A legjobb kriptók, amit meg kell vásárolni, mielőtt a valódi bikafutam elindul

-


Vendégbejegyzés


A Bitcoin legutóbbi, halála utáni teljesítménye az értékének potenciális emelkedésére utal, ami felkelti az érdeklődést a kriptopénzek piaca iránt.

Mivel a befektetők erre a bíztató jelre szegezik a tekintetüket, egyre fontosabbá válik annak mérlegelése, hogy egy valódi bikapiac esetén mely digitális valuták vezethetnek.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


A piac dinamikájának változása miatt a legjobb kriptók feltárása, amelyekbe érdemes befektetni, kulcsfontosságú lehet a lehetséges felfelé ívelő trend kihasználásában.

A BlastUP előértékesítés: A kiszámíthatóság jelképe az ingatag kriptoterületen

Az előértékesített tokenek vásárlása jó ötlet lehet, mivel ezek immunisak a piac vad kilengéseire, mivel az árfolyamuk egy bizonyos szinthez van rögzítve.

A kiszámíthatóság az egyik legfontosabb előnye az olyan előértékesítési projekteknek, mint a BlastUP.

A BlastUP az első launchpad a Blaston, az egyetlen Layer 2 megoldás, amely natív hozammal rendelkezik az ETH és a stabilcoinok számára.

Ez a platform az előértékesítés mindössze néhány hónapja alatt már több mint 2 millió dollárt gyűjtött össze, ami sokat elmond arról, hogy széles körben elismert a hozzáértő befektetők körében.

kripto

A BlastUP token előértékesítésének ötödik szakasza folyamatban van, ami tisztességes esélyt kínál arra, hogy alacsony áron fektessenek be egy ígéretes eszközbe.

Jelenleg a token ára 45,5%-kal alacsonyabb, mint a jövőbeli tőzsdei jegyzési ára, így most van a legmegfelelőbb pillanat az előértékesítéshez való csatlakozásra.

>> Ne hagyd ki! Vásárolj BlastUP tokent 45,% kedvezménnyel, mielőtt túl késő lenne <<

Akik ebben a szakaszban vásárolnak BlastUP tokeneket, exkluzív hozzáférést kapnak egy Airdrophoz, amely ingyenes tokenek egy részét osztja szét. Ezenkívül extra jutalmakat kaphatnak a staking révén, és részt vehetnek a lépcsőzetes IDO-indításokban.

A BlastUP elkötelezett amellett, hogy a Blast ökoszisztémával egy erős közösséget ápoljon, ahol mindenki profitál a kölcsönös növekedésből.

Az AI és a Web3 eszközök kombinálására irányuló ambiciózus tervekkel a BlastUP célja, hogy egy igazán jutalmazó és biztonságos környezetet hozzon létre a DApps zökkenőmentes indításaihoz.

A BlastUP emelkedőben van, és a kripto startupokat táplálja a közösséget előtérbe helyező hangulattal és az innovációval a középpontjában.

Hamarosan a Blast-ökoszisztéma központjává válik, 2026-ig nagy tervekkel. A BlastUP hamarosan felrázza a kriptoterületet, szóval szállj be, mielőtt ez a rakétahajó nélküled száll fel!

>> Gyorsan cselekedj! A BlastUP tokenek készlete korlátozott – biztosítsa a helyét a BlastUP indulásán! <<

Az Aptos árfolyam-emelkedése bikás lendületet jelez

Az Aptos egy hónapos jelentős, 48,46%-os árfolyam-emelkedést mutat, és még lenyűgözőbb, 192,25%-os hat hónapos árfolyam-emelkedést, a lendület minden bizonnyal bikaerős.

A jelenlegi ár 15,02 dolláron áll, ami kényelmesen a 10 napos és a 100 napos egyszerű mozgóátlag felett van, ami megerősíti az erős rövid távú emelkedő tendenciát.

Ezeket a számokat figyelembe véve az árfolyamnak lehetősége lehet arra, hogy tesztelje a 13,77 dolláros közeli ellenállást, vagy akár a 15,82 dolláros második ellenállási szint felé is elmozduljon.

E szintek indikátorként szolgálnak arra vonatkozóan, hogy merre tarthat az árfolyam legközelebb, és a MACD és az SMA-k legutóbbi vételi jelei további emelkedésre utalhatnak.

A hosszútávot tekintve a historikus adatok azt mutatják, hogy az Aptos messze van a 72,56 dolláros történelmi csúcsától, ami jelentős növekedési lehetőséget jelez.

A MACD és mindkét SMA vételi ajánlásai pozitív jelzést adnak a potenciális hosszú távú befektetésre.

A 9,07 és 6,41 dolláros támaszszintek olyan területeket biztosítanak, ahol az árfolyamnak esélye lehet visszapattanni, ha csökken.

A Sei legutóbbi küzdelmei és vegyes piaci jelzések

A közelmúltbeli 9,15%-os csökkenés az elmúlt hónapban azt mutatja, hogy a Sei némi kihívással néz szembe, a jelenlegi árfolyam 0,842 dolláron áll.

Tekintettel azonban a hatalmas, 578,21%-os hathavi növekedésre, a lendület ismét felgyorsulhat.

Ha átlépi a legközelebbi ellenállást 1,05 dollárnál, akkor az 1,27 dolláros második ellenállási szint felé mozdulhat el. A hosszú távú kilátásokat a bevezetés óta tartó növekedés erősíti, ami erős mögöttes értékre utal.

Ugyanakkor meg kell jegyeznünk a legközelebbi, 0,596 dollárnál lévő támaszszint közelségét is, amelyet tesztelhetünk, ha a trend csökkenő irányba fordul.

