriptovaluták világában a legjobb befektetések azonosítása egy bikafutás során jelentősen befolyásolhatja a portfólió növekedését.

Az opciók közül a Shiba Inu (SHIB), a Meme Moguls (MGLS) és az Avalanche (AVAX) ígéretes választásként tűnik ki a befektetők számára, akik szeretnének tőkét kovácsolni a piac felfelé ívelő pályájából.

A legjobb kriptovaluták jelenleg a bikapiacon

Shiba Inu (SHIB): A mém érmék arénájában rejlő potenciál felszabadítása

A Shiba Inu (SHIB) folyamatosan leköti a kripto közösség figyelmét, nem csak mint mém érme, hanem mint egy bővülő hasznossággal és elkötelezett közösséggel rendelkező projekt.

kriptovaluták
Forrás: Coingecko.com

A Shiba Inu útja a kezdetek óta elért elképesztő, 702197,99%-os növekedéssel tükrözi a kriptopénzek piacában rejlő csillagászati nyereségek hatalmas potenciálját.

A metaverzumba való betörése és a Shibarium, a decentralizáció és a skálázhatóság fokozását célzó layer-two megoldás kifejlesztése aláhúzza a mém érme címke meghaladására irányuló törekvését.

A Shiba Inu azon törekvése, hogy a metaversumában a digitális telek pénzverés révén növelje a hasznosságot, illetve a Shibarium 2023 augusztusában történő bevezetése kiemeli a Shiba Inu proaktív megközelítését a növekedés és az elfogadás elősegítésére.

Avalanche (AVAX): Úttörő hatékonyság és skálázhatóság

Az Avalanche (AVAX) rohamosan a kriptoterület félelmetes szereplőjévé vált, mivel az elmúlt évben figyelemre méltó, 107,31%-os növekedést mutatott fel.

kriptovaluták
Forrás: Coingecko.com

Az Avalanche, ez a layer-one blokklánc platform, egyedülálló hatékonysággal és skálázhatósággal tűnik ki, olyan jellemzőkkel, melyek egyre kritikusabbak a versenytársakkal elárasztott piacon.

A stabil Avalanche infrastruktúrája virágzó ökoszisztémát támogat, beleértve a DeFi-t, az NFT-ket és más blokklánc-alkalmazásokat, ami az alacsonyabb költségeket és gyorsabb tranzakciókat kereső felhasználók és fejlesztők számára a célpontot jelenti.

A közelmúltban elért eredményei, köztük a jelentős, 13%-os emelkedés, aláhúzza az Avalanche növekvő dominanciáját, mint a hagyományos blokkláncplatformok skálázható és hatékony alternatívája.

A proaktív Avalanche-intézkedések, mint például a 130 millió dolláros token-feloldás és az 50 millió dolláros tokenizált eszközök stratégiai felvásárlása, azt a célt szolgálják, hogy az egész hálózatában erősítsék az elfogadottságot és a hasznosságot.

Meme Moguls (MGLS): A Play-to-Earn új korszaka

A Meme Moguls (MGLS) előkészíti a terepet a mém érmék ökoszisztémájának forradalmasítására azáltal, hogy a play-to-earn (P2E) mechanikát összefonja a mémek vibráló birodalmával.

kriptovaluta

Ellentétben a legtöbb mém érmével, amelyek kizárólag a hype-on lovagolnak, kevés vagy semmilyen hasznossággal, a Meme Moguls egy kézzelfogható ökoszisztémát kínál, ahol a $MGLS tokenek egyszerre szolgálnak játékbeli fizetőeszközként és governance tokenként.

Az innovatív megközelítés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy ne csak mémekkel kereskedjenek, hanem aktívan részt vegyenek egy szimulált befektetési játékban, ami növeli kereskedési készségeiket és pénzügyi műveltségüket.

A szimulált befektetés funkciója megváltoztatja a játékmenetet, mivel a játékosok számára virtuális 100.000 dollárt kínál a piacokon való navigáláshoz, elősegítve a versenyzői, ugyanakkor oktatói környezetet.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A valódi befektetéseket utánzó befektetési diverzifikációs korlátozásokkal kiegyensúlyozott és stratégiai játékélményt biztosít.

A bajnokságok és a head-to-head csaták tovább gazdagítják az élményt, lehetővé téve a játékosok számára, hogy versenyezzenek a tokenekért, a jutalmakért és végül a „Mogul” címért.

A Meme Moguls túllép a puszta kereskedési lehetőségeken; ez egy ökoszisztéma, amely egy metaversummal, staking lehetőségekkel és piactérrel egészül ki.

A hamarosan megjelenő játék előzetese és a tesztfázis elindítása nagy érdeklődéssel várja a közösség, amely magával ragadó és lenyűgöző élményt ígér.

További információk a Meme Moguls (MGLS) előértékesítésről:

Webhelyhttps://mememoguls.com/

Twitter: https://twitter.com/meme_moguls

Telegramhttps://t.me/Mememogulsofficial

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Tájékoztatás: A kriptoworld.hu oldalon található információk és elemzések a szerzők magánvéleményét tükrözik. A jelen oldalon megjelenő írások, cikkek nem valósítanak meg a 2007. évi CXXXVIII. törvény (Bszt.) 4. § (2). bek 8. pontja szerinti befektetési elemzést és a 9. pont szerinti befektetési tanácsadást. Bármely befektetési döntés meghozatala során az adott befektetés megfelelőségét csak az adott befektető személyére szabott vizsgálattal lehet megállapítani, melyre a jelen oldal nem vállalkozik és nem is alkalmas. Az egyes befektetési döntések előtt éppen ezért tájékozódjon részletesen és több forrásból, szükség esetén konzultáljon befektetési tanácsadóval!

A cikkekben megjelenő esetleges hibákért téves információkból eredendő anyagi károkért a kriptoworld.hu felelősséget nem vállal.

Legfrissebb bejegyzéseink

Miért emelkedett ma a Bitcoin ára?

A Bitcoin piacán ma gyors fellendülés következett be a 65.000 dollár közeli medvés kereskedési időszakot követően. A piaci tőke 1,3 billió dollárra ugrott, ami egy figyelemre...

Az ETH ETF lehetséges júliusi bevezetése, hogyan fogja újraértelmezni az altcoin piacot

Vendégbejegyzés Az ETH ETF júliusban tervezett elindítása jelentős változásokat hozhat az altcoinok piacán. Elemzők szerint ez a lépés hatással lehet a kereskedési stratégiákra és a piaci értékelésekre. A...

Sorra hagyják el a bálnák a Bitcoint, inkább a mesterséges intelligencia felé fordulnak

A hosszú távú bitcoin-tulajdonosok és a bányászok az elmúlt két hétben az eszköz legnagyobb eladói közé tartoztak. Úgy néz ki, most inkább a mesterséges intelligenciát...

Miért nem emelkedik az altcoinok árfolyama?

Egy ismert kriptoelemző, Miles Deutscher rámutatott egy alapvető problémára, amely miatt az altcoinok lemaradnak a növekedésben a jelenlegi piaci ciklusban. Minden nap ezer új versenyző lép...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!