A legjobb kriptók amik, 25-50%-os hozamot ígérnek, ahogy közeledik az altcoin szezon

-


Vendégbejegyzés


Miközben a 2024-es bikafutás lendületet vesz, a piac megérett az exponenciális nyereség lehetőségére.

A befektetők árgus szemekkel figyelik az altcoinokat, némelyikük jelentős hozamokat ígér.

A környezetben az altcoin-szezon közeledtét sugallja, ahol a kevésbé ismert érmék értéke megugorhat.


Kriptovalutát vennél vagy eladnál? Próbáld ki a CoinCharlie-t, Magyarország legújabb kriptováltóját!


Ebben a cikkben olyan kiválasztott kriptovalutákba merülünk bele, amelyek potenciálisan jelentősen megsokszorozhatják a befektetést, és közelebbről megvizsgáljuk a piac felszíne alatt fortyogó lehetőségeket.

A BlastUP előértékesítés néhány hét múlva véget ér, utolsó esély az kedvező vásárlásra

A BlastUP előértékesítése lelkes érdeklődést váltott ki a kriptórajongók körében, rekord alacsony idő alatt elérve az 5 millió dollárt.

Már több mint 12.000 ügyes befektető vásárolt BlastUP tokeneket, mielőtt az értékük az egekbe szökne.

kripto

Az előértékesítés május végéig tart, így van még egy kis idő arra, hogy növelje kriptóállományát a BlastUP-al, a robbanásszerű, akár 1000%-os hozamot ígérő eszközzel.

A jelenleg néhány amerikai centért árult BlastUP tokenek az előrejelzések szerint az év végére elérhetik a 10 dollárt.

A BlastUP tokenek birtokosai számos kiváltságban részesülhetnek, többek között az airdropban való részvételben , az IDO-kban való részvételért járó exkluzív hűségjutalmakban, valamint a stakingen keresztüli kamatszerzés lehetőségében.

A BlastUP kiemelkedik a tömegből a kriptovilágban. A Blast, a TVL szerinti hatodik legnagyobb blokklánc által támogatott Blast valódi hasznosságot kínál a DApp-vállalkozások indítóalapjaként.

A BlastUP mottója a Grow faster, earn more (Gyorsabban nőj, többet keress), a BlastUP elkötelezett a blokklánc startupok sikerének előmozdítása mellett.

Azok, akik most csatlakoznak a BlastUP-hoz, egy olyan projekt részévé válnak, amely arra van kihegyezve, hogy a következő nagy dolog legyen ebben a bikafutásban.

>> Az idő telik – vásárolj $BLP-t még május vége előtt! <<

A Cosmos kripto szűk tartományban lát volatilitást

A Cosmos (ATOM) jelenleg a 8,20 és 9,96 dollár közötti tartományban mozog. Bár az érme árfolyama az elmúlt héten 12,49%-ot emelkedett, az elmúlt hónapban 17,60%-ot esett.

Hat hónap alatt az ATOM szerény, 5,88%-os nyereséget ért el. A legutóbbi mozgások korrekciós árfolyam-akcióra utalnak, amit a 43,54-es RSI és az alacsony, 11,65-ös Stochastic érték is jelez.

Az érme éppen a 9,23 dolláros 10 napos egyszerű mozgóátlag felett egyensúlyoz, ami kissé a 100 napos átlag felett van, ami jelzi az oldalazó mozgás lehetőségét a közeljövőben.

A megfigyelendő közvetlen ellenállási és támaszszintek a 10,57 és a 7,04 dolláros szintek.

Render kripto erős rallyja: Meg tudja tartani a lendületet?

A Render (RNDR) jelentős növekedésen ment keresztül, az elmúlt hat hónapban több mint 345%-ot emelkedett az árfolyama. Csak a múlt héten az RNDR 31,68%-ot ugrott, ami erős emelkedést mutat.

Jelenleg 7,84 és 10,96 dollár között mozog, a következő kulcsfontosságú ellenállás 12,04 dollárnál, a támasz pedig 5,80 dollárnál található.

A mutatók szerint a mozgás impulzívabb, a 61,34-es Relative Strength Index erős vételi lendületet jelez. Ha a tendencia folytatódik, az RNDR megpróbálhatja áttörni az ellenállást és tovább növelni a növekedését.

A Filecoin jelenlegi árdinamikája és előrejelzése

A Filecoin a közelmúltban 5,47 és 6,57 dollár között mozgott. A küzdelem folytatódik, mivel a vevők a 6,99 dolláros ellenállást célozzák meg, míg egy csökkenés a 4,79 dolláros támasz teszteléséhez vezethet.