A rövid távú mutatók vegyes jeleket küldenek, a 10 napos mozgóátlag (SMA) 0,889 dollárnál eladásra utal, míg a 100 napos SMA 0,698 dollárnál vétel felé hajlik.

Mindezek különböző módon befolyásolhatják a Sei azonnali teljesítményét. A 0,596 és 0,359 $-nál lévő támaszszinteket kulcsfontosságú lesz figyelni, ha az árfolyam visszahúzódik.

Mivel a Sei jóval az 1,14427449 dolláros történelmi csúcs alatt van, van még hely a növekedésre, de a befektetőknek óvatosnak kell lenniük, figyelembe véve a MACD és a 10 napos SMA eladási jelzéseit.

Az Optimism árfolyam-ingadozásai: Elemzés és kilátások

Az Optimism közelmúltbeli árfolyammozgásai változatos képet mutatnak. Egy hónap alatt 11,83%-kal csökkent, hat hónap alatt azonban figyelemre méltó, 169,73%-os emelkedést mutat.

Jelenleg 3,48 dolláron áll, az árfolyam a legközelebbi ellenállási szint, a 4,32 dolláros szint alatt lebeg. Ha az emelkedő lendület kitart, akkor a 4,95 dolláros második ellenállás tesztelése is a láthatáron lehet.

Ha azonban a piac megfordul, akkor a 2,95 vagy akár a 2,20 dolláros támaszt keresheti.

A befektetőknek érdemes figyelniük a stabilitást vagy trendváltozást a 3,77 dolláros 10 napos mozgóátlag és a 3,49 dolláros 100 napos mozgóátlag közelében, amelyek ingadozásra utalnak ebben az időszakban.

A tágabb képet tekintve, miután elérte a 4,86 dolláros történelmi csúcsot, az Optimism potenciálisan továbbra is képes újra meglátogatni vagy meghaladni ezt a szintet.

A piaci dinamika arra utal, hogy a türelem jutalmazhatja a hosszú távú tulajdonosokat, figyelembe véve az eddigi történelmi növekedést.

A piac azonban szeszélyes, és a történelmi adatok önmagukban nem garantálják a jövőbeli sikert.

Az azonnali kihívások közé tartozik a jelenlegi ár és a közvetlen ellenállási szintek közötti térben való navigálás.

A NEAR protokoll bikás trendje és a jövőbeli várakozások

A legutóbbi egyhavi 89,07%-os és a hathavi 495,15%-os emelkedés a NEAR Protocol erős bikás lendületét tükrözi, a jelenlegi 6,68 dolláros árfolyam pedig meghaladja a legközelebbi 6,49 dolláros ellenállási szintet.

Mivel az ár a 7,11 dolláros második ellenállási szint közelében táncol, a befektetők a 8,41 dolláros tíznapos átlagot tekinthetik meg potenciális növekedési viszonyítási pontként.

Ez, párosulva a NEAR 20,70 dolláros történelmi csúcsával, azt sugallja, hogy van hely az emelkedésre.

A befektetőknek azonban figyelembe kell venniük a szokásos áringadozásokat, amelyek miatt a NEAR a legközelebbi 2,97 dolláros támaszig vagy akár a 2,07 dolláros második támaszig is visszahúzódhat.

A NEAR lenyűgöző, 20,70 dolláros történelmi csúcsa magasra teszi a lécet a jövőbeli várakozásokhoz, a 3,88 dolláros 100 napos átlag pedig erős bázisként szolgál.

Ez jelezheti a tartós hosszú távú érdeklődést. Ennek ellenére a rövid távú kereskedőknek óvakodniuk kell a volatilitástól, mivel a gyors árváltozások csökkenéshez is vezethetnek.

A piac temperamentumos természete próbára teheti a NEAR ellenálló képességét, esetleg a támaszszintek felé húzva az értékét.

Következtetés

Ahogy a kriptopénzpiac útvesztőiben kalandozunk, egyértelmű, hogy a BlastUP figyelemre méltó előértékesítési sikere és a Blast ökoszisztémán belüli együttműködés nem csupán egy múló trendet jelez, hanem a potenciális növekedés robusztus előhírnöke.

Miközben más említett digitális eszközök figyelemre méltó mozgásokat és befektetési lehetőségeket mutatnak, a BlastUP kiemelkedik innovatív koncepciójával és ígéretes előretörésével a mesterséges intelligencia Web3 eszközökre történő kihasználása terén, meggyőző felkészültséget mutatva a közelgő bikafutásra.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Egyre meghatározóbbak az intézményi befektetők a bitcoin piacán

Az intézményi befektetők kulcsfontosságú szerepet játszanak a bitcoin piacán. A Glassnode legújabb elemzése szerint a nagy szervezetek, mint az ETF-ek, bányászok, kormányok és tőzsdék, összesen...

13 éve nem volt ilyen alacsony a bitcoin velocityje, de mit jelent mindez?

A bitcoin forgalma 13 éve a legalacsonyabb szintre esett, ami arra utal, hogy ma már inkább „digitális aranynak” tekintik, mint elektronikus készpénznek. Az aktuális on-chain adatok...

A kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált, megjósolja a következő 1000-szeres befutót

Vendégbejegyzés Egy ismert kriptokereskedő, aki 2000 dollárból 20 millió dollárt csinált a 2021-es bikapiacokon történő előértékesítő befektetéseiből, hatalmas FOMO-t és aranylázra készteti a bálnák és az...

Dogecoin (DOGE) árfolyam elemzés 06.14.

Prémium Dogecoin (DOGE) A bikák és a medvék gyakori időközönként megmutatják dominanciájukat, és ennek eredményeként a legtöbb token értéke egy előre meghatározott tartományon belül mozog. Mindeközben némi pozitív...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!