Az elmúlt héten az érme 0,97%-kal emelkedett, az elmúlt hat hónapban pedig 34,84%-ot emelkedett.

Az elmúlt hónap azonban nem volt kedvező, 30,40%-os esést mutatott. Az árak ingadoznak, ahogy a vevők és az eladók tülekednek, amit az RSI és a Stochastic is jelez, ami a határozatlanság fázisára utal.

A FIL jelenlegi trendje alapján a közeljövőbeli mozgás korrekciósnak tűnik a közelmúltbeli eladás után, új egyensúlyi helyzetet keresve.

Stellar ármozgás: Mi a következő lépés az XLM számára?

A Stellar, amely jelenleg 0,10 és 0,12 dollár között mozog, egyhavi 15,55%-os eséssel esett. Heti 3,06%-os csökkenést mutat, és az elmúlt hat hónapban is 14,54%-kal csökkent.

Az érme a 10 és 100 napos átlag közelében, 0,11 dolláron kereskedik. A 42,13-as RSI és a 19,48-as alacsony Stochastic-érték az erős vételi lendület hiányára utal.

A Stellar közvetlen ellenállással néz szembe a 0,12 dollárnál, a támasz pedig a 0,10 dollárnál. Az ármozgás inkább korrekciós, mint impulzív, ami bizonytalanságot jelez a befektetők körében.

Következtetés

Az ATOM, RNDR, FIL és XLM kriptovaluták nem biztos, hogy gyors megtérülést biztosítanak, de a jelenlegi bikafutás miatt érdekes kilátásokat kínálnak.

Mindazonáltal a kiemelkedő a BlastUP, amely a legígéretesebb a jelentős értéknövekedésre.

A potenciál az innovatív koncepcióban és a Blast ökoszisztémába való integrációban rejlik.

A lényeges növekedést kereső befektetőknek érdemes szemmel tartaniuk ezt a konkrét projektet, mivel a kibontakozó piaci szakaszban erős növekedési potenciállal tűnik ki.

Webhely: https://blastup.io/
Twitter: https://twitter.com/Blastup_io
Discord: https://discord.gg/5Kc3nDhqVW
Telegram: https://t.me/blastup_io

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!


Ezt a publikációt Vendégíró bocsátja rendelkezésre. A Kriptoworld nem támogat, és nem vállal felelősséget vagy kötelezettséget az ezen az oldalán található tartalmakért, pontosságért, minőségért, reklámokért, termékekért vagy egyéb anyagokért. Az olvasóknak saját kutatásokat kell végezniük, mielőtt bármilyen, a céggel kapcsolatos lépést megtennének. A Kriptoworld sem közvetlenül, sem közvetve nem felelős semmilyen kárért vagy veszteségért, amelyet a vendégbejegyzésben említett tartalmak, áruk vagy szolgáltatások használata vagy az azokra való hagyatkozás okoz vagy feltételezhetően okozhat!

Legfrissebb bejegyzéseink

Nigéria – Vajon a SEC új kripto szabályok lehetnek egy tervezet az Egyesült Államokban

A kriptopénzek elfogadása világszerte növekszik, és a Triple.A friss adatai megerősítik ezt a tendenciát. Tény, hogy 2024-re a becslések szerint a világ lakosságának 6,8%-a rendelkezik...

A Binance, az USDT és a Toncoin összefog – És most mi jön?

A Binance hivatalosan is bejelentette a Tether integrációját a Toncoin (TON) hálózatába. Az integráció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy USDT-t fizessenek be és vegyenek...

A Bitwise reklámjából NFT lesz

A Bitwise befektetési alap csütörtökön kiadta az első Ethereum-témájú reklámját, amely egy 39 másodperces videóként NFT token formájában is ki lesz adva, amelyet bárki kinyomtathat...

A CYBRO megközelíti az 1 millió dolláros előértékesítési mérföldkövet az ETH bálna érdeklődésének köszönhetően: 1,200% nyereség előttünk?

Vendégbejegyzés A számos korai fázisú projekt között, amelyek a kriptoszektor új növekedési korszakába lépve gombamód szaporodnak, nehéz diónak tűnik egy igazi gyöngyszemet találni. Egy értékes startup-ot az...

Legolvasottabb híreink

Vendégbejegyzések

SZERETNÉD MEGKAPNI LEGFRISSEBB HÍREINKET? IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!